ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Αποθέωση για τους πρωταθλητές

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2010 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:54
Το αεροπλάνο που μετέφερε την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία προσγειώθηκε χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Barajas» της Μαδρίτης, με ισπανικές σημαίες στα παράθυρα και τις επιγραφές «Περήφανοι για την εθνική μας» και «Πρωταθλητές».
Την αποστολή των θριαμβευτών της Νοτίου Αφρικής υποδέχθηκαν με μία υδάτινη αψίδα που δημιούργησαν πυροσβέστες με μάνικες, ενώ το πανό που βρισκόταν στο αεροδρόμιο έγραφε: «Καλώς ήρθατε στην πιο χαρούμενη χώρα. Ευχαριστούμε».
Ο πρώτος που βγήκε από το αεροσκάφος ήταν ο αρχηγός, Ίκερ Κασίγιας, με το τρόπαιο ανά χείρας, το οποίο ύψωσε και έδειξε στους παρευρεθέντες. Τον ακολούθησαν ο προπονητής, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε και ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ.
Στη συνέχεια όλοι οι παίκτες αναχώρησαν από το αεροδρόμιο, με κατεύθυνση το «Palacio Real», όπου τους υποδέχθηκε η βασιλική οικογένεια, ενώ ακολούθησε επίσκεψη στο «Palacio de la Moncloa», όπου τους τίμησε ο πρωθυπουργός της χώρας, Χοσέ Λουίς Θαπατέρο.
Τέλος, αργά το βράδυ έκαναν την καθιερωμένη πανηγυρική βόλτα στους δρόμους της πρωτεύουσας με ανοικτό λεωφορείο, και έδωσαν τη δυνατότητα στον κόσμο να δει από κοντά το τρόπαιο και να εκδηλώσει τη λατρεία του προς τους «ήρωές» του.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass