ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ικανοποίηση στον Τύρναβο

ΑΓΚΑΘΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2010 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:20
Μεγάλη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί στις τάξεις του Τυρνάβου. Η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου και μάλιστα εις βάρος ενός αντιπάλου με μεγάλη ιστορία όπως είναι η Δόξα Δράμας, ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία όλων. Πλέον όμως δεν υπάρχει χρόνος για άλλα πανηγύρια. Αύριο Κυριακή για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας δίνει ένα κρίσιμο εντός έδρας ματς με τη Σκύδρα. Μάλιστα σήμερα το πρωί θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση (09.30) και αμέσως μετά ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας, θα ανακοινώσει την αποστολή. Ο μόνος παίκτης που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αύριο είναι ο Αλέκος Κουβελάς που αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες.
Σίγουρα το δύσκολο κομμάτι αυτής της περιόδου για τον προπονητή του Τυρνάβου είναι η κόπωση. Οι παίκτες του έδωσαν δίνουν τρία ματς σε έξι μόλις ημέρες. Την Δευτέρα έπαιξε στην Κατερίνη με τους Πόντιους (1η αγωνιστική του πρωταθλήματος), προχθές ήταν το ματς κυπέλλου με τη Δράμα και αύριο το παιχνίδι με τη Σκύδρα. Αν σε αυτό υπολογίσουμε πως υπήρχε ακόμα ένα ματς κυπέλλου πρώτα στην Κόρινθο, το οποίο κρίθηκε στα πέναλτι τότε όλοι καταλαβαίνουν πως η χρονιά ξεκίνησε με πολλές υποχρεώσεις και αρκετή κούραση.
* Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του Τυρνάβου έκανε αίτημα στην ΕΠΟ για να αλλάξει η ημερομηνία του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής Μυτιλήνης. Συγκεκριμένα από την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου που είναι προγραμματισμένο ζήτησε να γίνει μια ημέρα νωρίτερα δηλαδή το Σάββατο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass