ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ

Αθλητές του Ν.Ο.Λ. σε αγώνες στη Νικήτη

* EΛΕΝΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2011 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:44
Η λαρισινή κολύμβηση και ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας στέλνουν αθλητές στην Κατηγορία Παίδων – Κορασίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουνίου 2011, στη Νικήτη Χαλκιδικής.
Οι αθλητές Κουμουνδούρου Έλενα (Πανελληνιονίκης στα 1.500 μ. ελεύθερο) και ο Κούκος Μαργαρίτης (με πολύ καλές επιδόσεις στα 400, 800 μ. ελεύθερο) έχουν προετοιμαστεί για τα 5 χλμ. το προηγούμενο διάστημα, όμως η πρώτη φορά στη θάλασσα κρύβει καινούργιες εμπειρίες και προκλήσεις.
Συνοδός των αθλητών ο προπονητής τους Οικονόμου Ζήσης, ο οποίος και δηλώνει αισιόδοξος για την παρουσία των αθλητών καθώς και σίγουρος ότι η κούρσα των 5 χλμ. είναι το ξεκίνημα για τη συμμετοχή του Ομίλου και αθλητών του σε τέτοιες διοργανώσεις.
Η διαμονή των αθλητών (περίπου 60) θα γίνει στη Νικήτη με πρωτοβουλία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και την ευγενή στήριξη του Συλλόγου Νικήτης «Ο Σίθων». Οι  απονομές στους νικητές θα γίνουν την Κυριακή το βράδυ σε εκδήλωση στην πλατεία της Νικήτης.
Όλες οι διοργανώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο τέτοιων αποστάσεων κερδίζουν το ενδιαφέρον πολλών αθλητών και θεωρείται ότι είναι η εξέλιξη και η συνέχεια ενός αθλητή που ασχολείται με την κολύμβηση στην πισίνα, και όχι μόνο. Άλλωστε, η Ελλάδα σε επίπεδο Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και Πανευρωπαϊκού έχει να δείξει αθλητές που συμμετέχουν με διακρίσεις στα 5 και 10 χλμ. (Γιαννιώτης, Φωκαΐδης, Λυμπερτά, Αραούζου).
* Το Δ.Σ. εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές και τον προπονητή καθώς και μόνο η συμμετοχή έχει μεγάλη σημασία για τους μικρούς ηλικιακά αθλητές, καθώς και για το Ν.Ο.Λ., που στηρίζει πάντα κάθε καινούργια προσπάθεια.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass