ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στα Δένδρα

ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2010 2:56 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:51
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Εν αναμονή των εξελίξεων σχετικά με την περίπτωση του Ισπανού Λουίς Γκαρσία και με τους «βυσσινί» να συνεχίζουν το… μεταγραφικό του σαφάρι σε ό,τι αφορά στη θέση του αμυντικού χαφ τρέχει η επικαιρότητα στην ΑΕΛ. Οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το θέμα του 32χρονου ποδοσφαιριστή της Σανταντέρ δεν είναι ενθαρρυντικές αφού όπως φαίνεται η οικονομική διαφορά που χωρίζει τους «βυσσινί» από τον Λουίς Γκαρσία μεγάλωσε τα τελευταία δύο 24ωρα. Έτσι η περίπτωσή του πλέον γίνεται ακόμα πιο δύσκολη αφού στο παιχνίδι της απόκτησής του κινούνται δυναμικά ομάδες της Ισπανίας χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι έχει κλείσει οριστικά για την ΑΕΛ.
Σε ό,τι αφορά τώρα στην απόκτηση αμυντικού χαφ, αναμένονται οι απαντήσεις από ποδοσφαιριστές κυρίως της Λατινικής Αμερικής στους οποίους έχουν γίνει προτάσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΛ να έχουν όπως αναφέρουν οι πληροφορίες κάποιον άσο στο μανίκι τους.
ΑΤΟΜΙΚΟ Ο ΜΑΚΙΝΟΥΑ-
ΜΙΚΡΟΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ Ο ΜΠΛΑΖΕΚ
Με τους Νίκο Νταμπίζα και Στίβεν Μακίνουα να υποβάλλονται χθες το πρωί στις προβλεπόμενες εξετάσεις ολοκληρώθηκε ο κύκλος των εργομετρικών για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ οι οποίοι από σήμερα αρχίζουν τις διπλές προπονήσεις. Οι ρυθμοί στα Δένδρα αρχίζουν να ανεβαίνουν καθώς η ένταση των προπονήσεων αυξάνεται.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, Στίβεν Μακίνουα ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Μπλάζεκ ένοιωσε μία μικροενόχληση στο μηρό και για προληπτικούς λόγους δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση.
Από την πλευρά του ο τεχνικός της ΑΕΛ Γιάννης Παπακώστας αναφερόμενος στη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων για να δούμε κάποια πράγματα ωστόσο η πρώτη εντύπωση είναι θετική και μπορώ να πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι. Από αύριο (σ.σ. σήμερα) θα ξεκινήσουμε τις διπλές προπονήσεις, με φυσική κατάσταση το πρωί και τακτική το απόγευμα».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass