METAΞΥ ΑΡΗ ΣΟΥΠΕΝΙΩΤΗ – ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑ

Κρίσιμη συνάντηση για τον ΓΣ Αμπελώνα

* ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ, ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2011 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:47
Κρίσιμη συνάντηση για τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμπελώνα ήταν να πραγματοποιηθεί χθες αργά το βράδυ. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Άρης Σουπενιώτης θα βρισκόταν με τον τεχνικό της ομάδας, Βαγγέλη Κουτσοκέρα και εκεί θα συζητιόταν τα σημαντικότερα θέματα για τη νέα χρονιά. Βασικά θα εξετάζονταν τα ενδεχόμενα που υπάρχουν πλέον για την άνοδο της ομάδας στην Β’ Εθνική και τα σχέδια που πρέπει να καταστρωθούν για τη νέα σεζόν. Επίσης θα οριοθετούνταν το μπάτζετ της νέας σεζόν και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει μια φυσιολογική μείωση καθώς τα νέα οικονομικά δεδομένα είναι σκληρά για όλους.
Φυσικά θα μιλήσουν για τα πρόσωπα που θα πρέπει να μείνουν στην ομάδα από την περσινή σεζόν. Ο τεχνικός θα παρουσιάσει στον πρόεδρο το πλάνο του για τη νέα σεζόν αναφέροντας και τα ονόματα των παικτών που θέλει να μείνουν όπως και τις θέσεις που χρειάζεται μια ενίσχυση.
Χθες εξάλλου ξεκίνησε το καμπ νέων παικτών που ο Γυμαστικός Σύλλογος Αμπελώνα διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Το καμπ χωρίζεται σε τρεις περιόδους.
1η περίοδος (Μίνι - Προμίνι) 20/6 - 23/6
Είναι αφιερωμένη σε παιδιά μικρής ηλικίας, όπου θα μάθουν να συνεργάζονται, να συναγωνίζονται και να δημιουργούν φιλίες μέσα από το παιχνίδι και την ομαδική προσπάθεια με την ταυτόχρονη εκμάθηση των βασικών αρχών του μπάσκετ.
Η τελευταία ημέρα 24/6 περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια και βραβεύσεις για τα παιδιά που θα διακριθούν.
2η και 3η περίοδος (Παίδες - Έφηβοι)
27/6 - 2/7 και 4/7 - 9/7
Έχει ως βασικό στόχο να προσφέρει στους μικρούς αθλητές προπονητικά προγράμματα υψηλής ποιότητας, τα οποία έχουν ως στόχο την ατομική βελτίωση κάθε παιδιού, τόσο σε επίπεδο τεχνικής όσο και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.
Για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης θα βοηθηθούν από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από Η.Π.Α.
Στη διάρκεια του camp θα δώσουν το «παρών» καταξιωμένοι αθλητές, προπονητές και άλλοι επαγγελματίες από το χώρο του αθλητισμού.
Το camp πραγματοποιείται στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αμπελώνα.
Προπονητές θα είναι οι Κουτσοκέρας Βαγγ., Παπάς Βαγγ., Βαρσάμης Δημ., Γκόβαρης Σωτήρης. Πληροφορίες κ. Λάππα Βασίλειο, υπεύθυνο υποδομών Γ.Σ.Α., τηλ. 6977/712.070.
Ο ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
Στη χθεσινή πρώτη ημέρα του τουρνουά έδωσε το παρών ο γνωστός μπασκετμπολίστας Βασίλης Αγγελακόπουλος. Ο Αγγελακόπουλος με μεγάλη εμπειρία από την Α1 Εθνική κατηγορία έδειξε στα παιδιά κάποια μυστικά του αθλήματος και μοιράστηκε μαζί τους αρκετές στιγμές που έχει ζήσει στα γήπεδα.
Σήμερα είναι προγραμματισμένο να βρεθεί στο ίδιο γήπεδο ο Γιώργος Αποστολίδης και την Τετάρτη ο Σωτήρης Καραποστόλου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass