ΜΙΑ ΡΩΣΙΔΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Έφυγε πλουσιότερη κατά 10.000 δολάρια

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΕΝΙΣ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2010 3:53 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:18
Πλουσιότερη κατά 10.000 δολάρια (δεν ξέρουμε αν είναι φορολογημένα ή αφορολόγητα ) έφυγε από τη Λάρισα η Ρωσίδα ARTAMONOVA Alexandra καθώς ήταν η μεγάλη νικήτρια του «ITF WOMEN'S - NIKEA LARISSA $10.000» καθώς στο τελικό του μονού μετά από συναρπαστικό αγώνα κέρδισε την Ισραηλινή LANKRI Ofri με 2-1 σετ (4-6, 6-2, 7-5).
Οι φίλαθλοι (ανάμεσά τους και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Σπύρος Ζαννιάς) είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όμορφο θέαμα με το υψηλού επιπέδου τένις που παίχτηκε. Η Ρωσίδα πιο σταθερή στο 3ο σετ κατάφερε να λυγίσει τη σθεναρή αντίσταση της αντιπάλου της και να πάρει τη νίκη και το χρηματικό έπαθλο.
 Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του Ο.Α.Νίκαιας Δημήτρης Καφφές ευχαρίστησε τα μέλη, προπονητές και αθλητές του Ομίλου που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, τους συνδιοργανωτές Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας και Δήμο Νίκαιας, τους χορηγούς Εργαστήριο ελέγχου σκυροδέματος και δομικών υλικών- ΕΚΕΠ, ξενοδοχείο IMPERIAL, εμφιαλωμένα νερά ΣΑΜΑΡΙΝΑ, διαφημιστική CONSULT, τη Χαλβαδοποιϊα ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ-ΟΛΥΜΠΟΣ, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΑΛΕΞΙΟΥ, το κατάστημα ΗΔΙΣΤΟΝ, τις εφημερίδες ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΚΗΡΥΚΑ, τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV και EΡT3 για τη βοήθεια που προσέφεραν ώστε το 1ο επαγγελματικό τουρνουά που έγινε στο Νομό Λάρισας να σημειώσει «μεγάλη οργανωτική επιτυχία και να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στις αθλήτριες και τους συνοδούς τους που ήρθαν από 16 χώρες του κόσμου να αγωνιστούν» όπως τόνισε ο ίδιος. Ευχαρίστησε επίσης τον επιδιαιτητή των αγώνων Σαρατζίδη Δημήτριο, τους διαιτητές και κριτές γραμμών και τα ball-boys-girls που έδωσαν άριστη εικόνα στη διεξαγωγή των αγώνων.
 Τέλος ευχαρίστησε την Ελληνική Ομοσπονδία και τον πρόεδρό της κ. Ζαννιά Σ. για την αμέριστη οργανωτική και χρηματική ενίσχυση ώστε ο σύλλογος της Νίκαιας να ανταποκριθεί τις υψηλές απαιτήσεις και προδιαγραφές του επαγγελματικού τουρνουά.
 Υποσχέθηκε ότι του χρόνου που θα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση χρόνου η διοργάνωση να είναι ακόμη καλύτερη.
 Στις απονομές παρευρέθηκαν από πλευράς ΕΦΟΑ ο πρόεδρος κ. Ζαννιάς Σπύρος, ο δήμαρχος Νίκαιας κ. Κομήτσας Ρίζος, ο αντιδήμαρχος Νίκαιας κ. Γκαβάνας Γεώργιος, ο δημ. σύμβουλος και πρόεδρος του Πολ.Οργανισμού κ. Στατήρης Γεώργιος και πολλοί νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των χορηγών του Ομίλου, ο πρόεδρος του ΑΣΑΛ κ. Μπαλάφας Απόστολος, ο πρόεδρος του Λαρισαϊκού κ. Πατσουράκος Αναστάσιος, ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΝ κ. Μπακαγιάννης Μιχάλης, σύσσωμο το ΔΣ του Ο.Α. Νίκαιας και πλήθος κόσμου.
Ο Ο.Α.Νίκαιας εκτός από τις νικήτριες τίμησε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Ζαννιά Σπύρο για την προσφορά του στο ελληνικό τένις, τον διευθυντή του ΕΚΕΠ κ. Γραμματικούλη Ανδρέα- χρυσό χορηγό του Ομίλου για το 2009 για τη στήριξη όλων των αγώνων που διοργάνωσε ο σύλλογος και τον φροντιστή του Ομίλου κ. Σταμόκα Γεώργιο για την άοκνη προσπάθεια που καταβάλλει ώστε οι εγκαταστάσεις να λειτουργούν τέλεια όλη τη χρονιά αλλά ακόμη περισσότερο για τις ανάγκες του τουρνουά.
 Στο περιθώριο των αγώνων έγινε άτυπη σύσκεψη των προέδρων και των προπονητών των σωματείων του Ν. Λάρισας με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Ζαννιά Σπύρο και συνάντηση των προπονητών του Νομού με τον Β΄ έφορο αγωνιστικού κ. Αθαναηλίδη Ιωάννη όπου συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα του τένις.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass