ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΜΕ ΒΕΝΕΤΗ ΚΑΙ ΦΑΤΟΥΡΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Επέστρεψαν δύο δικά του παιδιά…

* ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2010 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:03
Δυο δικά του παιδιά, τον Παντελή Βενέτη με τον Δημήτρη Φατούρα, θα έχει στο δυναμικό του τη νέα σεζόν ο Απόλλων Λάρισας.
Ο πρώτος είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στον Α.Ο. Αμπελοκήπων και ο δεύτερος στην ομάδα του Φωστήρα.
Επέστρεψαν λοιπόν στο... σπίτι τους και σε ένα γνώριμο περιβάλλον γι’ αυτούς, ενώ χαρακτηριστική είναι η δήλωση του εκ της τεχνικής ηγεσίας, του Γιώργου Κεραμάρη: «Πρόκειται για δυο παιδιά που έχουν άριστο χαρακτήρα και γνωρίζουν πολύ καλά τον χώρο των αποδυτηρίων. Πιστεύω ότι θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα για να έχει μια αξιόλογη πορεία στην Δ’ Εθνική κατηγορία.
Με τον Μάκη Αλεξούδη είμαστε ευχαριστημένοι από όλα τα παιδιά, διότι δουλεύουνε με πολλή διάθεση και θα έρθουν όταν πρέπει τα αποτελέσματα».
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Βενέτης παίζει κυρίως ως κεντρικός αμυντικός, ενώ ο Φατούρας αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της άμυνας.
ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΠΟΛΥΖΟΣ
Χθες εν τω μεταξύ ξεκίνησε τις προπονήσεις και ο έμπειρος αμυντικός Μάκης Πολύζος, ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους μέχρι τώρα δεν μπορούσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα.
Θα είναι λοιπόν στυλοβάτης της άμυνας, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία για τη νέα περίοδο.
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
Σε μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές της φετινής χρονιάς προχώρησε χθες ο Απόλλων Λάρισας. Η ιστορική ομάδα της Φιλιππούπολης απέκτησε τον 22χρονο μέσο Αθανάσιο Στεργίου. Σίγουρα η συγκεκριμένη κίνηση, αναβαθμίζει το ρόστερ του συλλόγου και είναι επιτυχία της διοίκησης που απέσπασε το «ναι» του παίκτη.
Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής της φετινή χρονιά αγωνίστηκε στο Φωκικό (ομάδα Γ’ Εθνικής) πραγματοποιώντας μία πολύ καλή χρονιά με το σύλλογο.
Έχει ύψος 1.82 και διακρίνεται για την καλή τεχνική του κατάρτιση. Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις του κέντρου και σίγουρα οι άνθρωποι του συλλόγου ποντάρουν πολλά στο πρόσωπό του.
Κατά το παρελθόν αγωνίστηκε σε: Α.Ο. Στυλίδας (Δ’ Εθνική), Ανδρούτσο Γραβιάς (Δ’ και Γ’ Εθνική), Αστέρας Ιτέας (Δ’ Εθνική), Αγία Παρασκευή (Γ’ Εθνική) και φέτος στην ομάδα του Φωκικού (Γ’ Εθνική).
Στις πρώτες του δηλώσεις στην «Ε» το νέο απόκτημα του Απόλλων ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας που με εμπιστεύτηκε και εγώ από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως μπορούμε και έχουμε τις δυνατότητες να δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό σύνολο για τη νέα χρονιά. Θα πρέπει όλα τα παιδιά να δουλέψουμε σκληρά έτσι ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass