ΑΡΧΗ ΜΕ 1-1 ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ «ΝΤΕΡΜΠΙ» ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δίκαιη «μοιρασιά» για Ελασσόνα – Απόλλωνα Λάρισας

* ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ – ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2010 3:44 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:21
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Δίκαιη «μοιρασιά» βαθμών και 1-1, στο χθεσινό Λαρισαϊκό «ντέρμπι» του 4ου Ομίλου της Δ’ Εθνικής, στο γήπεδο της Ελασσόνας, όπου η Ποδοσφαιρική Συνένωση Ελασσόνας Νερό Α.Ε. και ο Απόλλωνας Λάρισας «διασταύρωσαν τα ξίφη τους», με το «καλημέρα» του φετινού πρωταθλήματος.
Οι δυο ομάδες, παίζοντας δυνατό και γρήγορο ποδόσφαιρο, ήλθαν ισόπαλοι, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, αλλά και κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων έως το τελικό σφύριγμα του αγώνα, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του που το ήθελε «ντέρμπι».
Το σίγουρο είναι πως η χθεσινή απόδοση και η μαχητικότητα των δυο ομάδων, αν και αρχή ακόμη, αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για μια αξιοπρεπή πορεία στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας, όπου στόχος τους είναι η όσο το δυνατόν πιο άνετη παραμονή στην κατηγορία.
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
13’ Λάθος των αμυντικών της Ελασσόνας, η μπάλα φθάνει στον Φουσίκα, που σουτάρει, υποχρεώνοντας τον τερματοφύλακα Νούσια να αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ.
14’ Εκτέλεση κόρνερ από πλευράς Απόλλωνα, η κεφαλιά του Φουσίκα φεύγει μόλις άουτ.
16’ Εκτέλεση φάουλ από τον Τζιόλα της Ελασσόνας, το σουτ του οποίου αποκρούει σωτήρια ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Μαγαζιώτης.
18’ Ο Μπόντε σεντράρει, η μπάλα βρίσκει τον Φατούρα, που με έξυπνη κεφαλιά επιχειρεί να ανοίξει το σκορ, αλλά ο τερματοφύλακας Νούσιας, σαν «από μηχανής θεός» πραγματοποιεί υπέροχη εκτίναξη και αποσοβεί το σίγουρο γκολ.
31’ Σέντρα του Χάμου, ο Τζιόλας από καλή θέση, με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα... ψηλά άουτ.
35’ Σουτ του Βαΐτση από τα αριστερά, φεύγει άουτ.
41’ Σέντρα του Καρατζιόλη, η κεφαλιά του Βαΐτση, από πολύ καλή θέση, καταλήγει άουτ.
48’ Κατά μέτωπον επίθεση του Φουσίκα, που περνάει δυο αμυντικούς, σουτάρει, αλλά ο εξαιρετικός Νούσιας αποκρούει την τελευταία στιγμή εντυπωσιακά.
50’ Εντυπωσιακή χαμένη ευκαιρία για τον Απόλλωνα, όταν ο δραστήριος Μπόντε έκανε κατά μέτωπο επίθεση με την μπάλα στα πόδια, ξεφεύγοντας από δυο Ελασσονίτες, από τα αριστερά και σούταρε... στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
53’ Ξέφρενα πανηγύρια στο στρατόπεδο της Ελασσόνας, όταν ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Σωτήρης Χάμος, από μακρινή απόσταση, στρώνει την μπάλα και εξαπολύει ένα «σουτ – κεραυνό», που αφήνει άναυδο τον τερματοφύλακα Μαγαζιώτη, γράφοντας το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Ήταν ένα «γκολ-ποίημα», που χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο.
60’ Ο Καρατζιόλης δίνει την μπάλα στον Σιαμαντούρα, που σουτάρει, για να αποκρούσει σωτήρια ο τερματοφύλακας Μαγαζιώτης.
74’ Νέα πολύ καλή επέμβαση (... έδιωξε σε κόρνερ) του Μαγαζιώτη σε σουτ του Βαΐτση μέσα από την περιοχή.
76’ Αποτυχημένη προσπάθεια του Φώλλα να απομακρύνει την μπάλα και οι κόντρες που ακολούθησαν, έφεραν τον κινητικό Φατούρα του Απόλλωνα να πλασάρει από τα αριστερά ψύχραιμα και να κάνει το 1-1, μέσα σε πανηγυρισμούς.
87’ Συνδυασμός των Ελασσονιτών, η μπάλα φτάνει στον Χάμο, που σουτάρει δυνατά, στέλνοντας την μπάλα... άουτ.
Κορυφαίοι του χθεσινού «ντέρμπι» οι δυο τερματοφύλακες, ο Παναγιώτης Νούσιας (Ελασσόνας) και ο Δημήτρης Μαγαζιώτης (Απόλλωνα Λάρισας), που πραγματοποίησαν εξαιρετικές και καθοριστικές αποκρούσεις σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, κρατώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Γαλάτσου, Λεζάη, Παπακύπη (Μακεδονίας).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΝΕΡΟ Α.Ε. (Κολομητρούσης): Νούσιας, Γκρέτσης, Καρατζιόλης (84’ Ξεφτέρης), Κουτούμπας, Θανάσης, Φώλλας (81’ Νάτσης), Χάμος, Σιαμαντούρας, Βαϊτσης, Τζιόλας (71’ Μολλάς), Βαλαώρας.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κεραμάρης – Αλεξούδης): Μαγαζιώτης, Περήφανος, Γιαννακόπουλος, Βενέτης, Πολύζος, Εμμανουήλ, Πρακατές (61’ Καραγκιόζης). Φατούρας, Φουσίκας, Στεργίου (67’ Μπίμπα), Μπόντε (84’ Αντωνόπουλος).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass