ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Ικανοποιημένος ο Κώστας Κολομητρούσης

* ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΞΙ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2010 21:16 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:05
Πολύ ευχαριστημένος δηλώνει ο τεχνικός της Π.Σ. Ελασσόνας Κώστας Κολομητρούσης, από τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία και ευελπιστεί ότι με τη σκληρή δουλειά που γίνεται, θα έχει τα ανάλογα αποτελέσματα όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις του συλλόγου.
«Τα παιδιά είναι συνεπή στις υποχρεώσεις τους και αυτό που με ικανοποιεί ιδιαίτερα, είναι το πολύ καλό κλίμα που έχουν μεταξύ τους και προσπαθούν από ημέρα σε ημέρα, να δείχνουν σημάδια βελτίωσης», τόνισε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος παίκτης της Α.Ε.Λ., οποίος αναφέρθηκε και στη μεγάλη βοήθεια που υπάρχει από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
* Από μεταγραφικής πλευράς, η ομάδα ενισχύεται με έξι ποδοσφαιριστές και χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της διοίκησης, αναφέρονται τα εξής:
Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Jonathan Βαΐτση (29, επιθ.) με θητεία στις ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου, Πανιωνίου και Θησέα Αγριάς, Θανάση Λιόλιου (20, αμυν.) Πέρα Κλουμπ, Βαγγέλη Βαλαώρα (20, αμυντ.), Αποστόλη Ξεφτέρη (19, αμυντ.) δανεικός από ΤΥΡΝΑΒΟ 2005, Λάζου Κουμπούρα (21, αμυντ.) και Δημήτρη Νάκη (20, επιθ.) από το Βουκεφάλα.
Επίσης, την επιστροφή των δανεικών ποδοσφαιριστών Σιαμαντούρα, Γκανάτσιου και Αργυρίου, αλλά και τον προβιβασμό από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα των Αλεξούλη, Γκαμπέτα, Γκουτζουρέλα, Μπαργιάννη και Μπαρλαγιάννη.
Διευκρινίζεται ότι ο Βαλαώρας που ήταν στον Τύρναβο δεν έφυγε λόγω νομικού προβλήματος, όπως λανθασμένα αναφέρθηκε από την τυρναβίτικη ομάδα, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και ο Ξεφτέρης που παραχωρήθηκε δανεικός, ειδοποιήθηκαν από την τεχνική ηγεσία του Τυρνάβου 2005 ότι δεν θα συνεχισθεί η συνεργασία μαζί τους.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Μια σειρά από φιλικά παιχνίδια θα δώσει η Π.Σ. Ελασσόνας και το πρόγραμμα που καταρτίσθηκε, έχει ως εξής:
13/8 Ελασσόνα-Νέοι ΑΕΛ U-21
18/8 Ελασσόνα-Καμβουνιακός
21/8 Ελασσόνα-Πόντιοι Κατερίνης
25/8 Απόλλων Λ.-Ελασσόνα
28/8 Ελασσόνα-Ν.Αγχίαλος
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass