Η Α.Ε.Λ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Υπογραφή... Πρίφτης

* ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΜΕ 1-0 ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΗΤΑΝ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΑ... ΕΒΓΑΖΕ ΟΛΑ

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2010 3:36 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:06
Τον τερματοφύλακα πάνω στον οποίο θα στηρίξει πολλές ελπίδες της η Α.Ε.Λ. τα επόμενα χρόνια έχει στις τάξεις της η ομάδα κάτω των 21 ετών. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Πρίφτη. Ο Πρίφτης είναι αλβανικής καταγωγής όμως οι διαδικασίες ελληνοποίησής του είναι σε τελικό στάδιο και μέσα στις επόμενες ημέρες θα λυθεί το ζήτημά του. Κάτι τέτοιο θα του επιτρέπει να μην πιάνει θέση ξένου και θα του δίνονται μεγαλύτερες ευκαιρίες να παίξει στην ανδρική ομάδα. Είναι 19 ετών και κατά τη διάρκεια του χθεσινού φιλικού παιχνιδιού με τον Τύρναβο 2005 εντυπωσίασε με την παρουσία του. Έπιασε ένα πέναλτι, έβγαλε πολλές δύσκολες φάσεις μα εκτός από αυτά έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά, και μεγάλη ηγετική ικανότητα με την παρουσία του. Ίσως θα έπρεπε ο τεχνικός ηγέτης της Α.Ε.Λ., Γιάννης Παπακώστας να του δώσει μια ευκαιρία καθώς έχουν περάσει αρκετά χρόνια που η λαρισινή ομάδα δεν έχει δικό της (δηλαδή από τα τμήματα υποδομής) τερματοφύλακα.
Όσον αφορά τώρα στο χθεσινό φιλικό ματς, οι Νέοι της ΑΕΛ στο γήπεδο των Δένδρων κέρδισαν τον Τύρναβο 2005 με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στα μέσα του πρώτου μέρους. Ο Μπιερίμ έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και ο Τσιάρας με κοντινό πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα του Τυρνάβου. Ο Τύρναβος είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο με τον Κώστα Μάγγο, αλλά το πέναλτι (το κέρδισε ο Κωστούλας) που εκτέλεσε το απέκρουσε ο Πρίφτης.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΦΟΡ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ
Η νεοφώτιστη ομάδα του Τυρνάβου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο χθεσινό ματς έδειξε πως αυτό που τις λείπει είναι η αποτελεσματικότητα. Είναι άλλωστε γνωστό πως η υπόθεση του Χατζηρίζου τους πήγε πίσω στο θέμα του σέντερ φορ και αυτός είναι ο «πονοκέφαλος» του Μιχάλη Ζιώγα. Όπως όλα δείχνουν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση θα έχουμε μετά το Δεκαπεντάυγουστο.
Εκτός όμως από τον επιθετικό ο Τύρναβος ψάχνει και ένα χαφ. Χθες δοκιμάστηκαν και δύο νέοι παίκτες. Ο ένας είναι ο Μουρατίδης (που είχε παίξει και με τη Σκύδρα) και παίζει ως δεξί χαφ και ο άλλος είναι από το Αγρίνιο και είναι στη θέση του αριστερού χαφ.
Επόμενο φιλικό ματς για τον Τύρναβο θα είναι την Παρασκευή το απόγευμα στην Καρδίτσα με τον Α.Ο. Καρδίτσας. Οι Νέοι της ΑΕΛ θα παίξουν την Πέμπτη στην Ελασσόνα ενώ το Σάββατο θα παίξουν με την ανδρική ομάδα της ΑΕΛ (δηλαδή με όσους δεν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Πιερικό την Παρασκευή).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΝΕΟΙ ΑΕΛ:
Α’ ημίχρονο: Πρίφτης, Τζιώλης, Μπιερίμ, Μπουρουζίκας, Νόνης, Κουσιώρας, Παπαθανασίου, Αλεξόπουλος, Παπαϊωάννου, Τσιάρας, Τσένας.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Παπαγιάννης, Τέγος, Πάτρας, Γκαλίτσιος, Συκιώτης, Ιωαννίδης, Φλέγγας, Τόλιος, Κανάκης, Κρίτσας.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Α’ Ημίχρονο: Γιολδάσης, Τσορμπατζίδης, Σκούπρας Κ., Σιάτρας, Καραγκούνης, Μάγγος Θ., Αντωνόπουλος, Μουρατίδης, Αλεξίου, Τσιρογιάννης, Κατσαβός.
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Καραναστάσης, Γεωργαντζάς, Σκούπρας Κ., Σκούπρας Β., Νάτσης, Χριστοδούλου, Μάγγος Κ., Κωστούλας, Κουβελάς, Κατσαβός.
 
ΔΗΛΩΣΕ Ο ΖΙΩΓΑΣ ΣΤΗΝ «Ε»
«Πρέπει να προβληματιστούμε...»
ΚΑΠΕΛΙΑΝΗΣ: «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ»
Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα οι δύο τεχνικοί μίλησαν στην «Ε». Αρχικά ο προπονητής του Τυρνάβου, Μιχάλης Ζιώγας δήλωσε: «Θεωρώ πως δεν ήμασταν καλοί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Όταν χάνεις από τη δεύτερη ομάδα της Λάρισας τότε αυτό πρέπει να σε προβληματίσει. Εντάξει αυτά τα παιχνίδια είναι φιλικά για να τεστάρουμε τους ποδοσφαιριστές και για να γνωρίζουμε τι δυνατότητες έχει ο καθένας».
- Το επίπεδο αυτό που βλέπετε είναι αυτό που αναμένατε να έχει η ομάδα αυτό το διάστημα;
* Δεν έχουμε ενισχυθεί ακόμα όσο θα έπρεπε και όσο θα θέλαμε. Στο υπόλοιπο διάστημα ελπίζω να γίνει αυτό με τον καλύτερο τρόπο.
Στη συνέχεια ο πρώτος προπονητής των Νέων της ΑΕΛ (μετά την προώθηση του Κώστα Κατσάρα ως βοηθός του Παπακώστα στην ανδρική ομάδα), Χρήστος Καπελιάνης τόνισε τα παρακάτω: «Καταφέραμε να κερδίσουμε σήμερα (σ.σ. χθες) αλλά εγώ δεν θέλω να σταθώ μόνο σε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως τα παιδιά ανδρώνονται μέσα από τέτοια παιχνίδια και σιγά – σιγά πιάνουν τον απαιτούμενο ρυθμό τους. Αποκτούν αυτοπεποίθηση και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αυτήν την περίοδο βρισκόμαστε στο στάδιο του μονταρίσματος και το χαρακτηριστικό είναι η σκληρή δουλειά. Θα ακολουθήσουν και άλλα δυνατά φιλικά μέσω των οποίων θέλουμε να υπάρξει κι άλλη βελτίωση».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass