ΣΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ Η «ΠΡΩΤΗ» ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Αποθέωση από χιλιάδες Λαρισαίους

* Ι. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ: Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2010 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:49
Μέσα σε εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι πάνω από 3.000 φίλαθλοι της Λάρισας ξεκίνησε χθες η προετοιμασία των «βυσσινί» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η χθεσινή «πρώτη» των «βυσσινί» είχε πάθος, παλμό και ενθουσιασμό, στοιχεία που αναμένεται να χαρακτηρίσουν τη φετινή παρουσία της Α.Ε.Λ. στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, αλλά και ιστορική σημασία, αφού η Α.Ε.Λ. αποχαιρετά σιγά- σιγά το στάδιο Αλκαζάρ και ετοιμάζεται να μετακομίσει στο νέο της «σπίτι».
Ο κόσμος που κατέκλυσε τις θύρες 2, 3 και 4 έδωσε δύναμη στο φετινό ξεκίνημα της ομάδας και αποθέωσε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τους παλιούς παίκτες, αλλά και τον πρόεδρο της Π.Α.Ε., Κωστή Πηλαδάκη. Κεντρικό πρόσωπο ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας, η είσοδος του οποίου στον αγωνιστικό χώρο ξεσήκωσε το κοινό που άρχισε να τον επευφημεί αδιάκοπα.
«Θα βάλουμε τις βάσεις για να μπορέσει αυτή η ομάδα να παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων ανάλογο με τις απαιτήσεις του κόσμου και με την πρόκληση του νέου γηπέδου» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπακώστας, δίνοντας το στίγμα της νέας χρονιάς για τους «βυσσινί» και συνέχισε:
«Γίνονται προσθήκες με προσεκτικές επιλογές ποδοσφαιριστών υψηλού επιπέδου και σε συνάρτηση με την απόκτηση νεαρών παικτών που έχουν προοπτική και δυναμική, με στόχο να μπορέσουμε τη νέα χρονιά να ικανοποιήσουμε τον κόσμο, συνδυάζοντας τις καλές εμφανίσεις με τα αποτελέσματα».
Σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις, ο τεχνικός της Α.Ε.Λ. υπογράμμισε:
«Αυτή τη στιγμή η ομάδα αναζητεί μεταγραφική ενίσχυση όσον αφορά στη θέση 6 (αμυντικό χαφ) και το αριστερό εξτρέμ. Παράλληλα, εξετάζουμε κάποιες περιπτώσεις για άλλες θέσεις. Αυτή τη στιγμή, όμως, αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι το νούμερο 6.
Οι στόχοι θα είναι υψηλοί δηλαδή να μπορεί η ομάδα σε κάθε παιχνίδι να συνδυάζει την καλή εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Αυτό που θέλουμε είναι να ξεκινήσουμε πάρα πολύ δυνατά και όταν θα μπούμε στο νέο γήπεδο να είμαστε όσο γίνεται πιο ψηλά στη βαθμολογία.
Η κινητήρια δύναμη αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος και φυσικά το νέο γήπεδο ανεβάζει τις απαιτήσεις.
Είχαμε ένα αξιόλογο έμψυχο δυναμικό, αποκτήθηκαν παίκτες νέοι στους οποίους ποντάρουμε ότι με την κατάλληλη εκπαίδευση θα μπορέσουμε να τους εντάξουμε στην ομάδα αρχής γενομένης από φέτος και ήρθαν τρεις καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές συν αυτούς που αναζητούμε. Γίνεται δηλαδή μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση αναφορικά με την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας και τα πρώτα βήματα είναι θετικά».
Τέλος, όσον αφορά στο φίλαθλο κόσμο της Λάρισας και το μήνυμά του προς αυτόν, ο Γιάννης Παπακώστας επισήμανε:
«Η ομάδα αυτή θα πρωταγωνιστεί την επόμενη χρονιά. Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχια και το θέμα είναι να το δούμε στο γήπεδο».
 
ΚΩΣΤΗΣ ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ:
«Φέτος θα είναι η καλύτερη χρονιά της Α.Ε.Λ.»
Τη βεβαιότητα ότι η φετινή χρονιά θα είναι η καλύτερη για την Α.Ε.Λ. εξέφρασε ο πρόεδρος της Π.Α.Ε., Κωστής Πηλαδάκης αφού όπως υπογράμμισε ο εντυπωσιακός κόσμος το καλό ρόστερ και το νέο γήπεδο θα αποτελέσουν τη συνταγή της επιτυχίας.
«Πάντα έχουμε αισιοδοξία. Δεν υπήρχε άλλωστε χρονιά που να μην είχαμε. Απλώς έχω μια αίσθηση φέτος ότι ο συνδυασμός του καινούργιου γηπέδου με το ρόστερ που αισιοδοξώ ότι θα αποκτήσουμε θα είναι η καλύτερη χρονιά από τη μέρα που έχω έρθει εδώ στη Λάρισα» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. και συνέχισε:
«Άλλωστε αυτός εδώ ο κόσμος, ένα καλό ρόστερ και το νέο γήπεδο είναι νομίζω τα συστατικά στοιχεία που μπορούν να σου δώσουν την οποιαδήποτε υπέρβαση που ελπίζεις και ονειρεύεσαι δηλαδή να πρωταγωνιστήσουμε σε όλη τη διάρκεια να έχουμε μια σταθερή πορεία και να βρισκόμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και από κει και πέρα ό,τι θέλει ο Θεός.
Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά κινούμαστε συνέχεια, δεν έχουμε σταματήσει και μπορεί τις επόμενες ημέρες να έχουμε κάποιες εξελίξεις. Όπως ξέρετε ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει πάρα πολύ νωρίς φέτος, νωρίτερα από οποιαδήποτε χρονιά και θεωρώ ότι αυτή η ιστορία με το καινούργιο γήπεδο μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε κάποιες κινήσεις παραπάνω σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.
Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια διαρκείας είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Νομίζω ότι το μήνυμα που έχουμε αναλάβει να δώσουμε είναι ότι η ΑΕΛ είναι μέρος της ζωής μας και μέρος της ζωής μας γίνεται μόνο αν έχουμε συχνή και τακτική επίσκεψη στην ΑΕΛ και όχι μόνο στα ντέρμπι και σε τέτοιες εκδηλώσεις.
Χωρίς να υποτιμώ κανέναν από τους ποδοσφαιριστές μας, ο Μακινουά σε αξία αγοράς είναι ο πιο ακριβός παίκτης που έχει περάσει ποτέ από την ιστορία της ΑΕΛ. Ο Ταυλαρίδης, ο Αμπάρης είναι παίκτες αναγνωρισμένης αξίας που έχουν διαγράψει μία πορεία που μόνο υπέρβαση θα μπορούσα να τη χαρακτηρίσω και τίποτε άλλο.
Θέλω να τελειώσει αυτή η χρονιά και να γιορτάζουμε όλοι μαζί στο νέο γήπεδο μια επιτυχία της ομάδας μας. Χωρίς μεγάλα λόγια. Νομίζω ότι όλοι πρέπει με τις πράξεις μας να αποδεικνύουμε κάθε μέρα αυτό που συμβαίνει στην ομάδα αυτή».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass