ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΟΙ «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ»

Ο Δημήτρης Σπανούλης κοντά στον Φοίνικα

* ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2011 2:27 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:47
Κοντά σε μια μεγάλη μεταγραφή βρίσκεται ο Φοίνικας. Η λαρισινή ομάδα μπάσκετ που για μια ακόμα χρονιά θα παίζει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται κοντά σε συμφωνία Δημήτρη Σπανούλη. Ο Δημήτρης Σπανούλης γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1979, έχει ύψος 1.92 και έχει αγωνιστεί στον ΓΣ Λάρισας, στον Μακεδονικό με τον οποίο είχε έπαιξε και στο ULEB CUP, την Ξάνθη με την οποία αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ της Α2 κατηγορίας το 2007, ενώ παράλληλα ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης εκείνης της περιόδου, τη ΜΕΝΤ, τον Αρκαδικό και την Ολυμπιάδα Πατρών.
Αν αγωνιστεί ξανά ο συγκεκριμένος παίκτης στην πόλη της Λάρισας τότε αυτόματα ανεβαίνει και ο πήχυς του Φοίνικα για τη νέα σεζόν. Η άνοδος θα είναι ο μοναδικός στόχος των «μελανόλευκων» καθώς θα έχουν στη σύνθεσή τους πολύπειρες μονάδες (σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι και παραμείνουν Λιάκος, Δεληχρήστος).
Όλα όμως φαίνεται πως θα κριθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα καθώς αυτές τις ημέρες ο Δημήτρης Σπανούλης βρίσκεται στην Αθήνα για το γάμο του αδερφού του Βασίλη. Ο θρησκευτικός γάμος του διεθνή παίκτη θα γίνει στις 24 Ιουνίου και έπειτα ο Δημήτρης θα επιστρέψει στη θεσσαλική πρωτεύουσα για νέες συζητήσεις.
Η ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ
Με γεύση από το... παρελθόν θα είναι και η τεχνική ηγεσία του Φοίνικα φέτος καθώς στο τιμόνι βρίσκεται εδώ και κάποιες ημέρες ο Αντώνης Κυρατζής. Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει πολλές προπονήσεις καθώς δεν υπάρχει δράση αγωνιστική όμως ο συγκεκριμένος δεν χρειάζεται και κάποια ιδιαίτερη περίοδο προσαρμογής καθώς υπήρξε προπονητής στον Φοίνικα και πριν από μια πενταετία.
Ο Αντώνης Κυρατζής σαν αθλητής ξεκίνησε από τον Τύρναβο ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε ΕΑΛ και Ολύμπια. Στη συνέχεια περνώντας στην προπονητική του καριέρα ξεκίνησε από την Ολύμπια τόσο σαν βοηθός όσο και σαν πρώτος τεχνικός. Ακόμα έχει εργαστεί σε Τύρναβο, Νίκαια, Αστέρα.
Ο Αντώνης Κυρατζής μιλώντας στην «Ε» για την συμφωνία του με το Φοίνικα είπε τα εξής:
«Νιώθω πολύ οικεία σε αυτήν την ομάδα καθώς έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές όσο καιρό δούλεψα. Έχω καλές σχέσεις με τη διοίκηση καθώς είναι εξαίρετοι άνθρωποι όλοι τους. Ο Φοίνικας είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο».
Όσον αφορά τους στόχους τόνισε: «Να μιλήσουμε για στόχους είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ο Φοίνικας έχει μια σταθερή πορεία στην Γ’ Εθνική και αυτό θα επιδιώξει να συνεχίσει σε πρώτη φάση. Από αυτό θα ξεκινήσουμε και ανάλογα με το ρόστερ θα συγκεκριμενοποιήσουμε τους στόχους μας στη συνέχεια».
Σχετικά με την ολοκλήρωση το ρόστερ ανέφερε: «Αυτό που επείγει αυτή τη στιγμή είναι να μιλήσουμε με τους παίκτες μας για να δούμε τι κενά θα δημιουργηθούν και σε τι θέσεις θα χρειαστούμε ενίσχυση. Εγώ θα προσπαθήσω να κρατήσω τον κορμό της ομάδας και να δώσουμε και χρόνο συμμετοχής στα ήδη υπάρχοντα νέα παιδιά του Φοίνικα».
Τέλος για το γεγονός πως θα βρει στην κατηγορία και την ομάδα που ανέβασε, δηλαδή τον Αστέρα είπε: «Με τους ανθρώπους του Αστέρα έχω πολύ καλές σχέσεις. Απλά δεν τα βρήκαμε και συνεχίζει ο καθένας το δρόμο του. Θα είναι ένα μικρό αβαντάζ το γεγονός πως ξέρω την ομάδα σε μεγάλο βαθμό».
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Εν τω μεταξύ από τον Φοίνικα έγινε γνωστό πως ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του Φοίνικα και θα συνεχιστούν έως 15/7/2011. Καλούνται όσοι αθλητές επιθυμούν να συμμετάσχουν. Οι αθλητές θα χωριστούν ανάλογα με την ηλικία τους, θα πραγματοποιούνται καθημερινές προπονήσεις από Γυμναστή και προπονητές μπάσκετ με σκοπό την ενδυνάμωσή τους καθώς και να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ. Oι προπονήσεις θα γίνονται στους χώρους του ΕΑΚ Λάρισας τις πρωινές ώρες με την επίβλεψη του Φάνη Τσιτρούλη, του Σάββα Αραπατσάνη και του Μπάμπη Σάκαρη. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2410 - 252121 φαξ 2410 - 252124, (Σάββας Αραπατσάνης 6978 - 962306), (Μπάμπης Σάκαρης 6937 - 061956) (Φάνης Τσιτρούλης 6972 - 034368)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass