ΕΙΧΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΥ

Επαφές με Φουσίκα, Κοταρέλα

* ΑΥΡΙΟ Η ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2011 3:27 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:43
Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας ενόψει Δ’ Εθνικής αποτελεί θέμα πρώτης προτεραιότητας για τη διοίκηση του Αμπελωνιακού. Ήδη οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε επαφή με τον επιθετικό Παναγιώτη Φουσίκα που φέτος φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας καθώς επίσης και με τον μεσοεπιθετικό του Τυρνάβου Ηλία Κοταρέλα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι πρωταθλητές της Α’ ΕΠΣΛ εξέφρασαν το ενδιαφέρον συνεργασίας και με τον 19χρονο επιθετικό Κώστα Συκιώτη που αναδείχθηκε από τον Αμπελωνιακό και πέρσι μεταγράφηκε στην ΑΕΛ, ενώ στο «στόχαστρο» των «πρασίνων» βρίσκονται επίσης ο επιθετικός του Κισσάβου Συκουρίου Μπλατσέρι, ο αμυντικός της Δόξας Αργυροπουλίου Τσούτσας και οι Ιωαννίδης (αμυντικός) και Τσάλτσας (κεντρικός) από τον Δαμασιακό.
Αύριο εν τω μεταξύ στις 21.00 στο παλιό δημαρχείο Αμπελώνα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου με θέματα απολογισμός παρελθούσης περιόδου και εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης χωρίς να αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις που σημαίνει ότι ο Θάνος Κουτσούκης αναμένεται να παραμείνει στον προεδρικό θώκο και να ηγηθεί της επιτυχημένης τα τελευταία χρόνια προσπάθειας που γίνεται στον Αμπελωνιακό.
Τυπικό είναι και το θέμα του προπονητή Τάκη Παραφέστα αφού και από τις δύο πλευρές έχει εκφραστεί η επιθυμία ανανέωσης της συνεργασίας κάτι που θα οριστικοποιηθεί μετά τη γενική συνέλευση.
Τέλος σε ότι αφορά στους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν παρελθόν για τον Αμπελωνιακό αυτό θα αποφασισθεί τις επόμενες ημέρες από την τεχνική ηγεσία.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass