ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΩΣΤΗ ΠΗΛΑΔΑΚΗ

Ένα εκατομμύριο ευρώ ακόμα...

* Ο ΜΑΚΙΝΟΥΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΟΚΙΜΗ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ * Γ. ΤΖΗΜΑΣ: «ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ»

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2010 3:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:54
Του Σωτ. Κέλλα
Μέχρι τώρα ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης έχει κάνει τρεις μεταγραφές του Στάθη Ταυλαρίδη, του Ουρουγουανού Φαμπιάν Κανόμπιο και του Νιγηριανού Στέφαν Μακίνουα και για τις οποίες έχει ξοδέψει περίπου 1.300.000 ευρώ (χωρίς τα μπόνους) και είναι διατεθειμένος να βάλει άλλο ένα εκατομμύριο για την ενίσχυση της ομάδας.
Και αυτό το ένα εκατομμύριο θα αφορά σε τρεις παίκτες που θα αγωνίζονται στη θέση του αμυντικού χαφ, του σέντερ φορ και του στόπερ ο οποίος θα μπορεί να βοηθάει και στη θέση του δεξιού μπακ.
Οι μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις δείχνουν να έχουν ενθουσιάσει τον κόσμο και χαρακτηριστικά ο γενικός διευθυντής διοίκησης Γιάννης Τζήμας μας έλεγε: «Η μεταγραφή του Κανόμπιο έφερε μεγάλη αύξηση του ενδιαφέροντος του κόσμου για την ομάδα και φάνηκε από την προσέλευση του κόσμου για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας που για τους παλαιούς κατόχους η προθεσμία λήγει αύριο ενώ από Δευτέρα που μπορούν να αγοράζουν και νέοι κάτοχοι περιμένουμε ένα νέο «κύμα» κόσμου».
Για τη θέση του σέντερ φορ υπάρχει πρόταση σε παίκτη εγνωσμένης αξίας αλλά και μεγάλη οικονομική διαφορά. Αν τις επόμενες μέρες υπάρξει σημείο προσέγγισης θα συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις, για τον αμυντικό χαφ έγιναν προτάσεις σε παίκτες που αγωνίζονται σε Ισπανία και Ιταλία ενώ η μία περίπτωση είναι εξαιρετική και γνωστή στο ελληνικό κοινό. Τέλος για το στόπερ περιμένουν όλοι την απάντηση του Γαλλοσεναγαλέζου Ιμπραΐμ Ταλ αλλά υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια Πηλαδάκη που ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής καθυστερεί να απαντήσει στη «βυσσινί» πρόταση.
Ο Ταλ ήταν η πρώτη επιλογή για τη θέση του σέντερ μπακ που να παίζει και δεξί μπακ, ήρθε στη Λάρισα και ενώ είχε πει ότι θα απαντήσει μέχρι τη Δευτέρα το πρωί δεν το έπραξε. Οι πληροφορίες θέλουν να έχει εμπλακεί και άλλος μάνατζερ που υποσχέθηκε στον Ταλ να του βρει ομάδα με περισσότερα χρήματα.
ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΜΑΚΙΝΟΥΑ
Από χθες το μεσημέρι ο Στέφαν Μακίνουα βρίσκεται στο Καρπενήσι αλλά δεν γυμνάστηκε το απόγευμα και έκανε γυμναστήριο. Θα προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του σήμερα ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι συνεχίζει να δοκιμάζεται από τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα ο Ισπανός Κρίστιαν Γκαρσία και μέχρι τώρα δείχνει καλά στοιχεία.
Η ομάδα χθες προπονήθηκε πρωί-απόγευμα με τους παίκτες να δείχνουν ευδιάθετοι και να προσπαθούν για το καλύτερο.
Για σήμερα πάλι ο Γιάννης Παπακώστας έχει προγραμματίσει δύο προπονήσεις.
Μοναδικός απών από τις προπονήσεις είναι ο νεαρός Σωτήρης Τσιλούλης. 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass