ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΠΑΡΔΑ

Αποχαιρετιστήρια βραδιά στον Τύρναβο

* ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2011 3:04 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:44
Μέσα σε πολύ καλό κλίμα με άφθονο κρασί, νόστιμο κεμπάπ και πολύ κέφι, διοίκηση και τεχνική ηγεσία του Τυρνάβου 2005 και της Ακαδημίας, πέρασαν ευχάριστα την προχθεσινή βραδιά, στην επιχείρηση των αδελφών Γιώργου και Κώστα Μπάρδα.
Με φόντο το μισό φεγγάρι που για τους… ρομαντικούς έδινε ακόμη πιο ευχάριστη νότα στην ωραία ατμόσφαιρα, ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Γαληνός με την ορχήστρα του, φρόντισαν το κέφι να εκτοξευθεί στα… ύψη και το γλέντι να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.
Στο τραπέζι βρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση με τον πρόεδρο κ. Βασίλη Μπρέζα να χορεύει το τραγούδι «Εγώ με την αξία μου», ενώ δίπλα του ήταν και ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας που είχε… πολλά κέφια και δέχθηκε αρκετά πειράγματα, μέσα σε ένα περιβάλλον ιδανικό.
«Αυτό το οικογενειακό κλίμα είναι απόρροια του αλληλοσεβασμού που έχουμε όλοι μας, με σκοπό την καλύτερη δυνατή πορεία της ομάδας και την αξιοποίηση των νέων παιδιών» τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ.Μπρέζας.
Τη βραδιά τίμησε με την παρουσία του και ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Νίκος Μαλάκος που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της ομάδας, ενώ στην παρέα ήταν επίσης ο πρόεδρος της Δόξας Αργυροπουλίου κΣπύρος Μπέλτσιος και ένας παράγοντας από τον Ατρόμητο Πειραιώς.
ΤΑΛΕΝΤΑ ΣΕ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Οι διοικητικοί του Τυρνάβου 2005 έδειξαν ότι έχουν εξαιρετικές ικανότητες τόσο στον χορό όσο και στο τραγούδι, ενώ τα τραγούδια που επέλεγαν ήταν κυρίως λαϊκά, αλλά έγινε…χαμός όταν ακούστηκε το «Παιδιά από τη Σαμαρίνα».
Αν και αρχές του καλοκαιριού, ο Κώστας Μπάρδας επέμενε να ακούσει τον…καστανά, τραγούδι που χάρισε στον Βαλάντη, ενώ όσο περνούσε η ώρα ο Χρήστος Γαληνός με μοναδική μαεστρία ερμήνευε παλιά τραγούδια και… γαλήνευε όσους είχαν δυνάμεις και αποθέματα, για να μείνουν στην παρέα μέχρι αργά.
Όλα κύλησαν άψογα, υπέροχα τα φαγητά, αλλά έλειψε η παραδοσιακή πουτίγκα και αναφέρθηκε ότι δεν προσφέρθηκε καθώς το… ζάχαρο σε πολλούς καιροφυλακτεί, ενώ άλλοι είπαν ότι λόγω Δ.Ν.Τ., κάτι έπρεπε να… περικοπεί.
ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΤΖΕΚΟ
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Δημοσθένης Τζέκος του Φωκικού θα φοράει την καινούργια σεζόν τη φανέλα του Τυρνάβου και απλά η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς ο Καρδιτσιώτης σέντερ φορ θέλει πρώτα να έρθει με μετάθεση σε μονάδα της Λάρισας και μετά να υπογράψει συμβόλαιο.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΛΙΒΕΡΗ
Από τον Τύρναβο επιβεβαιώθηκε η πληροφορία για τον 27χρονο Στέλιο Λιβέρη της Ζακύνθου, όμως η περίπτωσή του χαρακτηρίζεται πάρα πολύ δύσκολη και θα γίνουν νέες επαφές με τον κεντρικό μέσο τις επόμενες ημέρες, προκειμένου εκείνος να οριστικοποιήσει το αν μπορεί να έρθει για να αγωνιστεί στην ομάδα του Τυρνάβου.
ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ… ΑΝΟΔΟ
Μπορεί οι… χοροί να κρατούν καλά στον Τύρναβο 2005, παράλληλα όμως διοίκηση και τεχνική ηγεσία βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση, καθώς φουντώνουν τα σενάρια για μια πιθανή άνοδο στη Β΄ Εθνική , διότι πολλές ομάδες έχουν προβλήματα με τις αδειοδοτήσεις.
«Πολλά ακούγονται, τίποτα δεν αποκλείουμε με τα όσα γίνονται τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά εμείς θα περιμένουμε επίσημα από τις αρμόδιες αρχές τις σχετικές ανακοινώσεις για τις ομάδες που έχουν προβλήματα, σε ποιες κατηγορίες θα αγωνίζονται την καινούργια σεζόν» επισήμανε ο τεχνικός του Τυρνάβου 2005 Μιχάλης Ζιώγας, που είναι λογικό και ο ίδιος να αναμένει τις οριστικές αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων, καθώς μέχρι τώρα «κτίζει» την ομάδα με τα δεδομένα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass