ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ (1-1)

Τα μηνύματα του φιλικού...

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΓΚΕΡΕΜΙ, ΤΑΛ, ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟ, ΒΕΛΑΣΚΟ

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2010 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:16
 Από σήμερα το απόγευμα η ΑΕΛ (μετά το χθεσινό ρεπό) θα αρχίσει να μπαίνει σε ρυθμούς ...Καβάλας καθώς την Κυριακή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα αντιμετωπίζει την ομάδα της Μακεδονίας σε ένα παιχνίδι που με μία δεύτερη συνεχόμενη νίκη ανοίγει την «όρεξη» για υψηλούς στόχους για τη Λαρισινή ομάδα.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι (προηγήθηκε το νικηφόρο με τον Ατρόμητο Αθηνών) οι «βυσσινί» έδωσαν προχθές φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τα Τρίκαλα (1-1) και το οποίο έστειλε αρκετά μηνύματα κυρίως για την αμυντική γραμμή όπου υπήρχαν μερικές αναγκαστικές αλλαγές αφού για διαφόρους λόγους απουσίαζαν ο Νταμπίζας, ο Κατσιαρός και ο Βενετίδης.
Το πρώτο μήνυμα ήταν η βελτίωση του Ταλ που σαν δεξί μπακ και σαν στόπερ ανεβάζει την απόδοσή του, το δεύτερο είναι ότι ο Βελάσκο σαν αριστερό μπακ είναι απλά...φιλότιμος ενώ το τρίτο ότι ο νεαρός Κολοβέτσιος μπορεί να αποτελέσει μια «χρυσή» εφεδρεία.
Από κει και πέρα το ζητούμενο ήταν να δούμε σε τι κατάσταση ήταν ο πολυδιαφημισμένος Γκέρεμι. Ο Καμερούνιος ποδοσφαιριστής σίγουρα δικαίωσε τον Παπακώστα που τον χρησιμοποίησε για 45 λεπτά καθώς δεν είναι έτοιμος αλλά έδειξε διάθεση για προσφορά.
Πολλά συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε αφού στο δεύτερο ημίχρονο του συγκεκριμένου φιλικού η ΑΕΛ είχε την μπάλα στην κατοχή της για αρκετή ώρα κάτι που σήμαινε ότι οι ανασταλτικές ικανότητες του παίκτη δεν ήταν δυνατόν να φανούνε.
Σίγουρα με λίγες προπονήσεις στα πόδια του θέλει μια σημαντική περίοδο προσαρμογής και υπολογίζεται να είναι απόλυτα έτοιμος σε ένα περίπου μήνα.
Και το φιλικό γι’ αυτόν ήταν κέρδος.
Πάντως αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι η ομάδα έχει διάθεση και αρκετοί παίκτες το δείχνουν ακόμα και στα φιλικά όπως παράδειγμα ο Τούρκος Τουμέρ Μετίν που προχθές ήταν υπερβολικά καλός.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Σήμερα το απόγευμα η ΑΕΛ θα κάνει προπόνηση και στην οποία θα υπάρχουν δύο απόντες ο Κουζέν που ειχε υποχρεώσεις με την εθνική Γκαμπόν και θα επιστρέψει σήμερα το βράδυ και ο Πουρί που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Εσθονίας και θα επιστρέψει την Πέμπτη. Οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Παπακώστα.
Αύριο θα υπάρξει διπλή προπόνηση και από μια Πέμπτη και Παρασκευή.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass