ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Συμφωνία της ΑΕΛ με τον Φαμπιάν Κανόμπιο

* ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ 400.000 ΕΥΡΩ * ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΛ ΕΝΩ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΙΝΟΥΑ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2010 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:54
Του Σωτ. Κέλλα
Η «Ε» από χθες έγραφε για ένα επιθετικό χαφ διεθνή Λατινοαμερικανό που αγωνίζονταν σε ευρωπαϊκή ομάδα που ήταν μια ανάσα από τη λαρισινή ομάδα. Αυτός είναι ο Ουρουγουανός Φαμπιάν Κανόμπιο που έχει ιταλικό διαβατήριο και μάνατζερ τον περιβόητο Πάκο Κασάλ (έφερε στην Ελλάδα Εστογιανόφ, Ρεκόμπα, Κοντρέρας, Νταντόμο) με τον οποίο χθες το βράδυ επήλθε συμφωνία.
Ο Κανόμπιο είναι 31 χρονών (έχει γεννηθεί στις 8 Μαρτίου 1980) και έχει αγωνιστεί 8 φορές στην εθνική Ουρουγουάης και παίζει αριστερό χαφ αλλά και δεύτερος επιθετικός.
Γεννήθηκε στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης και ξεκίνησε την καριέρα του από την Προγκρέσο (1997-2000) για να πει στη συνέχεια στην Πενιαρόλ όπου έκανε 73 συμμετοχές (26 τέρματα) την αγωνιστική περίοδο 2001-2003.
Στη συνέχεια ήρθε στην Ευρώπη όπου αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην ισπανική Θέλτα Βίγκο με την οποία έπαιξε για τέσσερα χρόνια με 131 συμμετοχές και πέτυχε 29 γκολ.
Στη συνέχεια πήγε στη Βαγιαδολίδ με την οποία έκανε 53 συμμετοχές με πέντε γκολ. Φέτος έμεινε ελεύθερος από την ισπανική ομάδα.
Έχει κατακτήσει στην καριέρα του ένα πρωτάθλημα Ουρουγουάης με την Πενιαρόλ, ένα πρωτάθλημα Ισπανίας με τη Βαλένθια και ένα κύπελλο ΟΥΕΦΑ πάλι με την ισπανική ομάδα.
Τον παίκτη είχαν προτείνει στην ΑΕΚ αλλά και στην κυπριακή Ανόρθωση που προτάθηκε σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές με λιγότερα χρήματα (αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που δεν έκλεισε)  αλλά ο Όγιος από χθες διέρρευσε ότι έχει κλείσει με την ΑΕΛ!
Ο παίκτης πού έχει ύψος 1,80 υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους για 400.000 ευρώ σύμφωνα με τους ανθρώπου της λαρισινής ομάδας και θα βρίσκεται στην Ελλάδα τη Δευτέρα όπου θα μεταβεί στο Καρπενήσι για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.    
ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΛ
Χθες το βράδυ αναμένονταν η απάντηση του Γαλλοσεναγαλέζου σέντερ μπακ Ιμπραΐμ Ταλ που προχθές το βράδυ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας Κωστή Πηλαδάκη στην Αθήνα και πληροφορίες θέλουν να απαντάει θετικά. Τέλος όσον αφορά τον Μακίνουα δύσκολα θα παραμείνει στην ΑΕΛ μετά το πρόβλημα τραυματισμού που εντοπίστηκε στο γόνατο αν και κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι αναμένονται οι απαντήσεις από Βέλγο γιατρό που είχε εξετάσει τον Βενετίδη και είχε και αυτός το ίδιο πρόβλημα. Πάντως η υπόθεση Μακίνουα έχει πολύ παρασκήνιο...
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass