ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Ανακοίνωσε τον Κράβαρη ο Τύρναβος 2005

*ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2010 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:10
Μετά τον Ηρακλή Κλάζογλου η διοίκηση του Τυρνάβου 2005 ανακοίνωσε χθες και επίσημα την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού Μάριου Κράβαρη, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ενώ έπαιξε επίσης στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με τις ομάδες της Επανομής και του Θερμαϊκού.
Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το τυρναβίτικο σωματείο, στον επιθετικό τομέα.
Χθες το πρωί ο Κράβαρης συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση και γνώρισε τους νέους συμπαίκτες του, με τους οποίους θα συνεργασθεί την καινούργια περίοδο, έτσι ώστε η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση, στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
Σήμερα εν τω μεταξύ και ώρα 5 το απόγευμα πριν ξεκινήσει η προπόνηση, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου.
*Από αγωνιστικής πλευράς, χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία, στην οποία δεν παίρνει μέρος ο νεαρός γκολκίπερ Κώστας Γούπος, ο οποίος μετά την πετυχημένη επέμβαση που έκανε στη γνάθο υπολογίζεται να επανέλθει στις προπονήσεις το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.
*Όσον αφορά τώρα για τον αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος με την Κόρινθο, σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό η ημερομηνία και η ώρα διεξαγωγής του, καθώς ο Τύρναβος θέλει να γίνει στις 5.30 το απόγευμα Σάββατο ή Κυριακή, ενώ οι Κορίνθιοι   υπέβαλαν αίτημα για να διεξαχθεί το παιχνίδι στις 8 το βράδυ.
Εάν το ματς διεξαχθεί στις 5.30 μ.μ. η αποστολή του Τυρνάβου θα αναχωρήσει αυθημερόν για την πόλη της Πελοποννήσου, ενώ σε διαφορετική περίπτωση   θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.
ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΡΟΑΤΕΣ
Χθες το βράδυ αναμενόταν να ολοκληρωθούν δύο ακόμη μεταγραφές ποδοσφαιριστών και ο λόγος γίνεται για τον 20χρονο Μίλο Σίσιτς και τον 24χρονο Τέο Καρντούμ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass