ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Διπλή διάκριση για τη Χάιδω Αλεξούλη

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2010 2:39 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:06
Διπλή διάκριση για την αθλήτρια του στίβου Χάιδω Αλεξούλη είχαμε πριν από μερικές ημέρες. Η 19χρονη Λαρισαία πήρε μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες στίβου Εφήβων - Νεανίδων και κατέκτησε δύο μετάλλια. Το πρώτο ήταν στο αγώνισμα του μήκους όπου πήρε την τρίτη θέση με επίδοση 5.91. Το δεύτερο ήταν ως μέλος της ομάδας 4χ100 όπου με συνολική επίδοση 47.34 πήραν την τρίτη θέση. Μιλώντας η αθλήτρια στην «Ε» τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα που πήρα αυτή τη διάκριση καθώς πρόκειται για αγώνες με μεγάλη ανταγωνιστικότητα. Πιστεύω και εύχομαι να έρθουν κι άλλες διακρίσεις στη συνέχεια». Από την πλευρά του ο προπονητής της Βασίλης Μπεκιάρης τόνισε: «Ακόμα μια επιτυχία ήρθε να προστεθεί στη συλλογή της αθλήτριας που όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται».
Η Αλεξούλη ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από ηλικία 11 ετών. Από τότε ως τώρα μετράει δεκάδες διακρίσεις τόσο στα σχολικά όσο και στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Η ίδια και ο προπονητής της εξέφρασαν την επιθυμία να αφιερώσουν αυτή τη νέα επιτυχία στον Στέλιο Καντώνια που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή. «Ήταν πάντα δίπλα στην αθλήτρια και τις προσπάθειές της» δήλωσε ο Βασίλης Μπεκιάρης. 
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass