ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Ο αθλητισμός πήγε...Πηνειό

ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ ΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2011 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:47
 Το 11ο Φεστιβάλ Πηνειού έκλεισε προχθές τις πύλες του και κύριο χαρακτηριστικό ήταν η έντονη αθλητική δραστηριότητα που υπήρχε καθώς πολλές ομάδες είχαν το δικό τους περίπτερο. Ο αθλητισμός άλλωστε είναι και πολιτισμός...
Τα περίπτερα που κυριάρχησαν και προσέλκυσαν πολλούς επισκέπτες ήταν αυτά των κολυμβητικών συλλόγων, καθώς διακρίναμε του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας, του Λαρισαϊκού - Τιτάνες, του Νηρέα, αλλά και του ΝΙΛΟ Αίολος -Φιλοκτήτης.
Πολλοί γονείς, αλλά και παιδιά, έκαναν στάση για να ενημερωθούν ενόψει των δραστηριοτήτων των συλλόγων.
Επίσης, είδαμε το περίπτερο της μητρικής Α.Ε.Λ., όπου με δύο μπασκέτες και ένα μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου έδιναν την ευκαιρία σε νεαρά παιδιά να κάνουν μια επίδειξη των ικανοτήτων τους στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο.
Ενδιαφέρον είχε και το περίπτερο του Ιππικού Ομίλου Λάρισας, όπου τα παιδιά έρχονταν σε επαφή με την ιππασία που πραγματικά έκλεψε την παράσταση, ενώ ευκαιρία είχαν να γνωρίσουν και μερικά μη διαδεδομένα αθλήματα, όπως η τοξοβολία και η αναρρίχηση.
Για τους επισκέπτες υπήρχε και μια γνωριμία με τα μηχανοκίνητα σπορ, καθώς το περίπτερο του ΣΜΑΛ ήταν δυναμικό, ενώ, τέλος, φωτογραφίες από εκδηλώσεις της πάλης που διοργάνωσε με συμμετοχή ολυμπιονικών του αθλήματος είχε η μη κυβερνητική οργάνωση «Θέτις».
Γενικά, οι σύλλογοι του αθλητισμού προσπαθούν να ενημερώσουν για τις δραστηριότητές τους τον κόσμο και να φέρουν τα παιδιά κοντά στην άθληση, μακριά από τα προβλήματα της οικονομικής κρίσης και να σκέφτονται περισσότερο αθλητικά και όχι μνημονιακά...
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass