ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΕΖΑΣ:

Ο Κοντοθανάσης για πάντα θα είναι στον Τύρναβο

* ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2010 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:22
Ο Βρασίδας Κοντοθανάσης που αποτελούσε τη... σημαία του Τυρνάβου, μπορεί το καλοκαίρι να αποχώρησε από την ομάδα και να συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στο σωματείο της γενέτειράς του τη Δόξα Βλαχογιαννίου, όμως στον Τύρναβο 2005 δεν έπαψαν ποτέ να αναγνωρίζουν την τεράστια προσφορά του.
Στο επόμενο διάστημα και όταν βρεθεί η κατάλληλη ημερομηνία, η ΠΑΕ Τύρναβος θα τον τιμήσει με τη διεξαγωγή ενός φιλικού παιχνιδιού που θα γίνει προς τιμήν του, με μεγάλη ομάδα.
Με χθεσινές του δηλώσεις ο πρόεδρος του Τυρνάβου 2005 κ. Βασίλης Μπρέζας για τον σπουδαίο αυτό ποδοσφαιριστή, επισήμανε τα εξής: « Ο Βρασίδας Κοντοθανάσης για πάντα θα είναι μέλος της ομάδας μας και εμείς νιώθουμε ότι βρίσκεται συνεχώς κοντά μας. Άλλωστε και ο ίδιος αυτό το επιβεβαιώνει με την παρουσία του στα παιχνίδια, όταν του δίνεται η ευκαιρία. Το καλοκαίρι αποφάσισε ο ίδιος μετά από μια λαμπρή καριέρα να αποχωρήσει από τον αγαπημένο του Τύρναβο και για ένα χρόνο ακόμη να παίξει ποδόσφαιρο στο Βλαχογιάννι. Εμείς τον θέλαμε και του προτείναμε να συνεχίσει στην ομάδα μας από κάποιο άλλο πόστο, όμως σεβαστήκαμε την επιθυμία του για να βοηθήσει την ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.
Ποτέ όμως ο Βρασίδας δεν έφυγε από τον Τύρναβο και στο επόμενο διάστημα όταν επιτρέψουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας, προγραμματίζουμε εκδήλωση προς τιμήν του με τη διεξαγωγή ενός σπουδαίου φιλικού παιχνιδιού.
Και αυτό θα το κάνουμε γιατί ο Κοντοθανάσης υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με ήθος και αξιοπρέπεια, είναι άριστος οικογενειάρχης και πάνω από όλα ένας εξαίρετος άνθρωπος που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, για τους νεότερους παίκτες.
Αξίζει λοιπόν να τον τιμήσουμε γιατί και ο ίδιος τίμησε με το παραπάνω τη φανέλα που φορούσε και το Λαρισινό ποδόσφαιρο, γενικότερα».
ΜΕ 18 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία του Τυρνάβου 2005, για το αυριανό δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Καλλονή της Λέσβου, με την τοπική ΑΕΛ (16:00).
Ξαφνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε στο δίτερμα με τον Ηλία Χριστοδούλου ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια και τέθηκε νοκ-άουτ.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε, ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας συμπεριέλαβε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καραναστάση, Γιολδάση, Σκούπρα Βασίλη, Σκούπρα Κώστα, Σιάτρα, Γεωργαντζιά, Αθανασούλη, Γρηγορίου, Κουβελά, Αντωνόπουλο, Κάρντουμ, Μίσιτς, Μάγγο Κώστα, Μάγγο Αθανάσιο, Κράββαρη, Μουρατίδη, Κωστούλα και Τσορμπατζίδη.
Εκτός έμειναν οι Χριστοδούλου, Γούπος, Τσιρογιάννης, Αλεξίου, Κουγιουμτζίδης, Κλάζογλου, Γκαραγκούνης και Λόλας.
*Η αποστολή με αρχηγό το διοικητικό Δημήτρη Κουτίνα θα αναχωρήσει στις 12.30 μετά το μεσημέρι για την Αθήνα και στις 8.30 το βράδυ από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα μεταβεί αεροπορικώς, για τη Μυτιλήνη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass