ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΝΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 200 ΠΕΡΙΠΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Σημάδια βελτίωσης έδειξε ο Τύρναβος 2005

*ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΑΕΤΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ΙΣΟΠΑΛΟΣ 0-0 *ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΖΙΩΓΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΡΙΖΟΥ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2010 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:05
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με λευκή ισοπαλία 0 – 0 έληξε το φιλικό ανάμεσα στον Τύρναβο και τον Αετό Σκύδρας, που διεξήχθη προχθές το απόγευμα στο στάδιο των Γόννων, παρουσία 200 περίπου φιλάθλων, οι οποίοι αψήφησαν τη ζέστη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν μουδιασμένες από την εντατική προετοιμασία, επιδεικνύοντας στο μεγαλύτερο διάστημα του μέτριου σε γενικές γραμμές παιχνιδιού, δύναμη και πάθος.
Ποιο δυνατά και αποφασιστικά μπήκε η Σκύδρα στον αγώνα, έχοντας περισσότερο χρόνο την μπάλα στο χώρο του κέντρου μη μπορώντας όμως να αξιοποιήσει την υπεροχή της αυτή με κάποιο τέρμα. Ο Τύρναβος μετά το πρώτο 20λέπτο έκανε αισθητή την παρουσία του, πρεσάροντας αρκετά ψηλά την άμυνα του Αετού και δημιουργώντας τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Γρηγορίου και Κουβελά.
Αναμφισβήτητα το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου έδειξε σημάδια βελτίωσης και αυτό οφείλεται στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες, δουλεύοντας με αυταπάρνηση σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.
 Όμως όπως δήλωσε και μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Μιχάλης Ζιώγας η ομάδα χρειάζεται ακόμη δυο με τρεις προσθήκες στο ρόστερ για να μην αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στα μέσα της σεζόν.
Χωρίς τους τραυματίες Λαζαρίδη, Τσορμπατζίδη και Γούπο, ο κ.Ζιώγας παρέταξε αρχικά την ομάδα με το αγαπημένο του σύστημα 4-4-2.
Τερματοφύλακας ήταν ο Καραναστάσης, δεξιά στην άμυνα ο Κώστας Σκούπρας και αριστερά ο Βασίλης Σκούπρας, στο κέντρο της άμυνας τοποθετήθηκαν ο Γεωργαντζιάς με τον Σιάτρα, αριστερά στα χαφ αγωνίσθηκε ο Χριστοδούλου, αμυντικό χαφ έπαιξε ο Θανάσης Μάγγος , παιχνίδι έκανε ο Κώστας Μάγγος, ενώ δεξιά ήταν ο Γρηγορίου. Το δίδυμο της επίθεσης αποτελούσαν ο Αλεξίου με τον Κουβελά. Με τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ο τεχνικός του Τυρνάβου δοκίμασε και άλλους παίκτες σε θέσεις που θέλει να υπάρχουν πάντα λύσεις.
Γενικά μπορούμε να πούμε ότι το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, παρά τη διάθεση των παικτών για να προσφέρουν θέαμα, αν και ζέστη αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα στις κινήσεις τους.
Ο Τύρναβος έδειξε καλά στοιχεία όπως και ο Αετός Σκύδρας που θα στηριχθεί σε νέα παιδιά, για να βγάλει σε πέρας τον μαραθώνιο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
*Οι κυριότερες φάσεις της αναμέτρησης, ήταν οι παρακάτω:
14’ Πλαγιοκόπηση του Τζαβάρα και στο πλασιέ που επιχείρησε πάνω στην κίνηση η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.
28’ Ο Κώστας Γρηγορίου επιχειρεί ένα δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ.
39’ Πάλι ο Γρηγορίου, δίνει πάσα για γκολ στον Κουβελά ο οποίος χάνει αυτήν τη μοναδική ευκαιρία καθώς τον προλαβαίνει ο γκολκίπερ του Αετού.
44’ Σε σέντρα του Γρηγορίου ο Κουβελάς έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και απέκρουσε την μπάλα πάνω στη γραμμή, αμυντικός της Σκύδρας.
51’ Ο Κουβελάς μπαίνει στη μικρή περιοχή όπου και ανακόπτεται την τελευταία στιγμή από τον Σαμαρόπουλο. Οι του Τυρνάβου ζήτησαν πέναλτι από τον κ. Κουκλωμένο, που ορθά κατά τη γνώμη μας δεν το καταλόγισε καθώς δεν υπήρξε παράβαση.
70’ Ο Αρβανιτόπουλος για τον Αετό στο προσκήνιο πασάρει όμορφα στον Παυλίδη τον οποίο όμως προλαβαίνει την τελευταία στιγμή ο Καραναστάσης και αποσοβεί την παραβίαση της εστίας του.
73’ Σουτ που επιχειρεί ο Κώστας Μάγγος και η μπάλα ελάχιστα άουτ.
*Διαιτητική τριπλέτα ήταν οι Κουκλωμένος, Παπαδημητρίου Χρ, Νατσούλας, οι οποίοι έκαναν και από την πλευρά τους μια πολύ καλή προπόνηση.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Μιχάλης Ζιώγας) : Καραναστάσης (73’ Γιολδάσης), Σκούπρας Κ.(73’ Κατσαβός), Σκούπρας Β., Σιάτρας, Γεωργαντζιάς, Μάγγος Θ. (60’ Κωστούλας), Μάγγος Κ.( 77’Νάτσης), Κουβελάς (63’ Τσιρογιάννης), Αλεξίου (46’ Αθανασούλης), Γρηγορίου (84’ Γκαραγκούνης), Χριστοδούλου (37’ Αντωνόπουλος-74΄ Μουρατίδης)
ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (Λεωνίδας Μπίλης) : Σεϊτανίδης, Ινεμπολίδης (46’ Τζιώρας), Λεκάκης (74’ Τσίλης), Σαμαρόπουλος (61’ Κυριακίδης), Κουλουκίδης (77’ Καλαϊτζίδης), Μαριορίδης (61’ Τσότσιος), Γεωργίου (74’ Παπασυμεών), Δοτάρης (74’ Πετρίδης), Λαφαζανίδης (61’ Αρβανιτόπουλος), Νάκας (46’ Παπαδημητρίου), Τζαβάρας (61’ Παυλίδης)
ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΛ
Αύριο ο Τύρναβος 2005 θα δώσει και νέο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων της ΑΕΛ στις 6 το απόγευμα και το ματς πιθανότατα θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Δένδρων.
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
*Άψογη ήταν η φιλοξενία από τη νέα διοίκηση του Ολύμπου Γόννων, που και στην περίπτωση του τραυματισμού του παίκτη της Σκύδρας, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για να έρθουν γιατρός και ασθενοφόρο στο γήπεδο.
*Πάντως δεν έλειψαν και τα παράπονα από τους παίκτες των δυο ομάδων ότι το γήπεδο είχε…παγίδες σε ορισμένα σημεία, ενώ και το χόρτο ίσως θα έπρεπε να κουρευτεί περισσότερο.
*Με το ίδιο σκορ είχε τελειώσει και το πρώτο φιλικό που είχαν δώσει οι δυο ομάδες στη Σκύδρα, μόλις τελείωσε το πρωτάθλημα της Δ Έθνικής και οι δυο είχαν αναδειχθεί πρωταθλητές στους ομίλους τους.
*Αποθεώθηκε ο Πέτρος Καραναστάσης όταν αντικαταστάθηκε από το νεαρό Γιολδάση. Από τους Γόννους ο Πέτρος, ήταν λογικό να γνωρίσει ένα θερμό χειροκρότημα, που άλλωστε το άξιζε γιατί δεν ξεχνά ποτέ τον τόπο που γεννήθηκε.
*Παρέα με τον πρόεδρο του Οικονόμου Τσαριτσάνης Γιάννη Τόλιο παρακολούθησε το παιχνίδι, ο...αδειούχος διοικητικός του Τυρνάβου 2005, Θανάσης Μιχαλούλης.
*Στη γήπεδο εθεάθησαν επίσης, οι προπονητές Γιώργος Λιάπης και Δημήτρης Κωστής , για τον οποίο πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολύμπου Γόννων.
*Δηλώσεις…τέλος από τον γενικό αρχηγό του Τυρνάβου 2005 Κώστα Μίχη, που επισήμανε ότι από δω και πέρα χρειάζονται έργα και όχι λόγια...
*Άριστος γνώστης στον χώρο του ποδοσφαίρου και με την καρδιά του να είναι πάντα…βυσσινί, ο Γρηγόρης Κοντογιάννης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ΑΕΛ με το νέο γήπεδο θα είναι στην πρώτη πεντάδα της Σούπερ Λίγκας και ευχήθηκε ότι το καλύτερο στην ομάδα του Τυρνάβου.
*Με την ομάδα του Τυρνάβου 2005 δοκιμάστηκε και ο αδελφός του Μουρατίδη, που αντικατέστησε τον Αντωνόπουλο στο 74΄.
 
 
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:
ΖΙΩΓΑΣ: Θέλουμε ακόμη τρεις παίκτες…
*ΜΠΙΛΛΗΣ: Ο Τύρναβος έχει μία πολύ δυνατή ομάδα
 
Στη σκιά του τραυματισμού του άτυχου ποδοσφαιριστή της Σκύδρας Τσίλη και ενώ όλοι περίμεναν την άφιξη του ασθενοφόρου από τη Λάρισα, οι προπονητές των δυο ομάδων έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ (Τύρναβος 2005) : «Μείναμε στεναχωρημένοι με το περιστατικό τραυματισμού που είχαμε στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Εύχομαι περαστικά στον νεαρό ποδοσφαιριστή. Τα φιλικά παιχνίδια είναι για να σχηματίσουμε μια άποψη για όλο το έμψυχο υλικό της ομάδας. Αυτό που παίζει ρόλο είναι το πώς μπορούν να μας βοηθήσουν κάποια παιδιά. Αυτό όμως που θέλω να τονίσω είναι πως η περίπτωση του Χατζηρίζου μας αποσυντόνισε. Θεωρώ ότι η ομάδα πρέπει να κάνει ακόμη τρεις μεταγραφές για να παρουσιαστεί έτοιμη στην αρχή του πρωταθλήματος. Βλέπουμε ότι έχουμε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, όμως σε αυτήν την κατηγορία δεν φτάνει μόνο αυτό, χρειάζεται και εμπειρία».
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΙΛΛΗΣ (Αετός Σκύδρας) : «Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο γιατί και οι δύο ομάδες είναι καταπονημένες από την προετοιμασία. Σίγουρα ακόμη δεν είναι σε καλή κατάσταση, οπωσδήποτε για την εικόνα του παιχνιδιού, είχε πολλές μονομαχίες και πολύ ρυθμό και απλά έλειπαν τα γκολ και τα τελειώματα φάσεων. Οπωσδήποτε επηρεάζει και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου με τις πολλές λακκούβες του. Έτσι το ζητούμενο για μας ήταν να κάνουμε μια καλή προπόνηση και χωρίς τραυματισμούς. Έγινε αυτή η προπόνηση, ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ, η ομάδα του Τυρνάβου είναι πολύ δυνατή και πολύ αξιόλογη και πιστεύω ότι θα μπορούσαν και οι δύο ομάδες να κερδίσουν το σημερινό παιχνίδι. Ζητούμενο όμως σε αυτά τα παιχνίδια δεν είναι η νίκη αλλά η δοκιμή σχημάτων. Τέλος είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι με τον τραυματισμό του παίκτη μας».
ΖΙΩΓΑΣ ΓΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΛΑΩΡΑ
Με δήλωσή του ο τεχνικός του Τυρνάβου 2005 Μιχάλης Ζιώγας επισημαίνει ότι καθαρά λόγω νομικού προβλήματος που υφίσταται δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή, με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Βαλαώρα.
Για νομικό πρόβλημα κάνει λόγο επίσης με δήλωση του και ο πρόεδρος της ομάδας, Βασίλης Μπρέζας.
ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
Λίγο πριν τα τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της συνάντησης και ενώ ήδη είχαν περάσει δυο λεπτά από την κανονική διάρκεια του αγώνα(90’ +2), ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Αετού Σκύδρας Δημήτρης Τσίλης(σ.σ.μόλις στο 74’ είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι), σε εναέρια διεκδίκηση της μπάλας, βρέθηκε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους.
Όλοι στο γήπεδο…πάγωσαν και αμέσως τα δύο ιατρικά επιτελεία έσπευσαν για τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα ο νέος πρόεδρος του Ολύμπου Γόννων Βαγγέλης Τζατζάνης κάλεσε γιατρό από το ΚΥ Γόννων και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ήρθε μετά από ένα εικοσάλεπτο περίπου από τη Λάρισα και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο.
Εκεί μετά τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος παίκτης υπέστη κάταγμα κνήμης και περόνης.
Κοντά του ήταν από την πρώτη στιγμή η...ψυχή του Αετού Σκύδρας η Ευτυχία που συνεχώς είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ομάδας.
Στο Γενικό Νοσοκομείο ήρθαν και οι γονείς του παιδιού και κατόπιν αιτήματός τους, στις 3.30 τα ξημερώματα της Κυριακής και μετά τις οδηγίες που δόθηκαν από τους γιατρούς, αναχώρησαν για τη Βέροια από όπου κατάγεται ο 17χρονος αμυντικός Τσίλης.
Σήμερα ο ποδοσφαιριστής θα εγχειριστεί στη Θεσσαλονίκη από τον γνωστό γιατρό κ.Πανταζή και υπολογίζεται να μείνει εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων για τρεις μήνες περίπου.
Σημειώνεται ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι για δεύτερη χρονιά στην ομάδα της Σκύδρας και παρά τον πόνο, ήταν ευδιάθετος το διάστημα που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο της Λάρισας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass