ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Στη Βαρκελώνη και ο Πέτρος Κυριακίδης

* «ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ» ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε» * ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΡΙΣΙΝΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜ. ΓΡΑΒΑΛΟΣ

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2010 3:31 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:52
Του Κ. Γκιάστα
Ακόμα ένας Λαρισαίος θα λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες στην Βαρκελώνη της Ισπανίας. Ο Πέτρος Κυριακίδης κατάφερε να πετύχει σπουδαία επίδοση στα Τρίκαλα. Εκεί γινόταν το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων - παγκορασίδων όμως σε κάποια στιγμή έγινε και αγώνας για την επιλογή και στελέχωση της ομάδας των 4χ400 που θα μας εκπροσωπήσει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Λαρισαίος αθλητής (που ανήκει στον Ολυμπιακό) έκανε την κορυφαία εμφάνιση στον αγώνα αυτό, αφού κέρδισε την κούρσα, τερματίζοντας σε χρόνο 46.68 (το ατομικό του ρεκόρ βέβαια είναι 46.25 στην Πεσκάρα) ! Στο Ευρωπαϊκό θα πάει μαζί με τους Περικλή Ιακωβάκη, Σωτήρη Ιακωβάκη, Παντελή Μελαχροινούδη, Γιώργο Οικονομίδη και έναν ακόμη αθλητή που δηλώνει Θεσσαλονικιός και έχει λαρισινή καταγωγή, τον Δημήτρη Γράβαλο.
Από αυτούς λίγο πριν τον αγώνα στη Βαρκελώνη θα διεξαχθεί τεστ (σύμφωνα με τον ΣΕΓΑΣ) για να αποφασιστεί ποια θα είναι η βασική ομάδα.
Η κατάταξη στην κούρσα των 400 μ.: Κυριακίδης 46.68, Μελαχροινούδης 46.77, Οικονομίδης 47.66, Ρούτας 47.77, Αναστασίου 48.18, Σταματελόπουλος 48.20, Παπαδόπουλος 48.75.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε»
Λίγο μετά τη μεγάλη του απόδοση ο Λαρισαίος αθλητής μίλησε στην «Ε» και εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος.
- Έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση;
* Πάντα έτοιμος...
- Θα πάρεις μέρος στο πρώτο σου Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για την κατηγορία των ανδρών. Θα μας περιγράψεις τα συναισθήματά σου;
* Είμαι πολύ χαρούμενος και αυτό είναι το φυσιολογικό. Είναι μια μεγάλη τιμή για εμένα και το βλέπω σαν αναγνώριση της δουλειάς μου.
- Τι να περιμένουμε από την ομάδα αλλά και συγκεκριμένα από εσένα; Να ελπίζουμε σε τελικό;
* Όλοι το ξέρουμε πως είναι πολύ δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε. Όσον αφορά εμένα θα τρέξω να κάνω τον καλύτερό μου χρόνο. Καλύτερο και από αυτόν στην Πεσκάρα.
- Θα τρέξεις μόνο στην ομάδα των 4χ400 ή να περιμένουμε να σε δούμε και ατομικά στο άθλημα των 400 μέτρων;
* Κατά μεγάλο ποσοστό θα τρέξω και ατομικά. Σίγουρα ωστόσο θα μάθουμε σε λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα στις 14 Ιουλίου.
** Ο Πέτρος Κυριακίδης αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Καλαμάτα όπου και προετοιμάζεται για τους αγώνες. Θα γυρίσει στην Αθήνα 22 Ιουλίου και μετά θα αναχωρήσει με την υπόλοιπη εθνική ομάδα για την Ισπανία.
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΚΛΩΝΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Στη Βαρκελώνη θα βρίσκονται και οι Άγγελος Αγγελάκης και Γωγώ Κοκλώνη. Οι δύο τους είχαν κερδίσει την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό από το Πανελλήνιο της Πάτρας πριν από αρκετές ημέρες και εδώ και κάποιο διάστημα προετοιμάζονται στη Λάρισα. Ο προπονητής τους Δημήτρης Φιλίνδρας κάνει ό,τι μπορεί έτσι ώστε οι αθλητές του να παρουσιαστούν έτοιμοι στο μεγάλο αυτό ραντεβού.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass