ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Εγκαινιάστηκε η ακαδημία ιστιοπλοΐας «Δαναός»

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2010 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:21
 Μεγάλη επιτυχία, ανέλπιστη κατά τους διοργανωτές, είχαν τα εγκαίνια της Ακαδημίας Ιστιοπλοΐας «Δαναός» και το ιστιοπλοϊκό πάρτι. Έγινε το αδιαχώρητο. Πλήθος κόσμου τίμησε την εκδήλωση, όπως ο Αλιευτικός Σύλλογος Στομίου, όλος ο επιχειρηματικός κόσμος του Στομίου και της ευρύτερης περιοχής, πλήθος επισήμων και το σημαντικότερο εκατοντάδες παλαιών και νέων ιστιοπλόων και ανθρώπων της θάλασσας που είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και ν’ ανταλλάξουν θαλλασινές ιστιοπλοϊκές περιπέτειες, σε μια ατμόσφαιρα μοναδική που συνετέλεσε σ’ αυτό η αρμονική μουσική (έντεχνη) του συγκροτήματος του ξενοδοχείου «Δίας» Πλαταμώνα, παίζοντας Καβαδία και έντεχνα θαλασσινά κομμάτια μέχρι αργά τα μεσάνυχτα.
Αξιοσημείωτο ότι καταναλώθηκε άφθονη ποσότητα εξαιρετικού κρασιού, ευγενική προσφορά του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου, που μας τίμησε και για την παρουσία του, συνοδευόμενο από πλούσιο κέτεριγκ των Γ. Αντωνιάδη, Γ. Ζάνου, Δ. Γουριώτη, Αφών Νούσια. Σημαντική είναι και η προσφορά του Ζακινου Ζακάρ και Αργύρη Λαζαρίδη - βιοτεχνία για τον εξοπλισμό του κέντρου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι ναυτικών, ιστιοπλοϊκών ομίλων (τοπικών, Θεσσαλονίκης και Αθηνών) με προεξέχοντες παράγοντες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας και παράγοντες ιστιοπλοϊκών σχολών από Ιταλία και Ισραήλ, οι οποίοι φιλοξενούνται από τη διεύθυνση του κέντρου, συζητώντας μελλοντικές συνεργασίες.
Το αντικείμενο της Ακαδημίας είναι να κάνει δωρεάν ιστιοπλοΐα στους νέους, στις κατασκηνώσεις παιδιών σ’ όλες τις ολυμπιακές κατηγορίες, τριγώνου, να συγκροτήσει, για πρώτη φορά στον τόπο δυνατή αθλητική ομάδα νέων αξιοποιώντας έτσι τον Στομιώτη προπονητή των εθνικών ομάδων Ι. Νικολόπουλο, να διοργανώνει αγώνες τριγώνου σε τοπική και πανελλήνια εμβέλεια.
Στο χώρο της ανοιχτής θάλασσας το κέντρο διαθέτει τρία ιδιόκτητα σκάφη, πολύπειρους, μόνιμους προπονητές - καθηγητές, κάνει ιστιοπλοΐα όλο το χρόνο, συμμετοχή σε αγώνες - ρεγγάτες, ιστορικές θαλάσσιες διαδρομές κάθε χρόνο, όπως το ταξίδι του Φιλοκτήτη, το οποίο πραγματοποίησε πρόσφατα και οργάνωσε αγώνα προς τιμήν, όπως συμφώνησε με την άλλη πλευρά δήμου Μύρινας - Μούνδου - Λήμνου.
Τέλος, οργάνωση διεθνών σχολών ανοιχτής θάλασσας σε συνδυασμό του βουνού - ποταμού που ενδείκνυται στην όμορφη αυτή περιοχή των Ευρυμενών το «Δέλτα του Πηνειού». Όλα αυτά τα σημερινά για τον τόπο μας πράγματα γίνονται με την ευγενική χορηγία των ασφαλιστικών επιχειρήσεων Α. Λιόντου.
Η ΣΧΟΛΗ
Σήμερα Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 8.30 μ.μ. ξεκινάει η σχολή ιστιοπλοΐας ΝΟΚΑΤ Κατερίνης στο ξενοδοχείο «GRANT HOTEL», με θέμα ονοματολογία - πρώτη επαφή με το ιστιοπλοϊκό - πλεύσεις. Εισηγητής ο Λαρισαίος προπονητής Γ. Μαναός.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass