3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΤ

Λαρισινή παρουσία στην Πάτρα

* ΕΤΡΕΞΑΝ ΟΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΕΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΑΜΟΥΤΗΣ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2010 21:07 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:52
Στον 3ο αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καρτ που έλαβε μέρος στην πίστα της Πάτρας οι δύο πιλότοι από τη Λάρισα, ο 10χρονος Αντώνης Λέλας και 15χρονος Θανάσης Σαμούτης θα μπορούσαν να είχαν καλύτερη τύχη.
Ο μικρότερος της παρέας στην κατηγορία mini 60 Αντώνης κατέλαβε μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα την 5η θέση στον τελικό που θα μπορούσε να ήταν και 4η αν κάποιος πιλότος δεν τον προσπερνούσε υπό καθεστώς κίτρινης σημαίας (δυστυχώς οι αγωνοδίκες εκείνη την ώρα κοίταζαν αλλού). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 4 πιλότοι που τερμάτισαν μπροστά του, αποχαιρετούν την κατηγορία φέτος λόγω ηλικίας και είναι οι κορυφαίοι της σειράς 8-13 χρονών στη mini 60. Μετά τον αγώνα αυτόν ο πιτσιρικάς αναρριχήθηκε στη 10η θέση της Γενικής Κατάταξης του Πρωταθλήματος ανάμεσα σε 30 αγωνιζόμενους.
Από την άλλη ο Θανάσης αν και ήταν πλασαρισμένος μετά τα χρονομετρημένα στις 3 πρώτες θέσεις στους 18 που έτρεξαν στην National 125, ένα μηχανικό πρόβλημα στο power του κινητήρα του τον έριξε στην 8η της γενικής με αποτέλεσμα να αποκομίσει μόνο 3 βαθμούς (πάλι καλά που κατάφερε να τερματίσει υπό τέτοιες συνθήκες), σκαρφαλώνοντας στη 12η θέση της Γενικής Κατάταξης του Πρωταθλήματος.
Οι δύο πιλότοι έτρεξαν με την Αγωνιστική Ομάδα της Λάρισας Kiritsis Racing Team που εδρεύει στην πίστα Go Kart Carrefour κάτω από τις οδηγίες του Νίκου Κυρίτση και Στέλιου Καραγιάννη.
Την προσπάθεια του Αντώνη υποστηρίζουν οι γονείς του Γιάννης και Ελένη όπως και οι Κ.Τ.Ε.Ο. ΖΕΡΒΟΣ - ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΟΛΥΜΠΟΣ - DIATSIDIS MOTO και ο κολυμβητικός σύλλογος ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ - ΤΙΤΑΝΕΣ, ενώ του Θανάση οι γονείς του Βούλα και Αγγελος.
Ο αγώνας αυτός είναι αφιερωμένος από τον Αντώνη Λέλα και τους γονείς του στον Πέτρο Πετρουλάκη, που πάντα θα είναι στην καρδιά τους...
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass