ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ - ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ»

Βγήκε η «τετράδα»

* ΑΠΟΛΛΩΝ, Α.Ε.Λ. U17, ΟΛΥΜΠΟΣ, ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2010 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:14
Ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη φάση του τουρνουά Κουκουλίτσιος - Μουσιάρης και βγήκε η τετράδα που θα λάβει μέρος στην ημιτελική φάση. Από τον πρώτο όμιλο η Α.Ε.Λ. κάτω των 17 ετών ήταν εύκολα στην πρώτη θέση όπως και ο Όλυμπος στον τρίτο όμιλο. Στον δεύτερο είχαμε τριπλή ισοβαθμία και λόγω τερμάτων ο Απόλλων Λάρισας πήρε την πρωτιά και παράλληλα την πρόκριση. Η τέταρτη ομάδα που συμπληρώνει το «καρέ» είναι ο Λαρισαϊκός που προκρίνεται μέσω της ειδικής βαθμολογίας ως καλύτερος δεύτερος.
Α.Ε.Λ. U17     4
ΑΡΗΣ 0
Εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα Νέων της Α.Ε.Λ. κάτω των 17 ετών. Κέρδισε τον Άρη με σκορ 4-0 και πέρασε αήττητη στην επόμενη φάση. Στο χθεσινό ματς δύο γκολ πέτυχε ο Γκουντρουμπής (5’ και 62’) και από ένα οι Βερβέρας (20’) και Δαλαμπύρας (79’).
ΝΕΟΙ Α.Ε.Λ.: Παπαγιάννης, Παναγιώτου, Μπαρούτας, Τηλιόπουλος, Περδίκης, Σενκάι, Κρητικός, Αγριόδημος, Γκουντρουμπής, Τσιρογιάννης, Βερβέρας. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Φλέγγας, Καμπέρης, Μάλτζαρης, Μαγγίνης, Σπανός, Ψωμολιάς, Δαλαμπύρας, Καραθανάσης, Μπούφης, Κοψαχείλης, Σβερκούλης.
ΑΡΗΣ: Γκουνέλας, Ραμπάλι, Βελής, Καμβούκος, Ακρίβος Δ., Μπόλος, Καραμπούζης, Συκιώτης, Κατσής, Πατσούρας, Γαλάνης ενώ έπαιξαν και οι: Αγγέλης, Κολτσιδόπουλος, Ακρίβος Γ., Χρηστίδης, Γκατζούλης, Στατήρης, Βλάχος, Καραμπάκης, Καρβουνάρης.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ        0
ΟΛΥΜΠΟΣ     1
Με ένα γκολ του Ρουμελιώτη στο 15ο λεπτό ο Όλυμπος Λάρισας κατάφερε να πάρει την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς και αυτόματα την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά. Οι παίκτες του Γιώργου Χατζή κέρδισαν και την Πελασγιώτιδα χθες στο γήπεδο της Νεάπολης. Το μόνο μελανό σημείο του χθεσινού αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Τάσου Μαντζά. Ο ποδοσφαιριστής του Ολύμπου σε μια διεκδίκηση της μπάλας χτυπήθηκε στον αστράγαλο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ: Παπαγιαννόπουλος, Καραμπάλιος, Τέλιος, Αβδουλάς, Κατσάβας, Μητσόπουλος, Νικόπουλος, Αποστόλου, Ραμάι, Τσαβαλιάς, Γελαλής ενώ έπαιξαν και οι: Κιος, Γεωργίου, Καρβούνης, Τσέλα, Δαδαλιάρης, Βάνης, Λαζαρίδης, Δανιήλ.
ΟΛΥΜΠΟΣ: Χαβήλας, Γκουζιώτης Ν., Αντώνης, Παπαμάνος, Καπετάνιος, Ρουμελιώτης, Μούμος, Παπαγιάννης, Γκουζιώτης Χ., Μάντζας Τ., Γκαγκισβίλι ενώ έπαιξαν και οι: Σκέντζας Β., Σκέντζας Π., Βιλανάκης Ι., Μπαστούνης, Σιλά, Γκούνα, Φλώρος και Ευθυμίου.
ΤΟΞΟΤΗΣ      2
ΛΑΡΙΣΑ 88    0
Πολλά παρατράγουδα είχαμε για τη τρίτη αγωνιστική του τουρνουά «Κουκουλίτσιος - Μουσιάρης» στον τρίτο όμιλο. Μετά το πρόβλημα με το φωτισμό στο πρώτο παιχνίδι ο χθεσινός αγώνας ανάμεσα στον Τοξότη και τη Λάρισα 88 ξεκίνησε με 45λεπτη καθυστέρηση μια και ο διαιτητής του αγώνα, Νίκζας Αχιλλέας, δεν ενημερώθηκε άμεσα για την αλλαγή της ώρας έναρξης της αναμέτρησης. Έτσι οι παίκτες παρέτειναν το ζέσταμά τους για σχεδόν μία ώρα με αρκετή ζέστη να επικρατεί εκείνη τη στιγμή.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τοξότης κέρδισε με 2-0 τη Λάρισα 88 που φέτος θα αγωνίζεται για πρώτη φορά στη Β’ Ε.Π.Σ.Λ. Το σκορ άνοιξε νωρίς στο 6’λεπτό ο Γιώργος Καραλής ενώ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας ο Τσάνας στο 39’. Χαμένο πέναλτι είχε ο Τοξότης στο 70’ με το Μαύρο.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο 75’ λεπτό υπήρξε ο τραυματισμός του Αρζουμανίδη της Λάρισας 88 ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα στο χείλος.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αργυρόπουλος, Τσακνάκης, Καραλής Στ, Λυκοκώστας, Κολοβός, Κορομηλάς, Μπαλής, Αποστολάκης, Καραλής Γ, Ποπέσκου, Τσανάς. Επίσης αγωνίστηκαν οι Καλπίας, Μπανιλας, Τάκε, Μπρούτσος, Μιχαηλίδης, Μαύρος, Ευαγγέλου
ΛΑΡΙΣΑ 88: Αλεξόπουλος, Μακρής, Ταμπούρης, Ναστούδης, Τζούμπικας, Γούλας, Χριστοδούλου, Κωνσταντίνου, Αρζουμανίδης, Παπαναστασίου, Φίλογλου. Επίσης αγωνίστηκαν οι Κουκούμης, Χάμος, Παπακρίβος.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΖΙΚΑΣ
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ          2
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ       1
Αν και κέρδισε τους Αμπελόκηπους με σκορ 2-1 δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση ο Δαμασιακός καθώς υστερούσε (λόγω τερμάτων) απέναντι στον Λαρισαικό. Το 0-1 έκανε για τους Αμπελόκηπους ο Αναστασάκης στο 15’. Το 1-1 έκανε ο Μπουκουβάλας στο 55’ ενώ στο 70’ ο Τσιάλτας διαμόρφωσε το 2-1.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ: Ιωαννίδης, Τσιάλτας, Δαλαμάγκας, Λέτσιος Κ., Νάκας, Τσιτρουτζής, Κατσικανής, Μπουκουβάλας, Μουσιάρης, Λέτσιος Γ., Ιωαννίδης Ιωάννης του Εμμανουήλ ενώ έπαιξαν και οι Μουσιάρης Δ., Λούτσος, Ανδρέου, Λέτσιος Α., Αργυρακούλης, Κοντολέων, Νάκας Γ.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Χώτος, Ντιντής, Τόλιας, Μπλάνας, Κουλούρης, Κόκκινος, Τσίλης, Παπαστεριάδης, Αναστασάκης, Τριτάρης, Καρέλιας ενώ έπαιξαν και οι: Βιλανάκης, Γιαννόπουλος, Μπαντάφας, Κιαφούκου, Μπίμπα, Μπαρμπαγιάννης, Βρανάς, Ντουρουντάκης, Τσάντος, Μπέλιος, Τσιντίκης, Κορτέσης.
ΟΜΟΝΟΙΑ      2
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ 9
Ξέσπασε ο Λαρισαικός. Πετυχαίνοντας εννιά τέρματα επί της Ομόνοιας πήρε τη δεύτερη θέση και αυτόματα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο αγώνας φυσικά δεν αντέχει κριτικής. Από τους νικητές σκόραραν οι: Μπούκας 2, Κουτσιμάνης 2, Γκόλαντας 2, Σαλτσίδης, Καψούρης, Κοντοθανάσης
ενώ από την Ομόνοια τα δύο γκολ έβαλε ο Τζατζάκης.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Καραγιάννης, Αναγνώστου, Κολώνας Β., Κωστούλας Κ., Παπαγιαννούλης, Τζατζάκης Α., Τζατζάκης Φ., Βάλλας, Λαζαρίδης Τ., Παπαμιχαήλ, Δριβαλάς ενώ έπαιξαν και οι: Αλεξανδράκης, Λαζαρίδης Η., Κολαξής, Τζήκας.
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ: Κουκοφίκης, Αθανασίου, Μίτροβιτς, Νταής, Παπαδόπουλος, Καλούσης, Ευθυμιάδης, Μπούκας, Καψούρης, Βάσος, Σαλτσίδης
Καραβασίλης Γ., Μπαγκράτης, Σελήνης, Χαιδούλης, Τατιάς, Κοντοθανάσης, Σχοινάς, Κουτσιμπάνης, Γκόλαντας, Κατσούλης.
1ος Όμιλος
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΕΛ U-17 - Άρης      4-0
Δαμασιακός Αμπελόκηποι 2-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΕΛ U17        10-3    9
Δαμασιακός   7-6      6
Αμπελόκηποι             5-6      3
Άρης Λ.          3-10    0
2ος Όμιλος
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τοξότης-Λάρισα ’88 2-0
* Ρεπό είχε ο Απόλλων
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Απόλλων       4-2      3
Τοξότης          3-4      3
Λάρισα 88      1-2      3
3ος Όμιλος
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ομόνοια-Λαρισαϊκός 2-9
Πελασγιώτιδα-Όλυμπος       0-1
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Όλυμπος Λ    11-2    9
Λαρισαϊκός    13-6    6
Πελασγιώτιδα            4-7      3
Ομόνοια          6-19    0
**Για τα ζευγάρια των ημιτελικών θα γίνει κλήρωση στα γραφεία του Α.Ο.Δ.Λ.
Η ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Στην ειδική βαθμολογία των δεύτερων από τον πρώτο και τον τρίτο όμιλο δεν θα υπολογιστούν τα αποτελέσματα που έφεραν κόντρα στους τελευταίους του ομίλου τους. Έτσι η κατάσταση έχει ως εξής:
1. Λαρισαϊκός            4-4      3
2. Δαμασιακός           4-5      3
3. Τοξότης      3-4      3
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass