ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (6.30 μ.μ.)

Αντίπαλος της ΑΕΛ ο Α.Ο. Τρικάλων

* ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΜΕΡΟΥΝΕΖΟΣ ΓΚΕΡΕΜΙ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2010 22:36 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:16
Ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα και ώρα 6.30 το απόγευμα στο στάδιο Αλκαζάρ, ανάμεσα στην ΑΕΛ και στον Α.Ο. Τρικάλων, που ανέβηκε φέτος στη Β’ Εθνική κατηγορία.
Με την ευκαιρία λοιπόν της διακοπής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ελλάδος για το EURO 2012, οι «βυσσινί» θα βρεθούν και πάλι σε αγωνιστική δράση, μια εβδομάδα μετά το νικηφόρο ξεκίνημα επί του Ατρομήτου Αθηνών, με σκορ 1-0.
Ανεξάρτητα από το ότι έχει φιλικό χαρακτήρα το παιχνίδι, ο προπονητής της λαρισινής ομάδας Γιάννης Παπακώστας θέλει να δει από τους παίκτες του το βαθμό ετοιμότητας που βρίσκονται, ενόψει του αγώνα της 2ης αγωνιστικής με την Καβάλα, στο στάδιο Αλκαζάρ (Κυριακή 12/9-18.15).
Επίσης, αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους νεαρούς παίκτες της ομάδας, στους οποίους πιστεύει πάρα πολύ και εκείνοι πρέπει να δείχνουν σε τέτοια παιχνίδια όταν τους δίνεται η ευκαιρία, πτυχές του ταλέντου τους.
Χθες η ΑΕΛ προπονήθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις των Δένδρων με τη συμμετοχή και του Καμερούνιου διεθνή ποδοσφαιριστή Γκέρεμι, ο οποίος επέστρεψε στη Λάρισα μετά από την άδεια που του είχε χορηγηθεί.
Απόντες είναι ο Κουζέν και ο Πούρι, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.
Στη διάθεση του προπονητή Γιάννη Παπακώστα για τη σημερινή αναμέτρηση, βρίσκονται οι παρακάτω 22 ποδοσφαιριστές: Βιέρα, Αμπάρης, Σωτηρίου, Ταυλαρίδης, Ταλ, Κολοβέτσιος, Βελάσκο, Κατσιαρός, Καρανίκας, Λούγκος, Ιγκλέσιας, Ρομέου, Γκέρεμι, Γκαμπέτας, Μετίν, Σιατραβάνης, Κανόμπιο, Σίμιτς, Μπλάζεκ, Ρέντζας, Μακίνουα, Αμπουχατζίρα.
* Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τον Λαρισαίο διαιτητή Αντώνη Βαλιώτη να διευθύνει την σημερινή συνάντηση στο Αλκαζάρ και βοηθοί του θα είναι οι επίσης Λαρισαίοι κ. Τσακνάκης και Παπαδημητρίου Χρ, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Μαστοροδήμος.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει ότι για την προσέλευση των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας στο Στάδιο Αλκαζάρ για το σημερινό φιλικό αγώνα με τα Τρίκαλα, ισχύουν τα εξής:
-Οι φίλαθλοι που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία αγοράς του εισιτηρίου και έχουν παραλάβει την κάρτα φιλάθλου/διαρκείας, εισέρχονται με αυτή από τα τουρνικέ του σταδίου και στην αντίστοιχη προβλεπόμενη θύρα.
-Οι φίλαθλοι που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία αγοράς του εισιτηρίου, αλλά δεν έχουν παραλάβει την κάρτα φιλάθλου/διαρκείας, εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη του παραστατικού πληρωμής.
Διευκρινίζεται ότι ο συγκεκριμένος αγώνας θα είναι ο τελευταίος στον οποίο κάτοχοι διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου με το παραστατικό πληρωμής. Από τον αγώνα με την Καβάλα για τη 2η αγωνιστική της Super League η είσοδος για τους κατόχους θα γίνεται αυστηρά και μόνο με την επίδειξη της κάρτα φιλάθλου/διαρκείας.
*** Οι τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων για το σημερινό ματς ανά θύρα, έχουν ως εξής:
Θύρες 6 και 7: 10 ευρώ
Θύρες 10Α-Β COSMOTE: 15 ευρώ
Θύρες 2 και 4: 20 ευρώ
Θύρα 3: 30 ευρώ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass