ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ

Ο Πυργετός στα Χάνια του Πηλίου

* ΓΚΙΚΟΥΔΗΣ-ΓΚΟΥΓΚΟΥΔΗΣ: «ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ Η Γ΄ΕΘΝΙΚΗ»

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2010 3:31 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:00
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του πραγματοποιεί από χθες το απόγευμα ο Πυργετός, ο οποίος ανέβηκε στα Χάνια του Πηλίου.
Η ομάδα του Δήμου Κάτω Ολύμπου έχει υψηλές φιλοδοξίες τη νέα αγωνιστική περίοδο και μέσα από τη σκληρή δουλειά αναμένεται να έρθουν οι επιτυχίες.
Αισιόδοξοι εμφανίζονται και οι ποδοσφαριστές της ομάδας Χρήστος Γκικούδης (τερματοφύλακας), Σπύρος Γκουγκούδης (δεξί μπακ-χαφ), οι οποίοι σε δηλώσεις τους λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή, επισήμαναν τα εξής:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΙΚΟΥΔΗΣ:«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά όλοι μας στην ομάδα. Από κει και πέρα, είναι ξεκάθαρο ότι στόχος μας είναι η άνοδος στην Γ΄Εθνική.
Πέρυσι τερματίσαμε στη δεύτερη θέση και φέτος θέλουμε να ανέβουμε ένα…σκαλοπάτι παραπάνω. Οφείλουμε εμείς οι παίκτες να κάνουμε το καλύτερο δώρο σε δυο ανθρώπους που το αξίζουν και αναφέρομαι στους αδελφούς Κολλάτου. Φέτος υποσχόμαστε ότι θα είναι η…χρονιά τους».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΔΗΣ: «Πιστεύω ότι έφτασε η ώρα για τον Πυργετό να κάνει το όνειρο των τελευταίων ετών, πραγματικότητα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και το κλίμα μεταξύ των παικτών, είναι εξαιρετικό. Υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να διεκδικήσουμε την άνοδο, αλλά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα δείξουμε το τι αξίζουμε και ελπίζω ότι στο τέλος, θα πανηγυρίσουμε την πολυπόθητη άνοδο».
Την αποστολή που αναχώρησε χθες το πρωί από το «Τravel stop» για τα Χάνια του Πηλίου, απαρτίζουν οι: Χρήστος Γκάτας (προπονητής), Φώτης Μπουμπουγιατζής (γυμναστής), Βαγγέλης Τσώτσας (προπονητής τερματοφυλάκων), Βασίλης Νούσιος(φυσιοθεραπευτής), Αντώνης Φουντάρης και οι ποδοσφαιριστές Μπρέλλας, Γκικούδης, Μπουτογιάννης, Στούμπος, Κρούτη, Κουρδής, Στύλος, Κόκκινος, Παγκαρλιώτας, Καραγιάννης, Στυλιανός, Κολομητρούσης, Σιδηρόπουλος, Κωτσιόπουλος, Πασχαλίδης, Φιλιππούλης, Τριτάρης, Ζαφειρίου, Πότσης, Γκουγκούδης, Μάτος, Αρ.Κούμε, Ερ.Κούμε, Κοτούμπας.
*Η ομάδα διαμένει στο ξενοδοχείο «Χάνι του Μάνθου».
* Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Πυργετού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την ιατρό μικροβιολόγο κ. Κατερίνα Πέππα, διευθύντρια του εργαστηρίου «Αιμοανάλυση», για την άψογη συνεργασία της κατά τη διάρκεια των αιματολογικών εξετάσεων που υποβλήθηκαν οι «βυσσινί» ποδοσφαιριστές.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass