ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ Μ.Μ.Ε.

«Πάτησε»... Ελλάδα ο Φαμπιάν Κανόμπιο

* ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΛ * ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 3 μ.μ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2010 3:31 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:57
 Έφθασε χθες στην Ελλάδα μαζί με τη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά ο Ιταλοουρουγουανός παίκτης της ΑΕΛ Φαμπιάν Κανόμπιο και η άφιξή του ήταν φυσικό να προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών εκπροσώπων μέσων μαζικής ενημέρωσης που τον υποδέχθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις εντυπωσιασμένος σίγουρα από την υποδοχή που του επιφυλάχθηκε.
Ο Φαμπιάν Κανόμπιο ήταν απλός και προσιτός καθώς δέχθηκε να φωτογραφηθεί με αρκετούς συντάκτες που ήθελαν να τον έχουν στο αρχείο τους μια και είναι ένας παίκτης διεθνής και με σημαντική καριέρα στην Ισπανία.
Ο Κανόμπιο στις δηλώσεις του μίλησε εγκωμιαστικά για την ΑΕΛ και αποκάλυψε ότι ο Βιέρα ήταν αυτός που τον έπεισε να φορέσει τη «βυσσινί» φανέλα.
Αρχικά δήλωσε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Φαίνεται ότι θα περάσω καλά και πιστεύω πως δεν θα μετανιώσω για την απόφασή μου. Η πρώτη εντύπωση είναι καλή και η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Σίγουρα το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και δεν είναι όπως παλιά που το μονοπώλιο το είχαν κάποιες ομάδες, το ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο είναι πλέον διαφορετικό. Η απόφαση που έχω πάρει να έρθω στην Ελλάδα, πάρθηκε κατόπιν συζητήσεων με άλλους παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα και μου έχουν πει τα καλύτερα για τον τρόπο ζωής και το ποδόσφαιρο» και συνέχισε για την άφιξή του στη Λάρισα: «Έχω μιλήσει με τον Βιέρα και μου έχει πει τα καλύτερα. Έχω έρθει με την οικογένειά μου εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο γιατί αυτό είναι που αγαπώ περισσότερο. Έχω ενημερωθεί για το σοβαρό προγραμματισμό της ΑΕΛ γι’ αυτό και δέχτηκα την πρόταση στην αρχή για ένα χρόνο και ελπίζω να μείνω και άλλη χρονιά για το καλό της ομάδας και το καλό το δικό μου. Η θέση που μου αρέσει να αγωνίζομαι είναι πίσω από τον επιθετικό».
Χθες ο παίκτης έμεινε στην Αθήνα και αύριο στις 3 μ.μ. αναμένεται στη Λάρισα στο ξενοδοχείο «Ιmperial» που ελπίζουν όλοι ότι θα τύχει της υποδοχής που ταιριάζει σε έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή.
Ο Κανόμπιο υπενθυμίζουμε είναι 30 χρονών (έχει γεννηθεί στις 8 Μαρτίου 1980) και έχει αγωνιστεί 8 φορές στην εθνική Ουρουγουάης και παίζει αριστερό χαφ αλλά και δεύτερος επιθετικός.
Γεννήθηκε στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης και ξεκίνησε την καριέρα του από την Προγκρέσο (1997-2000) για να πει στη συνέχεια στην Πενιαρόλ όπου έκανε 73 συμμετοχές (26 τέρματα) την αγωνιστική περίοδο 2001-2003.
Στη συνέχεια ήρθε στην Ευρώπη όπου αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην ισπανική Θέλτα Βίγκο με την οποία έπαιξε για τέσσερα χρόνια με 131 συμμετοχές και πέτυχε 29 γκολ.
Στη συνέχεια πήγε στη Βαγιαδολίδ με την οποία έκανε 53 συμμετοχές με πέντε γκολ. Φέτος έμεινε ελεύθερος από την ισπανική ομάδα.
Έχει κατακτήσει στην καριέρα του ένα πρωτάθλημα Ουρουγουάης με την Πενιαρόλ, ένα πρωτάθλημα Ισπανίας με τη Βαλένθια και ένα κύπελλο ΟΥΕΦΑ πάλι με την ισπανική ομάδα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass