ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΖΟΝ

Νέα σελίδα ανοίγει ο Απόλλων Λάρισας

*ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2010 2:32 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:00
 Φωτ: Βασίλης Ντάμπλης
Πέρυσι παρέμεινε στην Δ΄ Εθνική κατηγορία κερδίζοντας σε αγώνα μπαράζ στην Καρδίτσα το Καστράκι με 3-2 και αυτή την αγωνία στην ομάδα ασφαλώς και δεν θέλουν να την ξαναζήσουν.
Ο λόγος γίνεται για τον ιστορικό Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος ξεκίνησε χθες ουσιαστικά την προετοιμασία του για την καινούργια αγωνιστική περίοδο και ανοίγει πλέον μια νέα σελίδα, μετά τις ανακατατάξεις που έγιναν σε όλα τα επίπεδα.
Όλοι δε αναγνωρίζουν ότι θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά, όμως με σκληρή δουλειά και υπομονή, εκτιμάται ότι θα έρθουν οι επιτυχίες και θα υλοποιηθούν οι στόχοι που θα τεθούν.
Στη διοίκηση οι άνθρωποι που ανέλαβαν τις τύχες της ομάδας κινούνται με σκοπό να ενισχυθεί το δυναμικό στις θέσεις που χρειάζεται και ασφαλώς η αισιοδοξία είναι διάχυτη, καθώς υπάρχουν οι δυνατότητες για να διαγράψει μια αξιόλογη πορεία τη νέα σεζόν.
Όσον αφορά τώρα στην τεχνική ηγεσία, δυο…παιδιά που αγάπησαν και αγαπούν τον Απόλλωνα, ο Μάκης Αλεξούδης με τον Γιώργο Κεραμάρη, θα επιδιώξουν να «κτίσουν» πάνω σε γερές βάσεις την ομάδα.
Σε δηλώσεις που έκαναν λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινή απογευματινή προπόνηση, επισήμαναν μεταξύ άλλων τα εξής:
ΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ: «Θα είναι μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά και το γνωρίζουμε αυτό. Χρειάζεται μια συλλογική προσπάθεια, για να αποφύγουμε τις περσινές περιπέτειες, διότι ο Απόλλων κουβαλά μια ένδοξη ιστορία και οφείλουμε να δώσουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο για να είναι η παρουσία του αυτή που αρμόζει, σε μια μεγάλη ομάδα.
Τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά, τα παιδιά ξεκίνησαν να δουλεύουν με όρεξη και ευχής έργον είναι να πάνε όλα καλά».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ: «Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ η απουσία του κ. Καρβούνη να μην μας επηρεάσει, γιατί όταν αποχωρούν άνθρωποι σαν τον Δημήτρη, το ποδόσφαιρο γίνεται φτωχότερο.
Από κει και πέρα, θα είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους μας, τη νέα διοίκηση, τους παίκτες και τους προπονητές.
Αν όμως είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά, πιστεύω ότι θα κρατήσουμε τον Απόλλωνα στο επίπεδο που πρέπει να βρίσκεται.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής κατηγορίας είναι ένας γολγοθάς και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας.
Φιλοσοφία μας είναι να στηριζόμαστε σε νέα παιδιά και με το «πάντρεμα» με τους παλιούς παίκτες, να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο.
Τα πολλά λόγια και τα ευχολόγια από δω και πέρα είναι περιττά, γιατί χρειάζεται να έχουμε γερά νεύρα και υπομονή, ώστε μέσα από τη σκληρή δουλειά να προσδοκούμε σε κάτι καλύτερο από την περσινή χρονιά»
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Δύο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ο Παναγιώτης Φουσίκας με τον Ορέστη Γαρυφαλλόπουλο και δυο νεαροί παίκτες από την περσινή ομάδα, έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΟΥΣΙΚΑΣ: «Έχω έρθει σε ένα ιστορικό σωματείο και θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τη διοίκηση όσο και τους προπονητές, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο προσωπό μου.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτή την περίοδο πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά και σίγα-σιγά θα γίνει το μοντάρισμα της ομάδας.
Εύχομαι υγεία πάνω από όλα και να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά».
ΟΡΕΣΤΗΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Ήρθα σε μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία στον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου και από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοικούντες και το προπονητικό τιμ και θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
Και ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρουμε έστω και δύσκολα, αρκεί να είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι το φινάλε».
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΑΚΟΣ: «Πρώτα από όλα εύχομαι καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία και υγεία πάνω από όλα. Για μια ακόμη φορά ο Απόλλωνας στηρίζεται στη δική του φιλοσοφία, που είναι να έχει νεαρούς παίκτες στο ρόστερ και με την προσθήκη πέντε-έξι έμπειρων ποδοσφαιριστών, να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο.
Στόχος μας και την καινούργια σεζόν θα είναι μια άνετη παραμονή, συνδυάζοντας παράλληλα και το καλό ποδόσφαιρα.
Μπορεί να έχουν φύγει κάποιοι καλοί ποδοσφαιριστές, έχουν έρθει όμως και αξιόλογα παιδιά στην ομάδα, που πιστεύω ότι θα βοηθήσουν και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας».
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ: «Θα ήθελα κι εγώ από την πλευρά μου να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλη την ομάδα. Σίγουρα χρειάζεται όλοι μας να προσπαθήσουμε, δίνοντας ό,τι καλύτερο μπορούμε από τον εαυτό μας.  
Προσωπικά θα ήθελα να καθιερωθώ στον Απόλλωνα, να μπορέσω να παίξω και να δείξω το ταλέντο μου. Πάνω από όλα είναι η ομάδα και μετά θα έρθουν και τα υπόλοιπα».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass