ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Πρώτη γνωριμία παικτών – Κώστα Κολομητρούση

* ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 μ.μ. ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2010 2:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:59
 ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Την προετοιμασία της για το δύσκολο «μαραθώνιο» της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας ξεκίνησε «άτυπα», χθες στις 6 το απόγευμα, η ομάδα της Ποδοσφαιρικής Συνένωσης Ελασσόνας, με την πρώτη γνωριμία μεταξύ των ποδοσφαιριστών και του προπονητή Κώστα Κολομητρούση στα αποδυτήρια του γηπέδου της Ελασσόνας, χωρίς οι ποδοσφαιριστές να βγουν στο βρεγμένο αγωνιστικό χώρο (είχε προηγηθεί δυνατή νεροποντή).
Για σήμερα, Τρίτη, στις 6 το απόγευμα, ορίστηκε και το επίσημο ξεκίνημα της ομάδας με την εμφάνιση παλιών και νέων ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο, την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού, αλλά και την πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Της χθεσινής συνάντησης προηγήθηκε σύντομο καλωσόρισμα της υπό τον Ηλία Παναγιωτίδη διοίκησης της ομάδας (από τους διοικητικούς Κώστα Φώλλα και Βασίλη Βαρνά) προς παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές, με ευχές για υγεία και δεσμεύσεις για αμέριστη συμπαράσταση στην προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ακολούθησε η παρουσίαση του νέου προπονητή Κώστα Κολομητρούση, που, με τη σειρά του, γνώρισε τους παίκτες έναν – έναν, ζητώντας από όλους συνέπεια στις υποχρεώσεις της ομάδας, σκληρή δουλειά, πειθαρχία και συνεχή προσπάθεια.
Ενδεικτικό του καλού κλίματος στη χθεσινή άτυπη «πρώτη» της Π.Σ. Ελασσόνας ήταν η παρουσία 25 και πλέον ποδοσφαιριστών, που μαζί με αυτούς που αναμένεται να αποκτηθούν τις επόμενες ημέρες, θα αποτελέσουν το έμψυχο δυναμικό για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΣΤ. ΚΑΝΤΩΝΙΑ
Στο μεταξύ η Π.Σ. Ελασσόνας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέλιου Καντώνια.
«Ο εκλιπών από την πρώτη χρονιά της ύπαρξης της ΠΣ Ελασσόνας, υπήρξε αρωγός της προσπάθειας μας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass