ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΒΟΛΕΪ

Δεύτερος στην Ελλάδα ο Φιλαθλητικός, τρίτη η Ελασσόνα

* ΕΧΑΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΟΣΜΟ ΜΕ 3-1 ΣΕΤ * ΝΙΚΗΣΕ ΤΗ ΣΟΥΔΑ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΕ 3-1 ΣΕΤ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2010 21:46 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:51
Του Κ. Γκιάστα
Μπορεί το Κλειστό του Αλκαζάρ να ήταν πραγματικός φούρνος χθες το μεσημέρι (τέτοιες ώρες είναι ακατάλληλες να διεξάγονται αγώνες πλέον εκεί) ωστόσο οι «ελπίδες» του λαρισινού βόλεϊ έδειξαν με την... δροσιά τους πως ο δρόμος στο μέλλον θα φέρει πολλές επιτυχίες. Με την ολοκλήρωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παγκορασίδων που πραγματοποιήθηκε στη θεσσαλική πρωτεύουσα ο μεν Φιλαθλητικός κατέλαβε τη δεύτερη θέση και η Ελασσόνα την τρίτη. Αν μη τι άλλο τα 15χρονα αυτά κορίτσια (όπως και αυτά της ΕΑΛ βεβαίως) απέδειξαν περίτρανα για μια ακόμα φορά πως το γυναικείο βόλεϊ στη Λάρισα είναι ένα άθλημα που μπορεί να φέρει αρκετές διακρίσεις.
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Στον μεγάλο τελικό ο Φιλαθλητικός αν και ξεκίνησε πολύ δυνατά και πήρε το πρώτο σετ στη συνέχεια έκανε... κοιλιά και πλήρωσε τα λάθη του. Στο δεύτερο σετ ο Εύοσμος νίκησε με 25-8 και πήρε ψυχολογικό αβαντάζ ενώ το σκορ ήταν 1-1. Οι φιλοξενούμενες είχαν τις περισσότερες στιγμές το προβάδισμα στο σκορ και τα κορίτσια του Γιώργου Κουκούλη δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν ουσιαστικά σε καίρια σημεία.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Γιώργος Κουκούλης): Χαραβελούλη, Αργυροπούλου, Κουτρουμπή, Κακάτσιου, Καλέτσιου, Μπαλδώκα, Σπύρου, Γιάννη, Τραταλού, Μουλιώτα, Τζαβάρα, Μαγαλιού.
* Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι: Στεργιούλης, Χαρδαλίδης.
Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα ο τεχνικός του Φιλαθλητικού, Γιώργος Κουκούλης δήλωσε τα εξής: «Μεγάλη είναι η επιτυχία της κατάκτησης της δεύτερης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ανάλογη επιτυχία έχουμε να γνωρίσουμε σαν σύλλογος από το 2002. Τα παιδιά δούλεψαν παρά τα πολλά προβλήματα και τα κατάφεραν καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα τα κορίτσια. Πίστεψαν αυτό που έκαναν και το έκαναν παρά τη μεγάλη πίεση. Μην ξεχνάμε πως είχαν και αρκετές υποχρεώσεις αφού αρκετά κορίτσια έπαιζαν και σε άλλα τμήματα. Σήμερα (σ.σ. χθες) παίζαμε κόντρα σε ένα αντίπαλο όπως τον Εύοσμο που έχει πολύ μεγάλη παράδοση στο χώρο. Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια».
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Πεισμωμένα από την προχθεσινή ήττα εμφανίστηκαν τα κορίτσια της Ελασσόνας και παίζοντας με μεγάλο πάθος κατάφεραν να νικήσουν με 3-1 σετ τη Σούδα. Οι παίκτριες του Βάιου Παναγιώτου πήραν δύσκολα τα πρώτο σετ με 25-22. Στη συνέχεια είχαν μεγαλύτερη άνεση στο δεύτερο (25-17) όμως στο τρίτο είχαν ένα μπλακ άουτ. Αυτό έδωσε το δικαίωμα στη Σούδα να μειώσει σε 2-1 (12-25). Στο τέταρτο και τελευταίο όμως η Ελασσόνα είχε πολύ καλές λύσεις στο μπλοκ και πήρε τη νίκη.
ΕΛΑΣΣΟΝΑ: (Βάιος Παναγιώτου): Τζουβίλη, Κατσαρέ, Τάση, Παπαστεργίου, Παπαδοπούλου, Ζαμπάκα, Τζούργκανου, Αλμπάνη, Λέντζα, Κασσελούρη, Ουσταμπασίδου, Ζυγούρη.
* Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι: Παπαγεωργίου, Ζαχαρακοπούλου.
Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο προπονητής, Βάιος Παναγιώτου δήλωσε τα παρακάτω: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών μας. Νιώθω περηφάνια που μια μικρή επαρχία όπως είναι η Ελασσόνα κατάφερε να ανέβει στην ελίτ του βόλεϊ σε τέτοιες ηλικίες. Αυτό δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο. Προσπαθήσαμε σκληρά όλη τη χρονιά και είχαμε όραμα, προοπτική και εξέλιξη. Θεωρώ πως οι παίκτριές μας ξεπέρασαν τον ίδιο τους τον εαυτό. Πείσμωσαν από την ήττα με τον Φιλαθλητικό και έβγαλαν ένα διαφορετικό πρόσωπο στον μικρό τελικό. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε για μια ακόμα φορά. Επίσης ευχαριστώ και τη νέα διοίκηση που είναι δίπλα μας σε ό,τι και αν ζητήσουμε».
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΧΘΕΣ
Φιλαθλητικός - ΓΣ Ένωση Ελασσόνας: 3-1 (25-21, 19-25, 25-16, 25-21)
ΑΠΣ Αίας - ΝΑΟ Σούδας: 3-0 (25-21, 25-18, 25-14).
ΧΘΕΣ
«Μικρός τελικός»
Γ.Σ. Ένωση Ελασσόνας - ΝΑΟ Σούδας: 3-1 (25-22, 25-17, 12-25, 25-22)
Τελικός
Φιλαθλητικός - ΑΠΣ Αίας: 1-3 (25-22, 8-25, 19-25, 17-25)
Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1. Αίαντας Ευόσμου
2. Φιλαθλητικός
3. Ελασσόνα
4. Σούδα
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ Η ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Μπορεί ο Φιλαθλητικός να έχασε στον τελικό ωστόσο μια παίκτριά της η αρχηγός του Μαρίνα Αργυροπούλου ανακηρύχθηκε η καλύτερη επιθετικός του τουρνουά. Όσον αφορά τώρα στις απονομές αυτές έγιναν από τον αντινομάρχη κ. Σιδερόπουλο, τον αντιδήμαρχο κ. Μπαρμπούτη, τον πρόεδρο της ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Αργυρόπουλο, τον πρόεδρο του Φιλαθλητικού κ. Βαβάτσικο, τον πρόεδρο της Ελασσόνας κ. Σαμόλαδο, τους προέδρους των ομάδων Ευόσμου και Σούδας όπως και τον εκπρόσωπο της ΕΟΠΕ κ. Ρούση.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass