Η ΧΑΪΔΩ ΑΛΕΞΟΥΛΗ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ

Πελασγός: Ο σύλλογος των επιτυχιών

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2010 3:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:54
Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου Νεανίδων και Εφήβων, που διεξήχθη στις 3 και 4 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ, οι επιτυχίες των ομάδων σκυταλοδρομίας 4Χ100 του Πελασγού κατέπληξαν όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα οι επιτυχίες έχουν ως εξής:
1) 4Χ100 Νεανίδων 1η με Α. Γράβαλου, Ι. Χειλιώτη, Α. Στεφάνοβιτς, Χ. Αλεξούλη.
2) 4Χ100 Εφήβων 1η με Κ. Χαλδούπη, Ζ. Ρουπέλα, Λ. Γαλάνη, Δ. Ζέρβα.
3) 4Χ400 Εφήβων 3η με Κ. Καρλιάμπα, Β. Δοδοντσάκη, Κ. Χαλδούπη, Ι. Χύτα.
Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΟΥΛΗ
Η Χάιδω Αλεξούλη, για άλλη μια φορά, ανακηρύχθηκε πανελληνιονίκης στο μήκος με 5,85 και σφράγισε το εισιτήριό της για τους Μεσογειακούς αγώνες που θα γίνουν στην Τυνησία στις 7 και 8 Αυγούστου.
Σχετικά με την παραπάνω αθλήτρια ο προπονητής της Βασίλης Μπεκιάρης δήλωσε: «Πιστεύω και ελπίζω ότι όπως πέρυσι στη Μαδρίτη κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και φέτος θα γυρίσουμε από την Τυνησία με το χρυσό. Φέτος η αθλήτριά μου έχει βελτιώσει κατά πολύ την τεχνική της. Αυτό βέβαια οφείλεται στην αμέριστη βοήθεια που έχουμε από τον καθηγητή των ΤΕΦΑΑ Θεσ/νίκης, όπου σπουδάζει, κ. Γιώργο Παπαϊακώβου, ο οποίος έχει αναλάβει και την παρακολούθησή της, στον τομέα αυτό, στη Θεσ/νίκη. Για το λόγο αυτό, τόσο εγώ προσωπικά όσο και ο σύλλογος τον ευχαριστούμε.
Στην Αθήνα κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, τα πρώτα άκυρα άλματα όμως, τα οποία ήταν 6,20 με 6,30 και μας δίνουν το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καναδά, δημιούργησαν νευρικότητα στην αθλήτριά μου και έτσι χάσαμε το όριο. Για μας φέτος ήταν μια δύσκολη χρονιά, διότι δεν κάναμε ειδική προετοιμασία, επειδή λόγω της οικονομικής κρίσης, δεν μας ενεκρίθη να πάμε στην Κύπρο και έτσι βγήκαμε εκτός προγραμματισμού. Είμαι σίγουρος ότι η αθλήτριά μου σύντομα θα κάνει μεγάλα άλματα».
ΑΛΛΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Οι άλλες ατομικές επιτυχίες του Πελασγού ήταν οι εξής:
Νεάνιδες: 4η Γράβαλου Αντριάντα στο μήκος, 7η Χειλιώτη Ιουλία στο μήκος, 7η Κανάκη Σοφία 400 μ. εμπόδια, 9η Αθανασοπούλου Κων/να στο μήκος, 12η Ντίστα Σοφία στα 800 μ.
Εφηβοι: 5ος Δούκας Δημοσθένης 3.000 φ.ε., 8ος Δοδοντσάκης Βασίλης 400 μ., 9ος Ζέρβας Δημήτριος 100 μ., 10ος Γαλάνης Λάζαρος 100 μ., 10ος Μπουρονίκος Βασίλης 3.000 φ.ε.
Συντελεστές των επιτυχιών ήταν οι προπονητές Μπεκιάρης Βασίλης, Τσιμούλης Γιώργος και φυσικά ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Θεσσαλίας, Γιάννης Κουσιώρας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass