Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ... ΤΕΧΝΑΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ

Χορηγός της ομάδας το... γήπεδο

* ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΝΕΑΡΟΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ (ΦΑΛΑΓΓΑΣ) * Ο ΚΑΤΣΑΡΑΣ «ΚΛΕΙΔΩΣΕ» ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2010 18:23 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:08
Η έλλειψη διαφήμισης στη φανέλα της Α.Ε.Λ. απόρροια της οικονομικής κρίσης αναγκάζει την ομάδα να διαφημίζει τις δικές της δραστηριότητες και πιο συγκεκριμένα το γήπεδο που κατασκευάζει, που αποτελεί φέτος το μεγάλο «όπλο» για προσέλκυση κατόχων διαρκείας αλλά και χορηγών πάσης φύσεως.
Στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι οι παίκτες της Α.Ε.Λ. διαφήμιζαν και μάλιστα έντονα το γήπεδο που κατασκευάζει η ομάδα σε μια κίνηση που στέλνει μηνύματα με πολλούς αποδέκτες και ελπίζουν όλοι να ευαισθητοποιηθούν και να βοηθήσουν φέτος την ομάδα.
Στο μεταξύ, απ’ ό,τι έδειξε και το προχθεσινό φιλικό, «κλείδωσε» ως συνεργάτης του Γιάννη Παπακώστα στην τεχνική ηγεσία της λαρισινής ομάδας ο Κώστας Κατσάρας, μια κίνηση απόλυτα φυσιολογική, αφού φέτος στην πρώτη ομάδα προωθήθηκαν πολλοί νεαροί (Βούζας, Μπαταβάνης, Καρανίκας, ενώ προπονούνται και οι Λούγκος, Ελευθεριάδης), που ήταν παίκτες του Κατσάρα.
Επίσης, αυτό που φάνηκε είναι ότι προσαρμόζονται στην ομάδα ο Μακίνουα και ο Κανόμπιο, ενώ αναμένεται να συμβεί το ίδιο και με τον Ταλ. Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι προσπάθειες για απόκτηση αμυντικού χαφ, αλλά και σέντερ φορ. Μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης του Φατί, σίγουρα θεωρείται πολύ δύσκολο ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στις 28 Αυγούστου με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών να υπάρχει κάποια προσθήκη, αφού ακόμα και αν ενσωματωθεί ποδοσφαιριστής, δύσκολα θα προλάβει να βρεθεί σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας.
ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ
Χθες το πρωί μια ομάδα από νέους παίκτες της Π.Α.Ε. και με την προσθήκη του Αμπουχατζίρα έπαιξε στις εγκαταστάσεις των Δένδρων φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη των Νέων. Το αποτέλεσμα ήταν 1-1 αλλά το φιλικό έβγαλε πιθανή μεταγραφή, καθώς με την Π.Α.Ε. δοκιμάστηκε ο 18χρονος Μάνθος Φαλάγγας, που ανήκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας και έμεινε ελεύθερος, αγωνίστηκε, πέτυχε τέρμα και ικανοποίησε τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα. Ο Φαλάγγας αγωνίζεται στην επίθεση και αποκτήθηκε με υπόδειξη του πρώην παίκτη της Α.Ε.Λ. (από τους πλέον αγαπητούς) Θωμά Κυπαρίσση. Τον Φαλάγγα διεκδικεί και η Ξάνθη.
Το γκολ για την ομάδα των Νέων πέτυχε ο Γκαλίτσιος.
Με την ομάδα των νεαρών της Π.Α.Ε. αγωνίστηκε και ο Σιμόν Αμπουχατζίρα, αλλά και ο Σίμιτς, που έδειξε να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού και σιγά-σιγά να ανεβάζει ρυθμούς για να είναι στη διάθεση του Παπακώστα το ταχύτερο δυνατό.
Οι υπόλοιποι παίκτες που αγωνίστηκαν με τον Πιερικό έκαναν τρέξιμο, ενώ σήμερα όλοι θα έχουν ρεπό (ο μόνος παίκτης που έλειπε ήταν ο Νταμπίζας που πήρε άδεια).
ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ
Επόμενο φιλικό για την Α.Ε.Λ. θα είναι στις 18 Αυγούστου και ώρα 9 μ.μ., στο Αλκαζάρ, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ θα ακολουθήσει ένα ακόμα με τα Γιάννινα, πάλι στο Αλκαζάρ, στις 21 Αυγούστου.
Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ
Στις 23 Αυγούστου θα εκδικαστεί η προσφυγή του Μιχάλη Μπουκουβάλα κατά της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. για να μείνει ελεύθερος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass