ΜΕΤΑ ΑΠΟ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ

Τέλος εποχής για τον Ν. Κακαγιάννη

* ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΙΣΟΠΑΛΟΙ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2010 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:14
Μετά από 22 χρόνια συνεχούς προσφοράς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σε ηλικία 37 ετών ο Νίκος Κακαγιάννης πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής φόρεσε χθες για τελευταία φορά τη φανέλα της ΑΕΔ Νίκαιας της οποίας αποτέλεσε βασικό στέλεχος από την ίδρυσή της και αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη προς τιμήν του με τη συμμετοχή του Απόλλωνα Λάρισας.
Η διοίκηση της ΑΕΔ Νίκαιας πριν την έναρξη της αναμέτρησης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Νίκο Κακαγιάννη για τη μεγάλη του προσφορά στο σύλλογο ενώ ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής τιμήθηκε και από τον Απόλλωνα Λάρισας στον οποίο αγωνίστηκε για πέντε χρόνια κατά την πολυετή καριέρα του.
Ο Νίκος Κακαγιάννης ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 15 ετών από τη Χαραυγή Λάρισας και συνέχισε στον Ηρακλή Λάρισας (5 χρόνια) και στον Απόλλωνα Λάρισας (5 χρόνια), ομάδες με τις οποίες αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα Α’ Ε.Π.Σ.Λ. – Δ’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας αντίστοιχα.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Α.Ο.Κ. Ν. Καρυών και Αετό Διλόφου ενώ από το 2004 που δημιουργήθηκε η Α.Ε.Δ. Νίκαιας υπήρξε βασικό της στέλεχος μέχρι σήμερα.
Ο Νίκος Κακαγιάννης υπήρξε ένα κόσμημα του ερασιτεχνικού αθλητισμού όπου διακρίθηκε για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, το ήθος, τον ακέραιο χαρακτήρα και τη σημαντική βοήθεια που πάντοτε πρόσφερε στους νεότερους συμπαίκτες του.
Με την ομάδα κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Α’ Ε.Π.Σ.Λ., έφθασε σε ημιτελικά και προημιτελικά κυπέλλου Ε.Π.Σ.Λ., αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα της Α’ Ε.Π.Σ.Λ. και της Δ’ Εθνικής και συμπλήρωσε 108 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος, όπου πέτυχε 14 τέρματα.
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος της χθεσινής αναμέτρησης στη Νίκαια οι δύο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.
Οι γηπεδούχοι που εντυπωσίασαν με το νεαρό της ηλικίας ορισμένων παικτών προηγήθηκαν στο 20’ με τον Πεζή, ενώ στο 31’ ο Βέργος με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Ο Απόλλωνας αντέδρασε στην επανάληψη και κατάφερε να μειώσει στο 80’ με τον Φουσίκα μετά από ωραία ενέργεια του Μπίμπα, ενώ στο 87’ ο Γαρυφαλλόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-2 πάλι μετά από ενέργεια του Μπίμπα.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο Ηλ. Αναστασίου που είχε βοηθούς τον κ. Χατζηλιόντα και την κ. Πιπή.
ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ: Γκατζανάς, Ψαρούλης, Κακαγιάννης, Πεζής, Μπακαρτζής, Βέργος, Κοσμάς, Τριανταφυλλόπουλος, Παύλου, Πλιάγκας, Κύρκος (Χονδρονάσιος, Σακελλαρίου, Τζιάτζιος, Αετόπουλος, Κανάκης, Κυρίτσης, Γιωργάκας, Βακαλάς, Καραπούλιας, Κουτσώνας).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μαγαζιώτης, Πολύζος, Βενέτης, Περήφανος, Γιαννακόπουλος, Στεργίου, Εμμανουήλ, Φατούρας, Ταστεμερίδης, Μπόντε, Φουσίκας (Θεοδώρου, Μπίμπα, Τσέλιγκας, Σκάκος, Πρακατές, Καπετάνι, Μπαλαμώτης, Γαρυφαλλόπουλος).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass