ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ

Αγώνας μνήμης και τιμής

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2011 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:48
Το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου ανέδειξαν χθες οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Δόξας Ομορφοχωρίου και του Λαρισαϊκού οι οποίοι έδωσαν έναν διαφορετικό αγώνα. Έναν αγώνα τιμής στη μνήμη δύο ανθρώπων που συνέδεσαν το όνομά τους με την ομάδα της Δόξας αλλά και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, των Αλ. Χατζόπουλου παλιού προέδρου και Παν. Σπυρόπουλου πρώην ποδοσφαιριστή.
Για την προσφορά των δύο εκλιπόντων αναφέρθηκαν στις σύντομες ομιλίες τους πριν το παιχνίδι ο πρόεδρος της Δόξας Ομορφοχωρίου Πέτρος Ασίκογλου και οι κ. Γ. Κατσούλης και Β. Καραβασίλης από την πλευρά των παλαιμάχων του Λαρισαϊκού ενώ στη συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε συγγενείς των εκλιπόντων.
Όπως ελέχθη και στο οποίο συμφώνησαν και οι δύο πλευρές, στόχος είναι ο συγκεκριμένος αγώνας τιμής να μετατραπεί σε θεσμό την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος, οι παλαίμαχοι του Λαρισαϊκού αναδείχθηκαν νικητές με σκορ 4-2. Τα γκολ πέτυχαν για τους νικητές οι Λιάπης 3 και Τσεγγελίδης, ενώ για τους ηττημένους οι Γκόγκος και Αλεκτορίδης. Ένα δοκάρι είχε ο Λαρισαϊκός και δύο η Δόξα.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Εμμ. Κουκλωμένος.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙΟΥ: Ζεϊμπέκης, Χριστοδούλου, Γκόγκος, Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνου, Ευθυμιάδης, Δαρόγλου, Κωνσταντόπουλος, Παπαδόπουλος, Ασόκογλου, Αθανασιάδης (Αλεκτορίδης, Κουμάρογλου, Τσούρβας, Μπίτης, Γκιπάτας Δ., Βαλάσης, Δρεκούδης).
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ: Ρεντούμης, Αγγέλης, Τσεγγελίδης, Τσουτσούμης, Καρέλιας, Μότσιας, Σομπασίτης, Ροβογλίδης, Λιάπης, Σχοινάς, Κατσούλης (Καραβασίλης, Πλίτσης Λ., Νάνος, Ρούμπος, Καραγκούνης, Κούργιας, Κτούκας, Καζατζής, Κατσούλης Γ., Πλίτσης Β., Γεωργαλάς, Δοξαράς, Μεϊμάρογλου).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass