ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Τα «βρίσκει» με την Κολομβιανή Μοντάνο η ΕΑΛ

ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ... ΚΟΡΕΑ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2010 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:20
 Θετικά ήταν τα στοιχεία που έδειξε η Κολομβιανή Ιουλιέτα Μοντάνο στην χθεσινή προπόνηση της ΕΑΛ. Η 23χρονη ακραία παίκτρια ήρθε στην Ελλάδα με αφορμή την αδερφή της που παίζει στον Ηρακλή. Η Μαντλίν Μοντάνο είχε μια πρόταση με αστρονομικό... ποσό (πληροφορίες αναφέρουν για 400.000 ευρώ) από την Κορέα και θα πάει εκεί τον Νοέμβριο. Η υπόλοιπη όμως οικογένειά της θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και γι΄ αυτό θέλει να έχει κοντά την αδελφή της. Επειδή δεν βρέθηκε ομάδα στη συμπρωτεύουσα θεωρήθηκε αμέσως καλύτερη και κοντινότερη λύση η Λάρισα για την Ιουλιέτα. Η τιμή της είναι πολύ καλή αυτή τη σεζόν (άλλωστε και η ίδια ψάχνει ένα πέρασμα στην Ευρώπη τώρα) και όπως όλα δείχνουν θα τα βρει με τη διοίκηση της ΕΑΛ. Η Μοντάνο τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν σε αμερικανικά πανεπιστήμια όπου και είχε πάρει την υποτροφία. Σπούδασε Ισπανική Κουλτούρα στο Τέξας και την Αριζόνα.
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ
Σήμερα, εν τω μεταξύ, (15.00 - 17.00) στη Νεάπολη θα διεξαχθεί το 1ο εσωτερικό τουρνουά μίνι – βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2010-11. Γι΄ αυτό καλούνται να πάρουν μέρος όλα τα κορίτσια των τμημάτων υποδομής αλλά και όσα κορίτσια με έτη γέννησης 1997-1998-1999-2000-2001-2002, επιθυμούν να συμμετάσχουν στο τουρνουά και να εγγραφούν στα τμήματα των Ακαδημιών βόλεϊ γυναικών της Ε.Α.Λ. για το έτος 2010-2011.Τα κορίτσια θα χωριστούν (από τους προπονητές τους) σε ομάδες των 4 ατόμων (σύμφωνα με την ηλικία τους) και θα παίξουν 2 αγώνες, τουλάχιστον η κάθε ομάδα. Στο τέλος του τουρνουά θα δοθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων και τα «κλειστά γυμναστήρια» στα οποία θα πραγματοποιηθεί.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass