ΑΡΧΙΣΕ ΧΘΕΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

«Πρώτη» γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες

* Μ. ΖΙΩΓΑΣ: «Θα δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα στηριχθεί πάνω απ’ όλα στη σοβαρότητα και την πειθαρχία» * Β. ΜΠΡΕΖΑΣ: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε και σ’ αυτήν την κατηγορία μια πολύ καλή πορεία»

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2010 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:51
Μια χρονιά ορόσημο για την ομάδα του Τυρνάβου μόλις ξεκίνησε. Μετά από 12 χρόνια οι «κυανέρυθροι» επιστρέφουν στη Γ’ Εθνική κατηγορία γεμάτοι όνειρα και φιλοδοξίες και με στόχο την άνετη παραμονή μέσα από μια αξιοπρεπή εκπροσώπηση του ποδοσφαίρου της Λάρισας.
«Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα γεμάτη φιλοδοξίες που θα στηριχθεί πάνω απ’ όλα στη σοβαρότητα και την πειθαρχία» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Τυρνάβου Μιχάλης Ζιώγας κατά τη χθεσινή «πρώτη» της ομάδας προσδιορίζοντας το στίγμα των «κυανέρυθρων» και συνέχισε:
«Γνωρίζουμε ότι η κατηγορία φέτος θα είναι πιο δύσκολη απ’ ό,τι ήταν πέρυσι και θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Ξεκινήσαμε νωρίς με στόχο τη σίγουρη παραμονή στην κατηγορία.
Μετά από πάρα πολλά χρόνια ο Τύρναβος παίζει σε επαγγελματική κατηγορία. Δεν θέλουμε να πούμε πολλά λόγια παρά μόνο υποσχόμαστε στον κόσμο ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του. Θεωρώ ότι θα δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα» κατέληξε ο Μιχάλης Ζιώγας ο οποίος ερωτηθείς για τα μεταγραφικά επισήμανε τα εξής:
«Οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Συζητάμε με κάποιους ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν από άλλες κατηγορίες, επαγγελματικές και σιγά-σιγά θα προσπαθήσουμε να στελεχώσουμε την ομάδα ακόμα καλύτερα».
ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο Β. ΜΠΡΕΖΑΣ
Αισιόδοξος παρουσιάστηκε από την πλευρά του ο πρόεδρος της τυρναβίτικης ΠΑΕ, Βασίλης Μπρέζας ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Φέτος ελπίζουμε να κάνουμε μία πολύ καλή πορεία. Είμαι αισιόδοξος με τις επιλογές που έγιναν και που έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε στη συνέχεια αλλά και με το προπονητικό τιμ που έχουμε. Όλη η διοίκηση θα είναι κοντά στην ομάδα προκειμένου να δίνει λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται και πιστεύω ότι θα έχουμε και σ’ αυτήν την κατηγορία μια πολύ καλή πορεία.
Κάθε χρόνο ο φίλαθλος κόσμος του Τυρνάβου έρχεται πιο κοντά μας. Ελπίζω να είναι και φέτος πολύ κοντά μας. Ήδη στο δρόμο μας σταματούν και μας ρωτούν πότε θα κυκλοφορήσουν τα διαρκείας και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».
ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
Η σκληρή δουλειά ήταν το σημείο αναφοράς στις δηλώσεις των παικτών καινούργιων και παλιών οι οποίοι παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι να ιδρώσουν τη φανέλα προκειμένου η ομάδα να πετύχει το στόχο της.
Ας δούμε τι δήλωσαν κατά τη χθεσινή «πρώτη» στο βοηθητικό του Τυρνάβου:
ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Τύρναβο. Νομίζω ότι είναι μια ομάδα οργανωμένη με στόχους και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά η χρονιά για μας φέτος. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας όποιοι κι αν είναι αυτοί. Οι διακοπές για μας τέλειωσαν, τα κεφάλια κάτω και δουλειά».
ΚΩΣΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα. Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη χρονιά αλλά πιστεύω ότι με τη δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα παρουσιάσουμε κάτι καλό και ανταγωνιστικό».
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: «Στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή και από κει και πέρα να κάνουμε μια καλή πορεία στη νέα κατηγορία. Οπωσδήποτε οι δυσκολίες είναι πολλές αλλά μέσα από τη σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Αλλαγές έγιναν στο ρόστερ, κάποιοι έφυγαν ενώ κάποιοι άλλοι ήρθαν, εγώ εύχομαι να είναι γεροί και να πραγματοποιήσουν τους στόχους της ομάδας αλλά και τις προσωπικές τους φιλοδοξίες».
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΛΑΩΡΑΣ: «Νιώθω πολύ χαρούμενος σαν να βρίσκομαι στην οικογένειά μου. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία. Πάνω απ’ όλα η δουλειά και όλα θα γίνουν».
ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ: «Η ομάδα βρίσκεται σε καινούργια κατηγορία και πιστεύω ότι έχει τα φόντα να κάνει μια αξιόλογη πορεία. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Υγεία να έχουμε και όλα γίνονται».
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν μέχρι τώρα από τον Τύρναβο 2005 είναι οι Μουρατίδης, Μάγγος, Τσιρογιάννης, Γούπος, Αντωνόπουλος, Αλεξίου, Βαλαώρας, Παπαζήσης, ενώ αποχώρησαν οι Κουρδής Τ., Κουρδής Γ., Κόκκινος, Κιόρογλου, Ιωαννίδης, Κατσικανής, Τζορμπατζίδης.
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Σύμφωνα με το σχετικό πρόγραμμα μέχρι τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Στις 22 Ιουλίου η ομάδα θα μεταβεί σε προπονητικό κέντρο της Σαμαρίνας όπου θα παραμείνει μέχρι τις 4 Αυγούστου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (μοντάρισμα) και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη βάση της όπου θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στα φιλικά παιχνίδια.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass