ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005 ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ (1-1)

Φιλική ισοπαλία στη Σαμαρίνα

* ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΑΝ: ΠΑΛΑΜΙΔΑΣ (35’), ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΓΓΟΣ (64’)

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2010 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:03
Μετά από ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι που έγινε χθες στο γήπεδο της Σαμαρίνας, Τύρναβος 2005 και Οικονόμος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Οι δυο ομάδες έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία αλλά ακόμη χρειάζονται δουλειά για να φτάσουν στο επίπεδο που θέλουν οι προπονητές τους.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης που προετοιμάζεται στους Φιλιππαίους και έπαιξε το πρώτο φιλικό της περιόδου, ήταν πιο δραστήριο στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 35’ με ωραία κεφαλιά του Παλαμίδα, μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Στην επανάληψη, με τις αλλαγές που έγιναν ο Τύρναβος ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Κώστα Μάγγου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χατζηρίζου. Είχε επίσης δυο καλές στιγμές με τους Αλεξίου, Γεωργαντζιά.
Τον αγώνα διηύθυνε ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζιώγα, ο Μιχάλης Μπίζιος.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Μιχάλης Ζιώγας): Γιολδάσης, Αθανασούλης, Λόλας(20’ Μουσιάρης), Βαλαώρας, Νάτσης (30’ Ξεφτέρης), Κατσαβός, Χριστοδούλου, Τσιρογιάννης, Κωστούλας, Γεωργαντζιάς, Αντωνόπουλος
Στο β’ ημίχρονο ο Τύρναβος 2005 παρατάχθηκε ως εξής: Καραναστάσης, Γεωργαντζιάς, Γκαραγκούνης, Σκούπρας Κ., Σκούπρας Βασ., Γρηγορίου, Κουβελάς, Μάγγος Κ., Μάγγος Αθ., Χατζηρίζος, Αλεξίου.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Καλτέκης): Καρανάσιος, Μαντζαφούλης, Λιούσκας, Πρικάκης, Ταχτιντής, Μπαράς, Φλίγκος, Κολοβός, Παλαμίδας, Λιλολάρι, Χατζηλιόντας.
Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Νικούλι, Φτίκας, Μπέης, Στάθης, Παπακωνσταντίνου, Τζιούργκανος, Ραχωβίτης, Κουτρούλιας, Κατής, Βαΐτσης, Γιοβανόπουλος, Χριστιανίδης.
* Περίπου 150 φίλαθλοι παρακολούθησαν τη χθεσινή φιλική αναμέτρηση και αναμεσά τους ήταν 30 Τσαριτσανιώτες, οι πρόεδροι των κοινοτήτων Αβδέλλας και Φιλιππάιων κ.Φούντας, Παλάσκας αντίστοιχα και ο αντιπρόεδρος της κοινότητας Σαμαρίνας, κ. Λιούπας.
* Το Σαββατοκύριακο βρέθηκε κοντά στην ομάδα του Τυρνάβου 2005 ο Αχιλλέας Δόκος, εκπρόσωπος του κ. Κασσίδη, ο οποίος και θα αναλάβει μάλλον τη θέση του γενικού διευθυντή στην ΠΑΕ.
* Σήμερα μάλλον θα εγχειριστεί ο γκολκίπερ του Τυρνάβου Κώστας Γούπος, που υπέστη κάταγμα στη γνάθο.
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ
Μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση και περίπου στις 11 το πρωί ο Τύρναβος 2005 θα αναχωρήσει από τη Σαμαρίνα και θα επιστρέψει στη βάση του, ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Το Σάββατο 7 Αυγούστου και ώρα 5.30 το απόγευμα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι με τον Αετό Σκύδρας και πιθανόν να διεξαχθεί στο γήπεδο των Γόννων, καθώς στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου γίνονται έργα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass