ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α’ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λίγα λόγια και πολλή δουλειά στον Αχιλλέα

* Ν .ΜΑΓΑΛΙΟΣ: «ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ» * ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ 17 ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2010 2:32 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:03
ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη
Παρουσία του διοικητικού συμβουλίου και αρκετών φιλάθλων και μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Αχιλλέα Φαρσάλων προχθές, στο δημοτικό στάδιο της πόλης. Τους ποδοσφαιριστές καλωσόρισαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Νίκος Μαγαλιός και ο γενικός αρχηγός της ομάδας κ. Γιάννης Μπούμπας, ευχόμενοι καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Στο ίδιο πνεύμα μίλησε και ο προπονητής του Αχιλλέα Φ., κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και ζήτησε από όλους τους ποδοσφαιριστές συνέπεια στις προπονήσεις ώστε ο Αχιλλέας να πετύχει τους στόχους του.
Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και του βοηθού του κ. Καρακίτσιου στο βοηθητικό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Φαρσάλων.
ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Δεκαεπτά είναι τα νέα πρόσωπα που απέκτησε μέχρι τώρα ο Αχιλλέας Φαρσάλων στις μεταγραφές.
Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι: Π. Νικούλι (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Τσιανάκας, Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Λούκουτος, Περιτογιάννης (Αναγέννηση Φαρσάλων), Τσιλίκας (Σταυραετός Σταυρού), Γκούνης, Χρυσακόπουλος, Αετόπουλος, Θανόπουλος, Τσούλης, Προσμίτης, Αγγελόπουλος (Α.Ε. Φαρσάλων), Αγγελάκης (Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων).
ΕΜΕΙΝΑΝ
Από το ρόστερ της περσινής ομάδας θα προσφέρουν και πάλι τις υπηρεσίες τους οι Κουτσοκέρας, Μητσόπουλος, Τασιόπουλος, Παλιούρας, Θεοδωρόπουλος, Ζαφειρούλης, Παπαγεωργίου.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Νίκος Μαγαλιός (πρόεδρος): Η σημερινή προπόνηση σηματοδοτεί την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου για τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Η περίοδος από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης, μέχρι σήμερα, ήταν σημαντική και δύσκολη. Τα καταφέραμε όμως και ξεκινήσαμε από νέα αφετηρία, με νέες προοπτικές για το μέλλον, χτίζοντας μια νέα και ισχυρή ομάδα. Στόχος μας η άνοδος αλλά και η δημιουργία μιας δυνατής ομάδας με προοπτικές για το μέλλον. Η διοίκηση υλοποιεί σιγά-σιγά τους στόχους της, υπάρχουν δυσκολίες αλλά τις ξεπερνάμε. Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά, με τη συμπαράσταση και των φιλάθλων μας.
Γιάννης Μπούμπας (Γενικός Αρχηγός): Ξεκινάμε τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές ελπίδες και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πάμε τον Αχιλλέα Φαρσάλων εκεί που θα αξίζει να αγωνίζεται. Λίγα λόγια και πολλή δουλειά.
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος (Προπονητής): Βρισκόμαστε σε μια άσχημη χρονιά αφού ο Αχιλλέας Φ. αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Α1. Πρέπει να βάλουμε τις βάσεις ώστε να οργανωθεί ο σύλλογος σε όλους τους τομείς. Το έμψυχο υλικό άλλαξε αφού αποκτήθηκαν 17 ποδοσφαιριστές και από το περσινό ρόστερ έμειναν μόνο 7. Στόχος η ομάδα να ανέβει στην Α’ κατηγορία και μπουν οι βάσεις για το μέλλον. Είμαι ευχαριστημένος από τη διοίκηση γιατί υλοποίησε όσα ζήτησα σε σχέση με το έμψυχο υλικό αλλά και από θέματα οργάνωσης. Πρέπει να δουλέψουμε ώστε η ομάδα να γίνει ομάδα και να πετύχει τους στόχους της.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass