ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΣΚΥΔΡΑΣ (17.00)

Με ανεβασμένο ηθικό και πάθος αναζητεί την πρώτη του νίκη

* ΖΙΩΓΑΣ: «ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ»

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2010 0:27 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:21
Μετά το κύπελλο όπου προκρίθηκε στα πέναλτι κερδίζοντας τη Δόξα Δράμας με σκορ 4-2, ο Τύρναβος 2005 επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα υποδεχθεί σήμερα και ώρα5 το απόγευμα, τον Αετό Σκύδρας.
Με νωπές λοιπόν τις δάφνες από τη σπουδαία πρόκριση στο κύπελλο Ελλάδος την περασμένη Πέμπτη, αυτήν τη φορά τα πράγματα θα είναι επίσης δύσκολα. Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και για τους γηπεδούχους αποτελεί μονόδρομος η νίκη.
Αυτό που προβληματίζει περισσότερο την τεχνική ηγεσία είναι η κούραση που ενδεχομένως βγει, καθώς μέσα σε έξι ήμερες οι παίκτες καλούνται να δώσουν τρία επίσημα παιχνίδια, το ένα εκ των οποίων οδηγήθηκε στην παράταση και στα πέναλτι.
Για τη σημερινή αναμέτρηση, χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του τεχνικού Μιχάλη Ζιώγα: «Τα παιδιά στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας υπερέβαλαν εαυτούς και έδειξαν τις πολύ μεγάλες δυνατότητες που έχουν. Όμως για να έχει αξία η πρόκριση, πρέπει να κερδίσουμε σήμερα μια ομάδα που γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα είναι επικίνδυνη.
Χρειάζεται λοιπόν και πάλι μεγάλη προσπάθεια, αγωνιστική πειθαρχεία, υπομονή και επιμονή, για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς.
Η κόπωση σίγουρα παίζει ρόλο, αλλά οι παίκτες μου με τη σκληρή δουλειά που έκαναν το καλοκαίρι, πιστεύω ότι θα βρούνε τις δυνάμεις για να ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο.
Απευθύνω έκκληση στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να χειροκροτήσει τα παιδιά για την πρόκριση στο κύπελλο και συνεχώς να τα ενθαρρύνει για να πάρουμε τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να είμαστε πολύ προσγειωμένοι, γιατί η Σκύδρα έχει μια μαχητική ομάδα και στον πάγκο της έναν αξιόλογο προπονητή. Ευελπιστώ ότι έστω και δύσκολα θα τα καταφέρουμε».
 Αγωνιστικά, με τη χθεσινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία και το τεχνικό τιμ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Κουβελά, ενώ και ο Κουγιουμτζίδης κρίθηκε ότι δεν είναι 100% έτοιμος, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Επίσης εκτός έμειναν και οι Γκαραγκούνης, Κωστούλας, Λόλας, Γούπος.
 Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καραναστάσης, Γιολδάσης, Αθανασούλης, Κώστας Σκούπρας, Βασίλης Σκούπρας, Τσορμπατζίδης, Σιάτρας, Κλάζογλου, Γεωργαντζιάς, Αντωνόπουλος, Γρηγορίου, Κώστας Μάγγος, Θανάσης Μάγγος,Τσιρογιάννης, Αλεξίου, Κράββαρης, Μουρατίδης, Κάρντουμ, Μίσιτς και Χριστοδούλου.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Ταπαιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής
κατηγορίας ανάμεσα στον Τύρναβο και τον Αετό Σκύδρας, που θα διεξαχθεί σήμερα και ώρα 5 μ.μ. θα διευθύνουν οι κ. Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας), Ιωάννης Ξενακίδης (Κοζάνης), Παναγιώτης Ρίγκος (Γρεβενών), 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων) και παρατηρητής διαιτησίας ο Ανδρέας Στάθης από την Καρδίτσα.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Οδυσσέας Αν. Σερρών-Φωκικός
Αναγέννηση Επανομής-Εορδαϊκός
Κοζάνη-Μακεδονικός
Τύρναβος-Αετός Σκύδρας
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Ναυπακτιακός
Νίκη Βόλου-Καλλονή
Δόξα Κρανούλας-Εθνικός Φιλιππιάδας
Ζάκυνθος-Ηράκλεια
Ρεπό έχει ηΑ.Ε.Ποντίων Κατερίνης
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Επανομή        2-0      3
Εορδαϊκός     2-0      3
Καλλονή         2-1      3
Πόντιοι Κατ.    2-1      3
Φιλιππιάδα     2-1      3
Δόξα Κρανούλας1-0 3
Νίκη Βόλου    1-1      1
Αετός Σκύδρας1-1    1
Μακεδονικός 0-0      1
Γιαννιτσά         0-0      1
Ναυπακτιακός            0-1      0
Τύρναβος 2005         1-2      0
Ζάκυνθος1-2 0
Μ. Αλέξανδρος          1-2      0
Κοζάνη           0-2      0
Φωκικός         0-2      0
Οδυσσέας Σερρών   0-0      0
ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ Η ΔΟΞΑ
Μπορεί με εντολή του μεγαλομετόχου της Δόξας Αθανάσιου Σάμιου να υπήρχε η σκέψη να υποστηριχθεί η ένσταση κατά της ομάδας του Τυρνάβου 2005 για ακαταλληλότητα του γηπέδου και των αποδυτηρίων, αλλά τελικά αυτό δεν θα συμβεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν εν πληρώθηκε το παράβολο και έτσι δεν υφίσταται πλέον κανένας κίνδυνος, για να χάσει ο Τύρναβος το παιχνίδι στα χαρτιά.
Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
Το δ.σ. της ομάδας Τύρναβος 2005 ΠΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια το σωματείο ιδιοκτητών και οδηγών Φ.Δ.Χ. και ιδιαίτερα τον κ. Γεώργιο Ντάνη για τη βοήθεια που προσέφεραν ώστε να γίνει ομαλά και χωρίς προβλήματα η μεταφορά του κοντέινερ των αποδυτηρίων στο γήπεδο του Τυρνάβου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass