ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

«Χάλασε» η μεταγραφή του Χατζηρίζου

* Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2010 3:16 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:05
Τα νέα κάθε άλλο παρά ευχάριστα ήταν χθες για την ομάδα του Τυρνάβου 2005, καθώς «χάλασε» η μεταγραφή του Άγγελου Χατζηρίζου, ο οποίος πήρε μέρος και στην προετοιμασία, που έγινε στη Σαμαρίνα.
Συγκεκριμένα, ο 33χρονος αριστεροπόδαρος μέσος δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα από φίλους της Αναγέννησης Καρδίτσας, οι οποίοι πήραν την τύχη της ομάδας στα χέρια τους και τον παρακάλεσαν να μείνει για να βοηθήσει , προκειμένου να έχει μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.
Ο Χατζηρίζος βρέθηκε σε μεγάλο δίλημμα και αποφάσισε να επιστρέψει στην Καρδίτσα, ενώ θα αποσύρει και την προσφυγή.
Ενημέρωσε το πρωί τον τεχνικό Μιχάλη Ζιώγα και τον πρόεδρο Βασίλη Μπρέζα, στον οποίο επέστρεψε και προκαταβολή που είχε πάρει.
Σε δηλώσεις του δε που έκανε στην «Ε» σχετικά με το θέμα που προέκυψε, ανέφερε τα εξής: «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον τεχνικό της ομάδας Μιχάλη Ζιώγα όσο και τον πρόεδρο Βασίλη Μπρέζα, για την τιμή που μου έκαναν και παράλληλα την κατανόηση που έδειξαν στο πρόβλημα που προέκυψε και δεν μας επέτρεψε να συνεχίσουμε την συνεργασία. Ειλικρινά βρέθηκα σε πολύ μεγάλο δίλημμα, γιατί από τη μια πλευρά ήρθα σε ένα σωματείο που αποτελεί υπόδειγμα με τη φοβερή οργάνωση που έχει και από την άλλη με πολλά τηλεφωνήματα οι φίλοι της Αναγέννησης με έπεισαν να μείνω στην πόλη που σε δυο χρόνια εκτός ποδοσφαίρου, θα είμαι μόνιμος κάτοικός της.
Δεν ήθελα λοιπόν να φύγω σαν «κυνηγημένος» και το συναίσθημα με οδήγησε στο να πάρω αυτή την απόφαση, η οποία σίγουρα δεν είναι καλή για τον Τύρναβο και κατανοώ απόλυτα τους ανθρώπους της.
Εύχομαι η ομάδα του Τυρνάβου, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας, να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, γιατί έχει αξιόλογους παίκτες, ικανότατη τεχνική ηγεσία και μια διοίκηση που τη διακρίνουν η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα».
Μετά την απρόσμενη αυτή εξέλιξη, η διοίκηση αναζητεί άλλη λύση για το θέμα του αριστερού χαφ και θα προσπαθήσει να καλύψει σύντομα το κενό που δημιουργήθηκε.
ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΚΥΔΡΑ
Αύριο εν τω μεταξύ στο γήπεδο των Γόννων, ο Τύρναβος 2005 θα αντιμετωπίσει στις 5.30 το απόγευμα σε φιλική αναμέτρηση τον Αετό Σκύδρας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass