Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Φέτος θα είναι η χρονιά του;

* ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ Α1 ΕΣΚΑΘ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2010 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:16
Πρόπερσι δεν μπόρεσε. Πέρυσι δεν του βγήκε. Φέτος;
Ο λόγος για τον Αστέρα Λάρισας που κάθε χρόνο ενώ έχει πρωταγωνιστικούς στόχους δεν καταφέρνει να κατακτήσει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και χάνει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε η προετοιμασία της φιλόδοξης και οργανωμένης ομάδας και η «Ε» κατέγραψε κάποιες απόψεις. Προπονητής και φέτος θα είναι ο Αντώνης Κυρατζής που συνεχίζει από πέρυσι και εξηγεί τους λόγους: «Είπαμε να ξεκινήσουμε από το σημείο που σταματήσαμε την καλή μας συνεργασία πέρυσι» ενώ για τους στόχους τόνισε: «Από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε με καλό μπάσκετ να είμαστε όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί γίνεται αλλά και πιο ψηλά. Ελπίζουμε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Βασικοί συντελεστές της σοβαρότητας του σωματείου είναι τα αδέρφια Μπαζάκη (κάτι σαν τους Γιαννακόπουλους της… Λάρισας). Ο πρόεδρος Κώστας μας είπε: «Φέτος κάναμε κάποιες καινοτομίες. Αρχικά κρατήσαμε τον ίδιο προπονητή κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα τελευταία χρόνια. Έπειτα κρατήσαμε τον ίδιο κορμό και κάναμε μόλις λίγες μεταγραφές σε θέσεις που πραγματικά χρειαζόμασταν. Αυτό δείχνει πως μάθαμε σαν διοίκηση από τα λάθη του παρελθόντος. Επίσης προστέθηκε και ο Μανώλης Γαραζανάκης στη θέση του οργανωτικού διευθυντή και θα δώσει άλλη ώθηση στον οργανωτικό τομέα όλων των τμημάτων».
ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
Αρκετές είναι οι μεταγραφικές κινήσεις του Αστέρα Λάρισας. Συγκεκριμένα απέκτησε τους: Σουλιώτη Αχιλλέα από τον Φοίνικα Λάρισας, Αθανασόπουλο Κων/νο από τον Αίολο Τρικάλων, Κολιούμπα Χρήστο από την Γ.Ε. Ελασσόνας, Ριζινό Γεώργιο από την Α.Ε.Λ, ενώ επέστρεψαν από τις ομάδες που είχαν δοθεί δανεικοί οι Θοδωρής Τσιαχρής και Ηλίας Νιαβής. Επίσης παρέμειναν στις τάξεις του συλλόγου για μια ακόμη χρονιά οι Κρικώνης, Γκαμπέτας, Φ.Νικόπουλος, Μυλωνάς, Κυρίτσης, Λευκαδίτης και Αδαμόπουλος.
Από την άλλη αυτοί που παραχωρήθηκαν σε άλλους συλλόγους είναι οι: Τριανταφύλλου Δημήτρης με υποσχετική ενός χρόνου στον Εθνικό Λάρισας, Σοφαδίτης Βασίλης με αποδέσμευση στον Γ.Σ.Φαρσάλων, Βογιατζής Νίκος με υποσχετική ενός χρόνου στον Σπάρτακο Λάρισας, Κωτούλας Κων/νος με υποσχετική ενός χρόνου στον Γ.Σ Ιωαννίνων, Γαλάνης Τάσος και Δημήτρης Μάρκος με υποσχετική ενός χρόνου στην Α.Ε.Λ. και ο Νικ. Πράπας αποδεσμεύτηκε.
ΔΥΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ
H δεύτερη φάση της προετοιμασίας του Αστέρα περιλαμβάνει πολλά φιλικά παιχνίδια και συμμετοχή σε 2 τουρνουά ,στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου και 9 και 10 Οκτωβρίου ενώ το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ αναμένεται να ξεκινήσει στις 23 Οκτωβρίου.
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Αχιλλέας Σουλιώτης
«Ο Αστέρας έχει κρατήσει πολύ καλό κορμό από πέρυσι και οι νέοι που ήρθαν θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν όσο μπορούν για τη νέα χρονιά. Δεν είναι τυχαία ομάδα. Υπάρχουν υψηλοί στόχοι και μεγάλες απαιτήσεις.»
Κώστας Αθανασόπουλος
«Εύχομαι καλή μπασκετική χρονιά σε όλες τις ομάδες και υγεία σε όλους τους παίκτες γιατί πάνω από όλα είμαστε φίλοι μεταξύ μας. Ξεκινήσαμε τις προπονήσεις μας με πολύ καλούς ρυθμούς και αν συνεχίσουμε έτσι μέσα στη χρονιά τότε το αποτέλεσμα που θέλουμε θα έρθει».
Χρήστος Κρικώνης
«Κάθε χρόνο ο Αστέρας έχει σαν στόχο την άνοδο. Πέρυσι πιστεύω πως ήμασταν λίγο άτυχοι στα ντέρμπι με τον Παλαμά και χάσαμε πολύτιμο έδαφος. Φέτος πιστεύω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα. Ο προπονητής συνεχίζει το έργο του από πέρυσι. Το πρωτάθλημα της περασμένης περιόδου ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Αυτήν την σεζόν τα πράγματα δεν θα είναι τα ίδια».
Θανάσης Μυλωνάς
«Αν η ομάδα δουλέψει σκληρά και σωστά τότε θα τα καταφέρει στο φετινό πρωτάθλημα. Πέρυσι η ομάδα που δούλεψε πιο καλά απ όλους πήρε την άνοδο. Αυτό θέλουμε και εμείς. Αστέρας, Παλαμάς και Ίκαροι Τρικάλων θεωρώ πως θα έχουν φέτος πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κατηγορία».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass