ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συζήτησε με το Πετρωτό ο Κολομητρούσης

* ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2011 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:48
Σύμφωνα με έγκυρες χθεσινοβραδινές πληροφορίες που προέρχονται από τα Τρίκαλα, ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ και μέχρι πρότινος προπονητής της Π.Σ. Ελασσόνας Κώστας Κολομητρούσης, δέχθηκε πρόταση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Θύελλας Πετρωτού, για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.
Συναντήθηκε λοιπόν με τον μεγαλομέτοχο της τρικαλινής ομάδας κ. Ζαχόπουλο (σ.σ. οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συναντήθηκαν στον Αγιόκαμπο της Λάρισας) και εκείνος εκτιμώντας το πετυχημένο έργο του πέρυσι στο σωματείο της Ελασσόνας, του ζήτησε να συνεργασθούν.
Ο Κολομητρούσης από την πλευρά του τον ευχαρίστησε πρώτα για τη μεγάλη εκτίμηση που έχει στο πρόσωπό του και οι δυο τους μίλησαν πάνω από δυο ώρες για το ποιο πρέπει να είναι το πλάνο, ώστε η ομάδα να διαγράψει μια καλή πορεία στην Δ΄Εθνική κατηγορία, με μοναδικό στόχο την άνετη παραμονή, αλλά και την αξιοποίηση των ταλαντούχων παικτών.
Τις επόμενες ημέρες λοιπόν και κατά πάσα πιθανότητα εντός της εβδομάδας, θα υπάρξει και νέα συνάντηση ανάμεσα στον κ. Ζαχόπουλο και τον Κολομητρούση, οι οποίοι θα συζητήσουν και το οικονομικό μέρος, έτσι ώστε αν υπάρξει κοινή συνισταμένη, τότε θα δώσουν τα χέρια και θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας.
* Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Θύελλα Πετρωτού παρέμεινε την τελευταία αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Δ Έθνικής κατηγορίας, κερδίζοντας στο Καρπενήσι τον Απεραντιακό, με σκορ 2-1.
Προπονητής της ήταν ο Μιχάλης Ιορδανίδης, ο οποίος όμως δεν συνέχισε στο τιμόνι του Πετρωτού, καθώς ο Νίκος Νιόμπλιας που ανέλαβε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Κύπρου, του πρότεινε να γίνει συνεργάτης του-όπως και στον Παναθηναϊκό- κάτι που εκείνος το αποδέχθηκε.
Περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν τελικά ο Κώστας Κολομητρούσης θα αντικαταστήσει στην τεχνική ηγεσία, τον Μιχάλη Ιορδανίδη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass