Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ 5ΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ «Ι. ΠΑΤΑΚΗΣ»

Τα κλειδιά στον... ΓΣ Νίκαιας

* ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ * ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΟΝΑΣΟΓΛΟΥ - ΛΥΤΡΑ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2011 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:43
Ό,τι δεν μπορούν να καταφέρουν μεγάλες ομάδες δείχνει πως πάει να το κάνει μια μικρή ομάδα της ΕΣΚΑΘ. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Νίκαιας έχει... σχεδόν δικό του γήπεδο. Και λέμε σχεδόν διότι η αγωνιστική διαχείριση «Ιωάννης Πατάκης» περνάει από τον δήμο στην ομάδα. Η νέα διοίκηση του συλλόγου με πρόεδρο τη δυναμική Χριστίνα Ονάσογλου - Λύτρα, παρουσίασε στον δήμαρχο Κιλελέρ Ρίζο Κομήτσα ένα σχέδιο για το μέλλον του συλλόγου. Ο δήμαρχος μένοντας ικανοποιημένος από τις σκέψεις αυτές αποφάσισε να δώσει τη διαχείριση του κλειστού στο σύλλογο βοηθώντας τους με θέρμανση, καθαριότητα και συντήρηση. Φυσικά το γήπεδο δεν θα το έχει αποκλειστικά ο ΓΣ Νίκαιας αλλά σε συνεννόηση θα δίνεται και σε άλλους συλλόγους όταν δεν υπάρχουν αγωνιστικές ή προπονητικές υποχρεώσεις του ιδίου.
Το σχέδιο του ΓΣ Νίκαιας βασίζεται κυρίως στα τμήματα υποδομής καθώς το πενταετές πλάνο του συλλόγου αναφέρει πως στόχος είναι να στελεχωθούν όλες οι ομάδες του από παιδιά της ευρύτερης περιοχής.
ΧΡ. ΟΝΑΣΟΓΛΟΥ - ΛΥΤΡΑ: «ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ»
Πριν από μερικές ημέρες εν τω μεταξύ συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του συλλόγου και η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου είναι η εξής:
Πρόεδρος: Χριστίνα Ονάσογλου - Λύτρα
Αντιπρόεδρος: Κώστας Αρχοντής
Γενικός Αρχηγός: Γιώργος Μπαταγιάννης
Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Γίτσας
Έφορος: Δημήτρης Βέρρας
Μέλη: Φάνης Μπόζαρλής
Θόδωρος Περιστερόπουλος
Η νέα πρόεδρος του ΓΣ Νίκαιας μιλώντας στην «Ε» ανέφερε τα εξής: «Έχουμε όρεξη για δουλειά και όνειρα για το μέλλον. Θέλουμε να κάνουμε τον ΓΣ Νίκαιας μια ομάδα που θα εμπνέει όλα τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής. Θέλουμε οι γονείς των νεαρών αθλητών να μας εμπιστεύονται και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε τη συμπαράσταση του Δήμου και με το αβαντάζ του καταπληκτικού κλειστού «Ι. Πατάκης» θα μπορέσουμε να κερδίσουμε πολλούς νεαρούς αθλητές και νεαρές αθλήτριες.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΜΟΥΛΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα συνεχίζεται η στελέχωση του προπονητικού τιμ. Μετά την πρόσληψη του Θανάση Μπουλιάκη για τη θέση του προπονητή ήρθε και η πρόσληψη γυμναστή. Στη θέση αυτή θα βρίσκεται ο Γιώργος Τσιμούλης που παλιότερα ήταν αθλητής στίβου του Πελασγού.
ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ
Μια ενδιαφέρουσα αθλητική διοργάνωση με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων θα διεξαχθεί στη Νίκαια Λάρισας (πιθανότατα τον Αύγουστο στο πλαίσιο των πολιτισμικών δρώμενων του Δήμου Κιλελέρ). Σ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα αθλητές όλων των ηλικιών από 8 ως 108 ετών θα διαγωνιστούν σε τουρνουά 3on3. Μάλιστα ο ΓΣ Νίκαιας εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής: «Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Γυμναστικό Σύλλογο Νίκαιας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κιλελέρ.
Σημαντικό για τη διοργάνωση είναι το πανέμορφο κλειστό γυμναστήριο « Ι. Πατάκης» της Νίκαιας, χώρος υψηλών προδιαγραφών και κατάλληλος για αγώνες που διαφημίζουν το μπάσκετ της περιφέρειας.
Οι διοργανωτές θα φροντίσουν για την άψογη οργάνωση, για αναμνηστικά και έπαθλα αλλά και για την παρουσία γνωστών καλαθοσφαιριστών και προπονητών που αποτελούν πρότυπα για τους νέους. Το τουρνουά εκτός από γιορτή του μπάσκετ θα αποτελέσει και μια καλή αφορμή για την ανάδειξη ταλέντων. Δηλώσεις συμμετοχής: 6948-277.215, 6934-015.384 μέχρι και τις 15/6/11».
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΪ
Εξάλλου έγινε γνωστό πως στις σκέψεις της νέας διοίκησης είναι να δημιουργηθεί και γυναικεία ομάδα μπάσκετ που θα μετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ. Επίσης στις προθέσεις είναι να γίνει και τμήμα βόλεϊ γυναικών. Να που ο σύλλογος δείχνει να έχει υψηλούς στόχους.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass