ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Η ΑΕΛ απέκτησε χθες τον Ιμπραΐμ Ταλ

*Ο ΓΑΛΛΟΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ *ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2010 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:00
Μετά από μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε από τις αρχές της εβδομάδας η ΠΑΕ ΑΕΛ, κατάφερε τελικά να εντάξει στο ρόστερ τής ομάδας τον 29χρονο Γαλλοσενεγαλέζο αμυντικό Ιμπραΐμ Ταλ.
Ο ποδοσφαιριστής που από χθες το πρωί ήταν στη θεσσαλική πρωτεύουσα, υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων και τυπικά αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο, από την λαρισινή ομάδα
Ως γνωστό ο Ταλ, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και δεξί μπακ και ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας τον ήθελε πάρα πολύ για να ενισχυθεί περαιτέρω η ΑΕΛ στον αμυντικό τομέα.
Πέρυσι αγωνιζόταν στη Ναντ (ομάδα της Β΄Γαλλίας) με τις πληροφορίες να είναι διχασμένες, καθώς άλλα σάιτ έκαναν λόγο για 22 συμμετοχές σε δυο χρόνια και άλλα μόνο 26 την περσινή χρονιά.
Είναι 29 χρόνων (γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1981), ενώ στο παρελθόν έπαιξε στην Σοσό (2002-2005) και στη σκοτσέζικη Χαρτς (2005-2008), έχοντας για συμπαίκτη του τον Σκάτσελ.
Με τη Σοσό είχε 67 συμμετοχές και τη Χαρτς 51, ενώ σημείωσε και 4 γκολ.
Η ουσία είναι ότι η ΑΕΛ προχώρησε σε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή καλύπτοντας ένα σημαντικό κενό στα μετόπισθεν και το ευχάριστο είναι ότι ο Ταλ θα ακολουθήσει κανονικά την ομάδα στην Ιταλία και εκεί θα δει ο κ.Παπακώστας στα φιλικά παιχνίδια, σε τι κατάσταση βρίσκεται αγωνιστικά.
Κατά τα άλλα, μετά το Καρπενήσι οι παίκτες της λαρισινής ομάδας από σήμερα και πάλι θα βρίσκονται εκτός Λάρισας, συνεχίζοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ιταλία, όπου θα δώσουν τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια, αρχής γενομένης την Κυριακή 1 Αυγούστου με την Μπρέσια.
Χθες έγιναν δυο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) και κανονικά ξεκίνησαν με την ομάδα οι Ιγγλέσιας, Βελάσκο, Τσιλούλης, που αντιμετώπιζαν προχθές μικροπροβλήματα τραυματισμού.
Δεν έλαβαν μέρος ο Μετίν που έχει ένα χτύπημα στο δάκτυλο του ποδιού του, ο Σωτηρίου που προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα και ο Βούζας, ο οποίος υπέστη τράβηγμα και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Στην αποστολή η οποία θα αναχωρήσει στις 11.30 το πρωί από το ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ» για την Αθήνα και θα μεταβεί εν συνεχεία αεροπορικώς από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 6 το απόγευμα για το Μιλάνο. Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 28 ποδοσφαιριστές: Βιέρα, Αμπάρης, Σωτηρίου, Μπαταβάνης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Βενετίδης, Κατσιαρός, Βελάσκο, Καρανίκας, Λούγκος, Γκαμπέτας, Ιγγλέσιας, Ρομέου, Σιατραβάνης, Τσιλούλης, Ελευθεριάδης, Κανόμπιο, Μετίν, Μπλάζεκ, Πούρι, Μακίνουα, Αμπουχατζίρα, Σίμιτς, Ρέντζας ,Βούζας και το νέο απόκτημα, ο Ιμπραΐμ Ταλ..
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass