ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 2 μ.μ. ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Κρίσιμη συνάντηση για τα Μεσογειακά Χωριά

* ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ Η ΟΕΜΑ 2013 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ * ΑΝΤΙΘΕΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2010 2:58 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:57
«Αγώνες Μεσογειακοί χωρίς Μεσογειακά Χωριά δεν γίνονται» ήταν η απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων 2013 στην πρόσφατη συνεδρίασή της και το κυρίαρχο θέμα ήταν η κατασκευή των Μεσογειακών Χωριών που βρίσκονται στον «αέρα» μετά την απόφαση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας να αναστείλει κάθε δραστηριότητα λόγω έλλειψης χρημάτων.
Για το θέμα των Μεσογειακών Χωριών σήμερα στις 2 μ.μ. αποφασίστηκε να γίνει σύσκεψη στο υπουργείο Εργασίας στο οποίο ο πρόεδρος της ΟΕΜΑ Γιώργος Κολέτσιος θα μεταφέρει τις απόψεις του συμβουλίου ότι πρέπει να κατασκευαστούν τα Μεσογειακά Χωριά σε Βόλο και Λάρισα ενόψει των Μεσογειακών Αγώνων 2013 που θα γίνουν στις πόλεις γιατί οι κατοικίες που θα γίνουν θα έχουν μεγάλη απορροφητικότητα από δικαιούχους.
Στη συνάντηση παρόντες θα είναι ο γραμματέας του υπουργείου Εργασίας κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος, η πρόεδρος του ΟΕΚ κ. Γωγώ Κωτίδου, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Παναγιώτης Μπιτσαξής και εκπρόσωπος της δημοσιονομικής πολιτικής.
Πάντως αυτή τη στιγμή η Θεσσαλία στηρίζει την ανάπτυξή της εν μέσω οικονομικής κρίσης στη διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων αλλά δεν είναι μόνο υπόθεση της Θεσσαλίας αλλά και εθνικό όραμα και στόχος μια και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
ΑΝΤΙΘΕΤΗ Η ΕΟΕ
Στο μεταξύ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή διά στόματος του προέδρου της Σπύρου Καπράλου στη συνεδρίαση της ΟΕΜΑ 2013 τόνισε ότι είναι αντίθετη στη διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων λόγω της οικονομικής κρίσης και αυτό δεν είναι εκτίμηση δική του αλλά πολλών ομοσπονδιών γιατί φοβούνται ότι θα διατεθούν χρήματα στη διοργάνωση των Μεσογειακών και όχι στις ομοσπονδίες. Παράλληλα ο κ. Καπράλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι ελληνικές ομοσπονδίες να στείλουν αθλητές δεύτερης κατηγορίας κάτι που θα σημάνει υποβάθμιση των Αγώνων σε σημαντικό επίπεδο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass