ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΩΝ(0-1)

Διπρόσωπος παρουσιάστηκε ο Τύρναβος 2005

* ΜΕΤΡΙΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2010 3:48 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:13
 Φωτ. Νίκος Σιούμκας
Πρόβα τζενεράλε ενόψει του εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου με την Κόρινθο έκανε χθες ο Τύρναβος 2005, ο οποίος σε φιλική αναμέτρηση ηττήθηκε από τον Α.Ο.Τρικάλων, με σκορ 1-0.
Παρά την υπερβολική ζέστη 200 περίπου φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου Τυρνάβου και παρακολούθησαν ένα δυνατό παιχνίδι, με τους παίκτες να προσπαθούν φιλότιμα για να δείξουν μέρος των δυνατοτήτων τους.
Ο Τύρναβος 2005 παρουσιάστηκε με δύο πρόσωπα στο παιχνίδι, κάτι που επισήμανε και στις δηλώσεις, ο προπονητής του.
Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις σημειώνοντας και το γκολ, ενώ στην επανάληψη και μετά τις αλλαγές που έκανε ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας, οι γηπεδούχοι έδειξαν μια αρκετά καλή εικόνα και σημάδια βελτίωσης.
Απέναντι σε μια ομάδα Β’Εθνικής, ο Τύρναβος προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό και σίγουρα οι όποιες αδυναμίες εντοπίστηκαν από την τεχνική ηγεσία, υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να διορθωθούν και η ομάδα να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Τα Τρίκαλα προηγήθηκαν στο 34’, όταν σε σέντρα του Χρήστου από τα αριστερά, ο
Μίνγκας ανενόχλητος με κεφαλιά, έκανε το 0-1.
Προηγουμένως στο 20’ σε σουτ του Κοντογουλίδη η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της εστίας του Καραναστάση, ενώ στο 27’σε εκτέλεση φάουλ του Ρούσεφ, η μπάλα αποκρούστηκε από τη συμβολή των δοκών.
Στην επανάληψη ο Τύρναβος μπήκε πιο ορεξάτος και δυνατός, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις, στην εστία των Τρικάλων.
Η καλύτερη στιγμή ήταν στο 75’, όταν από δεξιά συνεργάστηκαν άψογα Κουβελάς και Αθανασούλης, ο τελευταίος σέντραρε και ο Αλεξίου με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 51’σε φάουλ του Γρηγορίου η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ, στο 57’σε σουτ του Τσιρογιάννη την μπάλα απέκρουσε στη δεξιά του γωνία ο Πουρής και τέλος στο 82’σε σουτ του Αλεξίου, ο Ζαφείρης απέκρουσε την μπάλα.
Να σημειώσουμε ότι με την Τυρναβίτικη ομάδα αγωνίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο οι δυο νεαποκτηθέντες Κροάτες Μίσιτς και Κάρντουμ, που έκαναν μόλις δυο προπονήσεις.
Επίσης είχαμε και δυο τραυματισμούς από την πλευρά των Τρικάλων, καθώς αποχώρησαν στο 5’ο Τελκίνσκι που υπέστη διάστρεμμα και στο 13’ο Ριζογιάννης, που βρέθηκε στο έδαφος σφαδάζοντας, μετά από μαρκάρισμα αντιπάλου του.
Την αναμέτρηση διεύθυνε με επιτυχία ο Αντώνης Ζήλος, ενώ κανένα πρόβλημα δεν συνάντησαν και οι συνεργάτες του, Γιάννης Ρεντόπουλος, Χρήστος Παπαδημητρίου. ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Μιχάλης Ζιώγας): Καραναστάσης, Σκούπρας Β. (46' Τζορμπατζίδης), Σιάτρας (67' Γκαραγκούνης), Γεωργαντζάς (85 Λόλας), Γρηγορίου (80' Κωστούλας), Μάγγος Θ. (72' Χριστοδούλου), Αντωνόπουλος (46' Αθανασούλης), Μάγγος Κ. (46' Αλεξίου), Μίσιτς (46' Σκούπρας Κ.), Μουρατίδης (67' Τσιρογιάννης), Καρντούμ (46' Κουβελάς)
Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ(Σάββας Παντελίδης): Πουρής (61' Ζαφείρης), Μπριλάκης (58' Ντόικιτς), Γιώτας (65' Γεωργίου), Ριζογιάννης (14' λ.τρ. Μπακομήτρος), Χρήστου 46' Σαββίδης), Τελκίνσκι (5’ λ. τρ. Ρούσεφ), Σκάγκλια (65' Χάτσελ), Κόρμπος (65' Κοβί), Μίνγκας (53' Παυλής), Μανουσάκης (65' Βελέτης) , Κοντογουλίδης (65' Παλάσιος).
* Αξίζει να αναφερθεί ότι για τον ΑΟΤ δοκιμάστηκε και ένας ποδοσφαιριστής ονόματι Χάτσελ που αγωνίστηκε στα χαφ.
* Στην κερκίδα του δημοτικού σταδίου Τρικάλων εθεάθησαν και οι γνωστοί Έλληνες προπονητές οι κ.Κωστίκος, Αλεξίου, οι οποίοι κρατούσαν σημειώσεις παρακολουθώντας το παιχνίδι.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Μετά τον αγώνα, οι προπονητές των δυο ομάδων, έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ(Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΩΝ): «Στόχος μας είναι ένας και το πρόγραμμα είναι το ίδιο και καλό είναι να το μάθουν όσοι δεν το ξέρουν. Είδα σήμερα(σ.σ.χθες) την αμυντική μας συμπεριφορά που ήταν πολύ βελτιωμένη και βέβαια είδα ορισμένα σημεία που θα χρειαστεί να δουλέψουμε λίγο παραπάνω, όσον αφορά την αμυντική συμπεριφορά αλλά και την ανάπτυξή μας.
Για μεγάλο χρονικό διάστημα νομίζω ότι παίξαμε και αρκετά καλά.
Σίγουρα έχουμε ατέλειες και θα κοιτάξουμε να τις διορθώσουμε, χαμηλά το κεφάλι και όσο μπορούμε να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι μέρα με την μέρα».
Σε ερώτηση για το αν «φωτογραφίζει» κάποιους με το που είπε να καταλάβουν κάποιοι το πρόγραμμα, ο κ.Παντελίδης απάντησε: «Όχι και μιλάω γενικά. Εγώ έχω το πρόγραμμά μου και καλό είναι να το καταλάβει όλος ο κόσμος, γιατί έχουμε και φιλάθλους όπως ξέρετε και εκείνοι είναι που ανησυχούν, κάτι που θεωρώ φυσιολογικό όταν στα τρία προηγούμενα παιχνίδια, εάν εξαιρέσουμε το ματς με τα Μετέωρα, κάναμε τρεις ήττες.
Νομίζω λοιπόν ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να ανησυχούν οι άνθρωποι, απλώς είμαστε μέσα στα πλάνα μας και βαδίζουμε βάσει προγράμματος».
ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ(ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005): «Θέλαμε να τεστάρουμε τις δυνατότητές μας μια εβδομάδα πριν από την επίσημη έναρξη του κυπέλλου Ελλάδος, με έναν σαφώς καλύτερο και δυνατότερο αντίπαλο, από εμάς.
Παρουσιάσαμε δυο πρόσωπα εντελώς διαφορετικά, κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι παίζαμε με δυο παίκτες λιγότερους, χωρίς αυτό να αποτελεί μομφή για κάποια παιδιά.
Απλώς τα δυο παιδιά που έχουν έρθει από την πρώην Γιουγκοσλαβία, είναι πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ήθελα όμως να έχω μια προσωπική άποψη γιατί πλησιάζουν η έναρξη του κυπέλλου και του πρωταθλήματος.
Ήθελα λοιπόν να έχω μια πιο σαφή εικόνα για τη δυναμικότητα αυτών των παιδιών.
Στο δεύτερο ημίχρονο κάνοντας κάποιες αλλαγές και χρησιμοποιώντας τα παιδιά που είναι πιο έτοιμα και πιστεύω ότι θα στηριχθούμε σε αυτά στην αρχή του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, παρουσιάσαμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο πρεσάραμε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, δημιουργήσαμε ευκαιρίες.
Όπως γνωρίζετε είμαι πάντα θιασώτης σε αυτό που λέγεται, ότι οι ομάδες κτίζονται και δεν αγοράζονται. Εμείς εδώ στον Τύρναβο πάνω σε αυτό συνεχίζουμε και πάντα θα συνεχίζουμε».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass