ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (20.00 ΑΛΚΑΖΑΡ)

Στη μάχη του Super Cup

* ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΝΤΩΝΙΑ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2010 1:42 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:13
Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του 4ου αγώνα Super Cup της ΕΠΣΛ άρχισε. Σήμερα λοιπόν στις 8.00 το βράδυ υπό το φως των προβολέων στο στάδιο Αλκαζάρ, ο κυπελλούχος Πυργετός και ο πρωταθλητής της Α’ Ερασιτεχνικής Οικονόμος Τσαριτσάνης θα διεκδικήσουν το φετινό τρόπαιο σ’ ένα παιχνίδι με το οποίο ουσιαστικά ξεκινάει επίσημα η φετινή αγωνιστική σεζόν για τις ερασιτεχνικές ομάδες του νομού.
Πρόκειται για μία αναμέτρηση που αναμένεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα και πολλές συγκινήσεις στους φιλάθλους καθώς συγκυριακά οι δύο φετινοί αντίπαλοι τρέφουν υψηλές φιλοδοξίες στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής. Οι δύο ομάδες είχαν διασταυρώσει ξανά τα ξίφη τους πέρσι στο γήπεδο Τσαριτσάνης για το κύπελλο ΕΠΣΛ όπου ο Πυργετός είχε νικήσει τον Οικονόμο με 2-1.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της σημερινής αναμέτρησης θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Στέλιου Καντώνια για την εν γένει προσφορά του στο ποδόσφαιρο.
Σε ό,τι αφορά στα τελευταία νέα από τα στρατόπεδα των δύο αντιπάλων, ο τυπικά γηπεδούχος Πυργετός ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του με πρωινή προπόνηση στο τέλος της οποίας ο προπονητής των «βυσσινί», Χρήστος Γκάτας, δέχθηκε μία ευχάριστη επίσκεψη από τον πριν από 15 χρόνια συμπαίκτη του στον Απόλλωνα Λάρισας Χρήστο Θεοδωρίδη. Το ευχάριστο για τους «βυσσινί» είναι ότι ο Χρήστος Γκάτας θα έχει στη διάθεσή του και το νεοαποκτηθέντα Γιώργο Τσατσαλίδη, καθώς προχθές εκδόθηκε από την Ε.Π.Ο. το δελτίο του. Αντίθετα, δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν οι Αλέξανδρος Παπαδόπουλος και Ηλίας Καραγιάννης, καθώς υπόκεινται στο καθεστώς των υπό επανεγγραφή ποδοσφαιριστών.
Έτσι στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι ποδοσφαιριστές Γκικούδης, Μπρέλλας, Γκουγκούδης, Κοτούμπας, Στυλιανός, Κολομητρούσης, Στούμπος, Πότσης, Κουρδής, Κρούτη, Τριτάρης, Φιλιππούλης, Μάτος, Σιδηρόπουλος, Ζαφειρίου, Κόκκινος, Στύλος, Τσατσαλίδης και Παγκαρλιώτας.
*Στον Οικονόμο Τσαριτσάνης η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα. Ο τεχνικός Γιώργος Καλτέκης δεν μπορεί να υπολογίζει τους Χατζηλιόντα, Στάθη και Ξεσφίγγη τα δελτία των οποίων δεν είναι ακόμα έτοιμα, ενώ αμφίβολοι κρίνονται οι Μπέης, Γιοβανόπουλος, Νικούλι, Βαΐτσης και Κουτρούλιας.
«Οι ομάδες βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας τους και όπως είναι φυσικό δεν είναι έτοιμες ακόμα. Εμείς ωστόσο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό» σχολίασε αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι ο Γιώργος Καλτέκης.
Στην αποστολή των «πρασίνων» συμπεριλήφθηκαν οι Καρανάσιος, Μπαχτσιβάνος, Μαντζαφούλης, Κολοβός, Λιούσκας, Πρικάκης, Παλαμίδας, Ταχτιντής, Μπέης, Φτίκας, Γιοβανόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Φλίγκος, Μπάρας, Χριστιανίδης, Βαϊτσης, Νικούλι, Κουτρούλιας, Τζιούργκανος.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο Α. Βαλιώτης με βοηθούς τους Νάτσουλα, Τσακνάκη και 4ο διαιτητή τον Τζήλο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass