ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ»

Ο Σπανούλης στον Φοίνικα

ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2011 2:32 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:50
 Ένα σπουδαίο παίκτη απέκτησε χθες ο Φοίνικας. Οι «μελανόλευκοι» που για έκτη συνεχόμενη σεζόν θα βρίσκονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας κατάφεραν να αποσπάσουν το ναι του Δημήτρη Σπανούλη. Ο έμπειρος αθλητής (αδερφός του… σούπερ σταρ Βασίλη) βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε το συμβόλαιο για τη φετινή σεζόν. Ο Δημήτρης Σπανούλης γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1979, έχει ύψος 1.92 και έχει αγωνιστεί στον ΓΣ Λάρισας, στον Μακεδονικό με τον οποίο είχε έπαιξε και στο ULEB CUP, την Ξάνθη με την οποία αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ της Α2 κατηγορίας το 2007, ενώ παράλληλα ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης εκείνης της περιόδου, τη ΜΕΝΤ, τον Αρκαδικό και την Ολυμπιάδα Πατρών.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συναντήθηκε με τον προπονητή του Αντώνη Κυρατζή και μίλησαν για το πλάνο συνεργασίας της νέας σεζόν.
Μιλώντας στην «Ε» ο παίκτης τόνισε τα εξής:
 
ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΥΛΗ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
Στα γραφεία του Φοίνικα όμως ήταν παρών και ένας άλλος παίκτης που θεωρείται εξίσου σημαντικός για την κατηγορία. Ο λόγος για τον Γιώργο Βλαχούλη που πέρυσι έπαιζε στον Αμπελώνα και ήταν ένας εκ των βασικών συντελεστών της καλής πορείας στο πρωτάθλημα. Ο Βλαχούλης υπέγραψε και αυτός και ουσιαστικά επιστρέφει στο σύλλογο μετά από ένα χρόνο απουσίας. Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου μίλησε και στην «Ε» και είπε τα εξής: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με όσα συνέβησαν. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοικητικούς του Φοίνικα για τη συμφωνία που κάναμε. Εγώ να πω από την μεριά μου πως θα προσπαθήσω να πάει ο Φοίνικας όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα είναι μια καλή χρονιά και περιμένουμε όλοι να ξεκινήσει».
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Χαμόγελα ικανοποίησης και μάλιστα… πλατιά είχαμε από την πλευρά της διοίκησης του Φοίνικα. Ο πρόεδρος Κώστας Βαλιώτης λίγο μετά τις υπογραφές δήλωσε στην «Ε» τα παρακάτω: «Αυτή η ημέρα είναι σπουδαία για τον Φοίνικα διότι έρχεται στο σύλλογο ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία και εικόνες. Είναι τιμή για μας και ελπίζω να μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Επίσης ήρθε ξανά στην οικογένεια του Φοίνικα ένα δικό μας παιδί ο Γιώργος Βλαχούλης που η αξία του είναι γνωστή στο χώρο. Αυτό που περιμένουμε τώρα είναι να αγκαλιάσουν την ομάδα και οι Λαρισαίοι φίλοι του μπάσκετ ακόμα περισσότερο».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass